Teraz jest 17 kwi 2025, 23:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 257 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:24 

ZooltaR napisał(a):
wkorzystac brudna sztuczke zeby wygrac i jezscze sie tym chelpic. naprawde - widze ze operujemy innymi kategoriami moralnymi dobrawek.

a przepraszam brudny kruczek to gra z zasadami czy z niedozwolonym zawodnikiem ??

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:26 

Czy wy ludzie sie nie nauczycie WILD_A nie WA :P czy my mowimy Dak na arcy lub Onz na ejw ??? nie !!! :D wiec sie nauczcie ;P

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:27 

Heh ,niniejszym chciałbym podziękowac Piasecznikowiu za rozkręcenie dymu... smiechu miałem co nie miara :lol: :lol: :lol:

Dobrawkowi za konkretne decyzje-pokazał-"muj albo ****".Takie jest zycie.Prawidałowo.

Krizowi za te "kurwy" i takie tam....epitety(hiperboliczny nastrój)

Maniacowi za konstruktywne wypowidzi 8) ...i wogóle wszystkim....rozumiem ze...teatrzyk juz dobiegł końca??? :P :wink:

Ostatnio edytowano 18 sty 2004, 02:30 przez qubix, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:29 

Maniac napisał(a):
Czy wy ludzie sie nie nauczycie WILD_A nie WA :P czy my mowimy Dak na arcy lub Onz na ejw ??? nie !!! :D wiec sie nauczcie ;P

Wild_a ok.

Btw. Fajny opis na GG. Hahaha.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:29 

mozna juz zamknac topic ? ;) aha co do wybierania graczy z WILD_A to wygladalo to tak jakby od niechcenia ale w to nie wnikam grajcie sobie i GL

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:32 

Kaserek od rana go mam ;)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:33 

Miałem nie zabierać głosu w tej sprawie ale po prostu już zdrowo przesadzacie. Kilku Panów wyżej wymienionych przekracza już granice. CHYBA ZAPOMNIELIŚCIE ŻE GRA SIĘ FOR FUN!

Tak poza tym to Maniac ma rację. Od początku jak doszedłem do WILD_A byliśmy traktowani jak gorsi i tak nadal jest. Cóż poradzić jak niektórzy widzą tylko scenę złożoną z Arcy, ejw i prgk42. To jest po prostu śmieszne! Powiedzcie mi co te klany osiągnęły oprócz PRGK42?Na scenie BF nic. Taka jest prawda. Więc choćby z tego powodu powinniście mięc trochę szacunku i dla PRGK42 i dla WILD_A. Ciągle macie jakieś problemy, coś wam nie pasuje bo wkrada się w was zwykła zazdrość do której nikt się nigdy nie przyzna. Myślicie że tylko towarzystwo z Warszawy jest spoko itd?Nie lubicie nas to ok wali mi to w każdą stronę ale wasze zachowanie jest godne bandy meliniaży spod monopolowego.

Co do wypowiedzi Couga o syndromie Wojta to ciekawe o czym ty mowisz?!
Coug z całym szacunkiem ale chyba jesteś ślepy. Jak myślisz co ma czuć facet który stracił ze składu takich ludzi jak Colar, Clonetrooper, Kleszcz, Maletz, Hunterkiller i paru innych. Jedną wielką gorycz do Was! A Ty go przedstawiasz w takim świetle. Żenujące. Gdbyby nie to to pewnie SQPR by rozwalało nie jeden klan z pierwszej 10 CB.

Taka jest prawda panowie.
Jeszcze się ustosunkuje do sprawy PRGK42 i UKF. Jestem całkowicie obojętny wobec tych dwóch klanów ale sprawa wygląda tak że PRGK42 nagięło przepisy i UKF mogło to wykorzystać. Każdy wiedział przed meczem jakie są zasady i że trzeba sprawdzić skład. Tak poza tym to ciekaw jestem czy ktos wam adminowal bo admin na pocatku meczu powinien sprawdzic sklad zeby nie grac na marne.

Przepraszam jeśli kogoś uraziłem moją wypowiedzią. Taka jest prawda widziana oczami przez 1,5 roku.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:34 

cholera.... przebrnąłem tylko przez 3 strony, sorry jeśli coś nie tak powiem...
..ale czy nie mozecie sobie dac po pysku i grac dalej? (jeeezu, wybaczcie moj pierwszy bluzg, ale...>>>) *****, ludzie to tylko gra! I większą tragedią w życiu jest jak chomik czy pies zdechnie, przyjaciel rodziny, niz przegrana/wygrana w virtualnym meczu....
No nie robcie tragedii z tego...

Peace...
dla mnie to forum i ta gra to odskocznia od syfu dnia codziennego, mam nadzieję, że dla Was również... więc nie niszczcie tego assylum :P
----------
Z poważaniem dla walczących;
Scaevola, Caius Cordus Mucius :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:38 

Czasem wole być bez strony anonimowy bo w 5 sekund po moim poście i tak ktoś tu będzie wieszał psy na mnie i pisał o mnie nie wiadomo jakie rzeczy takie jest czasem te forum  .
Ale czy Cogu będąc adminem nie może nagiąć przepisów i powtórzyć mecz w konicu Dobrawek zgłosił to po pierwszej mapie nie zachował się dobrze niczym lis liczył że wygrają ale jak zobaczył w oczach porażkę szybko zadziałał na pewno to nie jest dobre zagranie a gra powinna być fer w konicu gramy dla przyjemności a nie dla satysfakcji własnej i aby tylko kogoś upokorzyć w ten sposób do niczego nikt nie dojdzie jedynie wrogów sobie narobi .

Tytuł:

Pewnie moja wypowiedz stanie sie poczatkiem konflktu wiec sorry. Tak to po prostu czuje kazdy gracz WILD_A i czulem sie w obowiazku to napisac.

Tytuł:

Luki -> Bo PRGK, Arcy i Ejw sa na scenie od poczatku.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:39 

Co do postu Scea --> wlazcie na PRGK-42 teraz dajemy sobie pozadnie po pysku - i to z bazook ;))

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:41 
Moderator forum

Cytuj:
Luki -> Bo PRGK, Arcy i Ejw sa na scenie od poczatku.

KU..... Kaserek !!!!!! i co z tego ze są od początku ??? według Twojej teorii masz mnie szanowac bo jestem od Ciebie starszy ??? czy Tobie już całkowicie odbiło ???

Ostatnio edytowano 18 sty 2004, 02:42 przez [Night]MaX, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:

Kaserek WILD_A powstalo w 2 tygodniu po wyjsciu Orginalnej gry - wiec przestan pier***** ze byliscie od poczatku

Tytuł:

Luki twoja wypowiedz hmmmm. Ustosunkuje sie moze do niej w ten sposob LOOOOOOOOOOL :!:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 257 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2