Reasumując temat trwajacy trochę (13 stron):
1. jest to jakczęsciej odwiedzany i komentowany temat od ponadz 1/2 roku
2. Ile osób tyle punktów widzenia.
3. W każdym klanie (grupie osób grajacych pod tym samym tagiem) są ludzie i parapety tak było jest i bedzie wszedzie. Im ich więcej tym wiecej indywidualnosci. CC jak bardzo liczna grupa tez ma ludzi bardzo OK tak i takich blee.

. Dowód , miałem i złe chwile na CC gdzy szlag człowieka trafiał na ekipe z która się grało , jak i były sytuacje które sa wzorem - wczoraj na Stalinie naprawiałem sobie czołg, przyszedł gostek i go zabrał - ball out --> kilka razy i zero efektu pojechał na ślepo do przodu po 20 s juz go zbazookowali. Pisze moja słabą angielszczyzna ze gostek zabrał mi czołg --> odp CC cos w stylu że kazdy moze przeciesz jeździć, pisze dalej że go naprawiałem --> opd CC OK i po 10 s gości ma kicka za "lame game" miłe bo zasady servera to jedno, a zasady gry zespołowej tez sie liczą.
4. Może zasady są dla niektórych dziecinne , ale miło jak mozna spokojnie wystartować i powalczyc w powietrzu a nie ginąć na pasie startyowym,czy od czołgu co sobie strzelnice robi na spownie.
5. Nasi (Polacy) zwracaja uwage na zasady i ich przestrzeganie coraz częsciej i gra nas tam wieceju ( reklama

), a zawsze bedą tacy co sie czepiają za pl czy ger czy inne oznaczenie kraju.
6. Coraz częściej sie "wołamy" na polskie servery i może to bedzie najlepsze podsumawanie całego tematu.