Teraz jest 5 wrz 2025, 11:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 246 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: RE
PostNapisane: 14 mar 2004, 01:45 

A włączał ktoś BF:V z AntyAliasing-iem ? Przy takiej konfiguracji (256RAM) wątpie ,że tam wogóle miał odwage :> Ale jak ktoś taki się znalazł ,to niech cośik na temat AA w BFV napisze :)

Ostatnio edytowano 14 mar 2004, 01:46 przez Gornet, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 01:45 
Moderator forum

Burdixon napisał(a):
Pozatymopłacami sie kupic do gry w singlu??

Kupowanie Battlefield'ów do singla to jak wywalenie kilkuset tysięcy baksów na Ferrari i trzymanie go w garażu za szybą...

Tytuł: Re: RE
PostNapisane: 14 mar 2004, 01:51 
Moderator forum

Gornet napisał(a):
A włączał ktoś BF:V z AntyAliasing-iem ? Przy takiej konfiguracji (256RAM) wątpie ,że tam wogóle miał odwage :> Ale jak ktoś taki się znalazł ,to niech cośik na temat AA w BFV napisze :)

Antyaliasing nie ma żadnego związku z pamięcią. Obciąża tylko procesor grafy. A więc na wydajnieszych kartach będzie chodził, niezależnie od procesora i pały. Ale na nvidiach MX to raczej zapomnieć należy.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 02:09 

Ee panowie jak to jest z tym granie w BF:V ? każdy mówi że grał nie więcej niż 20 min,he he tylko nie mówcie że wam grać dłużej nie pozwolili,no chyba że była taka kolejka do gry i każdy grał max 20 min.Btw coś mi sie wierzyć niechce że panowie zrobili impreze i BF:V na ich kompach zle chodził,to by świadczyło na ich niekorzyść,zresztą kto reklamuje gre na słabych kompach gdzie detale nie są na maxa. :wink:

Ostatnio edytowano 14 mar 2004, 02:12 przez (NeW)Ambo, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 02:10 

Aha napiszcie coś wiecej odnośnie BF:V.Jak sie grało,co wam sie podobało a co nie. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 02:33 
Moderator forum

a wiecie co wam powiem, ze ja unikalem grania w vietnama tam, byly slabe kompy z jescze gorsza grafa i wygladalo srednio, pozerkalem tylko na gameplaya i powiem ze jest konkret, na przyklad Blade fajny tekst zapodal w temacie: "ty normalnie siedze schowany a tu nagle jakis koles przelatuje obok na skuterze i sobie muzy slucha", LOL

a poza tym jest juz BFV na torrencie, ale stwierdzilem ze nie sciagam :) a dlaczego? zeby sobie nie zepsuc przyjemnosci zakupu w piatek :) wybijam o 16 z roboty, dluga do empiku dopadam do bfv, instrukcje czytam w metrze i drazcymi lapami pakuje do napedu, za to wlasnie place i nie mam zamiaru z tego rezygnowac jakims tam sciaganiem :)

i nie ma to jak w piatek wieczorem w domku usiasc z browarkiem, zapuscic tsa z chlopakami i uczyc sie latania heli i Phantomem i poznawac nowe rzeczy w BFV :) ROXX 8)

Ostatnio edytowano 14 mar 2004, 02:39 przez Holman, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 02:37 
Moderator forum

Holman napisał(a):
schowany a tu nagle jakis koles przelatuje obok na skuterze i sobie muzy slucha", LOL

:)

Niech mi ktoś może wkońcu powie jak loty F-4 8)
Jeszcze tydzień i mi się joy połamie od tego trenowania w wyobraźni :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 02:42 

Boze Holus nie strasz :shock: . Jak u mnie w domcu bedzie taka grafa jak tam bo bedzie zajebiscie :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 03:01 

Holman mam do ciebie pytanie.Czytałem gdzieś na forum że koleś kupił sobie BF:V i np jak walą do niego goście z daleka to nie słyszy jak mu kule koło łeba świstają.Druga rzecz to brak odgłosów walki np gdzieś blisko ciebie,tak żebyś mógł na czuja usłyszeć gdzie sie toczy walka.Jakoś nie za bardzo wierze kolesiowi bo oglądając filmiki z BFV te z IGN dokładnie słychać jak kolesiowi koło łeba kule przelatują i odgłosy walki też słychać. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 03:11 
Moderator forum

