Teraz jest 14 kwi 2025, 09:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 17:02 

Po co odrazu rozwiazywac klan!!! Usuncie najbardziej nieposlusznych klanowiczow i problem bedzie z glowy !!! A napewno wktroce dobierzecie sobie jakis dobry squad :!: :!: Mysle ze poczatki sa najtrodniejsze z powstaniem klanu... ale puzniej jak sie przejdzie przez wszystkie barjery to bedzie wszystko ok :!: :!: Pomyslcie nad tym nie rozwiazujcie jeszcze klanu :!: :!: Zrubcie moze jakis regulamin w klanie do ktorego wszyscy klanowicze beda musieli sie przystosowac :? Albo zrubcie glosowanie moze nie wszyscy w klanie chca zeby sie rozpadl czemu akurat musi nad tym zadecydowac jedna osoba :?: :?: ...

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 17:05 
Oldboy Battlefield.pl

eXar ale zostalo by 5 osob...
a pozatym CL sie wycofal... a ja mialem dosc uzerania sie z innymi

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 17:20 

Jest jeszcze Sebastian który prubuje ratować ale ja się już wycofałem.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 17:34 

Nasz pierwszy mecz też był bez ts-a. Przegraliśmy tak, że lepiej nie gadać ;) (nie pamiętam nawet czy była taktyka :lol: ). Sądze jednak, że dużym powodem upadku WH był właśnie spraing w DC, to mi się kojarzy z ucieczką z bf-a, bo za dobrze nie idzie... Taki mały apel do klanów nowopowstałych: nauczcie się grać w bf-a, a potem grajcie w jakieś mody....

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 17:36 

Nie no wy jesteście WSTRĘTNĄ SCENĄ ;). Teraz mnie gryzie sumienie :?. Ech chyba jednak dołacze do Sebstiana i sprubuje jakoś to wsyzkso naprawić tylko że już wykasowałen nas z CB......

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 17:39 
Oldboy Battlefield.pl

nie kibol... ja nie mialem juz sily sie uzerac prosic grozic blagac... paru osobom powiedzialem ze spar z FS bedzie testem klanu bedzie ok zostaje i ciagne to przedszkole a nie to cze...
i cze wyszlo

ja bym moze poprosil kogos co byl na sparze z FS niech powie jak gra wygladala co?

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 18:00 

Okota już jesteś w FS więc czemu to nadal wypominasz? Już sie wypowiedziałeś :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 18:25 
Oldboy Battlefield.pl

Dowodca_Pawel napisał(a):
Okota już jesteś w FS więc czemu to nadal wypominasz? Już sie wypowiedziałeś :P

Bo Ustawa Zasadnicza gwarantuje mi wolnosc wypowiedzi...

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 18:33 

Heh, trudno byloby odnowic ten klan,gdy tak teraz na tym mysle to są 3 osoby,gora 4 ktorym na tym zalezy...Jak juz tu wspomnieli koledzy ze SPQR,ono tez nie bylo idealne,no ale niestety,kilku kolejnych ktorzy chciueli sie poswiecac,oczekiwali i umiejetnosci,i zgrania i wszystkiego jak u obecnych ArcY,ONZ i SPQR... jakie mi ultimatum stawiali,albo cos zmienie za 3 dni albo odchodza...heh,a reszta to osoby ktore klan prawie nic nie obchodzi,ze 30% frekfencją,jeszcze kilku bf'a mialo od kilku dni.....gdyby znalazlo sie jeszcze 4 porzadne osoby,ktore nie beda obrazac innych bez przerwy,to moze by sie cos udalo zrobic...ale tacy sa juz w klanach...

P.S.:Okota,probowalismy zrobic reformy,no ale oczywiscie ty musiales wszystkich zwyzywac od dzieciakwo kurw i innych,przez co juz polowa oeszla...a wiec to glownie przez ciebie klan upadl przy probie reform...zachowales sie jak te dzieci za ktorych innych uwazales...pamietaj ze ta ustawa pozwalala na wypowiedzi m.in innych nie obrazajace...

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 19:02 

Dowodca_Pawel napisał(a):
Rozpad wewnątrz klanu.

Nie chce nikogo urazic, ale moim zdaniem nic dziwnego ze |=WH=| sie rozpadlo, poniewaz przyjmowano tam kazdego kto sie zglosil, by tylko miec pelny sklad i startowac w meczach. Tak mi sie przynajmniej wydaje, jeśli tak nie jest to przepraszam.
Z drugiej strony szkoda, ze klan sie rozpadl :(

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 19:09 

Pisze to w oddzielnym poscie bo to doniosle wydarzenie :D :

A więc, po glebszym przeanalizowaniu sytuacji, postanowilismy jednak przywrocic klan do zycia, bez wielu dawnych czlonkow, zostali tylko ludzie gotowi na poswiecenia, nie oczekujacy cudow i nie obrazajacy sie nawzajem,a więc ja(of course ;) ) Dowódca Paweł, Sebastian102. Forum bedzie moze dzis,albo jutro. Jak ktoś wspomnial bedzie dokladne przeswietlanie akndydatów, oprócz umiejetnosci, beda musieli sie wykazac kulturą,oraz informowac kiedy beda mieli wolny czas na gre,abysmy bylo bardziej zsynchronizowani,za zlamanie jakichkolwiek warunkow najpierw ostrzezenie pozniej kick....

Szkoda ylko ze Paweł się pospieszyl i wykasował klan z CB :? ale i z tym bedzie dalo sie coś zrobic ;)

Dzięki all scena BF ze nas przekonaliście do odrodzneia sie :D, tylko tutaj wszyscy zyja w pkoju ;) no moze oprocz clone'a i wojta :D WH przeprasza za cale zamieszanie i jeszcze raz dziekuje :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 20:05 

Tak tak klan ożywa, mam nadzieje że nie robiłem za dużego zamieszania :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 20:11 

KasereK napisał(a):
Yacoos[PL] napisał(a):
...myslisz, ze jak powstawal klan [=ONZ=] ...

Klan ONZ powstal szybko :P w 2 dni --> Sami indywidualisci, pozniej sie kilku wywalilo... --> to skrocona wersja :)) :lol: :D

taaaaa ...... KasereK wie co mialem na mysli ..... kilku sie wywalilo :]

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 20:17 

[...ciach...]
Veln napisał(a):
A więc, po glebszym przeanalizowaniu sytuacji, postanowilismy jednak przywrocic klan do zycia

[.../ciach...]

no ..... meska decyzja .... moim zdaniem dobra decyzja. Pamietajcie, ze poczatki sa strasznie trudne, szczegolnie jak startuje sie na scenie, która juz troche istnieje i ma juz troche doswiadczenia. I zamias sie dolowac przegranymi trzeba z nich dobrewnioski i nauki wyciagac. Wiec proponuje duzo friendly meczy :]

Veln napisał(a):

Dzięki all scena BF ze nas przekonaliście do odrodzneia sie

nie ma za co ;-p

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 20:48 
Oldboy Battlefield.pl

Moje szczere gratulacje Veln widzezabierasz sie do tego jak powinno sie to robic... mam nadzieje ze nie padniesz z wycienczenia psychicznego jak ja... POWODZENIA!
P.S.
Mam nadzieje ze moj sposob piasnia taktyk bedzie wam pomocny hehehe

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2