Dandi napisał(a):
Ale mcmt miał racje. ostatnio gdy grałes na pz na omg to prawie nikogo nie zabiłes a brałes samolot za samolotem a inni by z tego zrobili uzytek
Co rozumiesz przez sktór "pz"? Nie przypominam sobie takiej sytuacji... Proszę o jakieś dowody.
===killer=== napisał(a):
O lol osobiście grałem na neostradzie w tedy jak strzelałeś w jego samolot i nie wkręcaj ze tak nie było i nie rób z siebie jakieś ofiary losu osobiście żal mi ciebie !!! Aha co do tego bana to dostałeś kicka a nie żadnego bana (następny wkręt) tak samo jak grałem na powerzonie na Marker Garden Only to niejaki koleś o nicku "Macu" wziol samolot żeby oddać go Axisa jeszcze pisał na czacie "axis chcecie samolot?" i potem się dziwicie czemu na powerzonie jest taki gnój !!
To to juz kompletne oszczerstwa. Po pierwsze: gdzie napisałem, że za ostrzelanie dostałem bana? Po drugie: nigdzie nie twierdze, że nie strzelałem do tego samolotu. Po trzecie: co do przytoczonej przytoczonej sytuacji, to nie przypominam sobie żeby takowa miała miejsce przynajmniej przez okres miesiąca wstecz.
mcmt napisał(a):
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOSZZZ... NIE MOGĘ !
Logi z serwera są już w drodze...
ps.: nie był to Illushin lecz Yakolev O LOOOL!!! ...
ps2.: Oczywiście wagenem nikogo nie potrąciłem tylko przejechałem obok .
psX.: BAN JEST NA 8 MINUT !!!
Yakolev nie ma działka z tyłu, więc to byl Sturmovik...
Co do Kubelwagena to przyznaje się, że trochę podkoloryzowałem, co nie zmienia faktu, że samlot mi ukradłeś, a pojazdu użyłeś niezgodnie z jego przeznaczeniem.
Poza tym na serw wejśc nadal nie mogę...