Teraz jest 14 kwi 2025, 14:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2004, 10:23 

[Night]MaX napisał(a):
PS czy moze ktoś wie jak przesunąć obszar zrobionego screenshoota zeby obejmował mini mapkę oraz kawałek obrazu zamiast iluś tam procent z środka screenshota ?

Chyba o to chodzi:
PB_SV_XPCT and PB_SV_YPCT are used to specify where on the full playing screen that the capture is to be centered. The default is 50 and 50 so that the capture comes from the center of the playing screen. Using lower numbers moves the captured area toward the left (in the case of XPCT) and upper (in the case of YPCT) portions of the screen and using higher numbers moves the area towards the right and lower portions of the screen respectively. If XPCT and/or YPCT are set to -1, then a random percentage between 0 and 100 will be used for each individual capture request - this has the effect of capturing different (randomized) portions of the playing screen each time a capture is taken.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2004, 15:43 

troche OT..jakby ktoś chciał to pojawił się nocd do patcha 1.6 http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/battlefield1942.htm

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2004, 15:51 

thx :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2004, 19:35 
Moderator forum

thx MK :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2004, 21:18 

np :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2004, 21:37 

ja już wolałem od Couga stary dobry sprawdzony obraz z http://www.aristocracy.fpp.pl pod deamona lub Virtual colne drive

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2004, 22:01 

MK dzięki :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2004, 22:42 

A ja mam obraz na clonieCD i spox. Nie bawie sie w nocd, kiedys jak do neverwinter nights sobie zassalem, to winda poszla... na spacer :D . Ale to nie pewna strona byla :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2004, 23:00 

MK napisał(a):
pojawił się nocd do patcha 1.6

A nie boicie się, że PB może się za jakiś czas "obrazić" na Was za takie rozwiązania?

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2004, 23:31 

dodam tylko że nocd działa jak należy no problems z servami..boby7 w tym nocd wsio jest takie samo jak w BF tylko że przy odpaleniu gierki nie woła "insert cd"

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 00:05 

Suchajcie mam problem następujący:
po instalacji paczyka 1.6 full wersji, grając na jakim kolwiek serwerze, gdy zgine to nie moge się już zrespałnować. Po tym mija kilka sekund i wywala mnie z gry ponieważ paunk buster nie może się zautoryzować i pisze że jeżeli problem będzie się pojawiał mam przeinstalować punk bustera. A najśmieszniejsze jest to że napoczątku grało mi się bez problemowo, dopiero po przełonczeniu serwerów na BF serwer (bynajmniej tak mi się wydaje :P ) rozpoczeły się moje problemy sory za ot i z góry dziękuje za pomoc (jeżeli ktokolwiek wie co mam zrobić)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 02:03 

MK napisał(a):
dodam tylko że nocd działa jak należy no problems z servami..boby7 w tym nocd wsio jest takie samo jak w BF tylko że przy odpaleniu gierki nie woła "insert cd"

Czyli... NIE "wsio jest takie samo".
AFAIK narazie PB nie wywala za czitowanie. Spokojnie kolekcjonuje dane o tym co biega na komputerach graczy i być może walnie z grubej rury za parę tygodni. Sam nie wiem na ile skutecznie. Sami się przekonacie. IMHO ingerencję w kod programu potraktuje jak zwyczajny czit i... Obym się mylił.
Swoją drogą... Czy serwerom "pure" nie przeszkadza nocd?

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 10:44 

Ja nie korzystam z nocd, tylko ze zrobione przez arcy iso. Nie wydaje mi się, żeby PB sprawdzał obecność płyty w napędzie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 13:51 

pytanie tylko czy nocd bedzie dzialal do wesji innych niz angielska...

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 14:42 

Rogal napisał(a):
Suchajcie mam problem następujący:
po instalacji paczyka 1.6 full wersji, grając na jakim kolwiek serwerze, gdy zgine to nie moge się już zrespałnować. Po tym mija kilka sekund i wywala mnie z gry ponieważ paunk buster nie może się zautoryzować i pisze że jeżeli problem będzie się pojawiał mam przeinstalować punk bustera. A najśmieszniejsze jest to że napoczątku grało mi się bez problemowo, dopiero po przełonczeniu serwerów na BF serwer (bynajmniej tak mi się wydaje :P ) rozpoczeły się moje problemy sory za ot i z góry dziękuje za pomoc (jeżeli ktokolwiek wie co mam zrobić)

ten sam problem... tyle ze ja mam łatke ... po jakims czasie gry ie moge sie nigdzie zrespawnowac i PB mi pisze zebym go przeinstalowal

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2