Mnie najbardziej denerwuje to, ze ciała znikają. Przecież taka Omaha - to była rzezna!!! Trup Scielał się gęsto. A tu kulka, 30 sec. i wyparowuje
--------------------------------------------------------------------------------------
Druga sprawa, to łódz podwodna pod woda

. Zanim pierwszy raz z niej skorzystałem marzyła mi sie ajko waski korytarz prowadzacy do peryskopu, mostku dowodzenia.
--------------------------------------------------------------------------------------
Moze jeszcze kilka rodz. granatów i bomb (naprzykład iluminacyjne czyli rozswietlajace - taki jakie były uzywane do oznaczania celu.
Można by było tez wrzycac granat do czołgu itp.
I jeszcze możliwość podziurawienia spadochronu (np. seryjką z karabinu)
Zaminowane mosty, które można wysadzić jenym kliknięciem
I jeszcze nóż - próbowałem kiedzyś zabis leżacego snipera od tylca.
On leżał ja stałem. Mirze w niego i atak, a tam on nic - pełnia zycia. W koncu sie odwrócił i killed me!!!
I powwinno dac sie zabić jednym strzłem w głowe (nie w hełm tylko, np w oko), a tak pistolecik potrzebuje 2 strzały.
Obrazenia spowodowane utratą krwi (np. po długotrwałym braku pomocy)
===============================================
No, rozmarzyłem się