nie było mnie dwa dni i nowa kłótnia. Jak dzieci
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
czart71 napisał(a):
Przepraszam bardzo Tomecki ,ale czy ktoś mnie sie pytał od was czy są wolne miejsca w teamie 2??
Ja nic takiego nie słyszałem ,a CL-em jestem dopiero od paru dni!Najwyraźniej zaszło tu jakies nieporozumienie ,albo ktoś komuś tam nabajdurzył!
Sam od razu porobiłem trochę "czystek" i odchudziłem team od osób przypadkowych na liście,czyli inaczej mówiąc "martwych dusz" ,a niektórzy sami odeszli z różnych przyczyn!Na razie mamy faktycznie kilkunastu pewnych ludzi ,a co dalej zobaczymy!
Pozostaje kwestia ringersów ,my jestesmy otwarci na współpracę i może sie zdarzyć ,że sami też bedziemy potrzebowali wsparcia!Myśle ,,że nie będzie problemu z wolnymi ochotnikami z każdego teamu o ile przeciwnik meczowy sie zgodzi!
Masz racje Czart, właśnie się dowiedziałem co i jak. Pytaliśmy Źipa czy możemy grać sądząc że jest jednym z vCLów TP2. Powiedział że zaraz zapyta. Sądziliśmy że pyta Ciebie (czart) lub kogoś innego z drugiego teamu. Przez myśl mi nie przeszło że mógł się zapytać Mace'a o to czy możemy grać nie w jego teamie. Dlaczego zapytał nie CLa drużyny tylko zupełnie kogoś postronnego to ja nie wnikam ;]
I prosiłbym o nie wycieranie sobie gęby moim nickiem. Wasza dyskusja jest jałowa i prowadzi defacto do samozagłady drużyn wobec meczy z silniejszymi drużynami. Nie potrafiliśmy się dogadać - trudno. Wina pewnie jak zwykle leży gdzieś po środku. Artih nie chciał naprawiać Grenadiera, Mace po naszym odejściu sam nie napisał tylko wysłał podkomendnego do negocjacji. I zamiast z każdym, rozmawiał tylko z jednym. Może po prostu potrzebował tylko jednego gracza? Nie wnikajmy, jest jak jest. My pewnie szybko odpadniemy ale jak już pisałem wyżej ja gram zawsze dla zabawy. TP1 może coś ugra i z tego też będę się cieszył
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zwłaszcza jak pobijecie niemców ;]
Szczerze powiem liczyłem na miejsce w składzie na mapach gdzie czołgów jest więcej niż 4 (aberdeen, tobruk, bulge ew. gazala, el ala). Na pozostałych są lepsi i dużo lepsi ode mnie (pilot ze mnie żaden, infanter słaby) Okazało się że jako czołgista też byłem daleko w hierarchii więc uznałem że to nie ma sensu i chciałem spróbować do drugiego teamu który jest słabszy no ale i tam sięga długa ręka dowódcy TP1, więc się nie dostałem
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
No cóż taki los przeciętnych graczy
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pozdrawiam