(NeW)Ambo napisał(a):
Holman mam do ciebie pytanie.Czytałem gdzieś na forum że koleś kupił sobie BF:V i np jak walą do niego goście z daleka to nie słyszy jak mu kule koło łeba świstają.Druga rzecz to brak odgłosów walki np gdzieś blisko ciebie,tak żebyś mógł na czuja usłyszeć gdzie sie toczy walka.Jakoś nie za bardzo wierze kolesiowi bo oglądając filmiki z BFV te z IGN dokładnie słychać jak kolesiowi koło łeba kule przelatują i odgłosy walki też słychać. :wink:

jak kupil ;) chyba zassal albo sciemnia i w zyciu BFV na oczy nie widzial, sa wszystkie odglosy, dodam ze ryk silnika w Corsairze jest potezny 8)

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 03:20 

Holman napisał(a):
(NeW)Ambo napisał(a):

jak kupil ;) chyba zassal albo sciemnia i w zyciu BFV na oczy nie widzial, sa wszystkie odglosy, dodam ze ryk silnika w Corsairze jest potezny 8)

Też tak uważam.Zresztą z tego co czytałem to jak narazie chyba 5 czy 6 serwerów stoi także nawet jeśli za granicą już grają to nie mają zbyt dużego wyboru jeśli chodzi o serwery,dopiero jak europa dostanie gre to posypie sie grad serwerów.Btw 19 filmik ruleZz,jak go oglądałem myślałem że ze smiechu nie wytrzymam.Teraz pozostaje już tylko oczekiwać na gre. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 08:40 
Moderator forum

Holman napisał(a):
a wiecie co wam powiem, ze ja unikalem grania w vietnama tam, byly slabe kompy z jescze gorsza grafa i wygladalo srednio, pozerkalem tylko na gameplaya i powiem ze jest konkret, na przyklad Blade fajny tekst zapodal w temacie: "ty normalnie siedze schowany a tu nagle jakis koles przelatuje obok na skuterze i sobie muzy slucha", LOL

Taaa. Tesz raczej patrzyłem zamiast grać by sobie zdania nie psuć. Ale IMO gra ni wyglądała tak tragicznie. To tamte kompy były debilnie skonfigurowane - P4 3GHZ grzał się do 60 stopni, GeForce FX 5200 podobnie (na jednym kompie się przegrzewał co było widać) - to jusz doskonale świadczy o tym jak były skonfigurowane. A do tego te 256 mega RAM-u. Tak więc pozostane przy moim zdaniu, że Vietnam nieźle chodził - zwykły BF musiał być ustawiany na średnie parametry graficzne by znośnie chodzić.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 08:50 

Oglądając filmiki odrazu można zauważyć że grafa jest dużo lepsza no i chyba akcja będzie bardziej intensywna od tej z BF1942 co zresztą bardzo mi sie podoba. 8)

_XENA_ nie wiem jak można promować gre na słabych sprzętach,moim zdaniem troche żałosne,w końcu promocja powinna polegać na tym że gość siada do kompa,bierze do łapska myszke i po pierwszych 2 minutach powinny mu gały z wrażenia wychodzic.No cóż,Polska do bogatych nie należy. :roll: .Dobrze że EA wogóle zdecydowało sie otworzyć siedzibe w polsce co świadczy o tym że jednak mają szacunek do polskich graczy i zależy im na nas. 8)

Teraz już pozostaje sobie odpowiedzieć na jedno bardzo ważne pytanie,kupować czy nie kupować ?.Gierka jest super,problem w tym że granie na low detalach czy tam medium nie sprawia takiej przyjemności i takiego wrażenia jak granie na full detalach.Wiadomo że jak będzie mała zadyma to gra będzie chodzic w miare dobrze ale w momencie gdy wyjadą z trzy czołgi,do tego kilku gości z wyrzutniami + panowie z granatami no i jeszcze kilka helikopterów to będzie dupa nie granie,frame poleci w dół i to ostro. :roll:

Odrazu przypominam o ->stronie<- z której można zessać filmiki z BF:V od 03 do 19. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 09:23 

procesorki z tego co piszecie były dośc znośne do tego tandetna karta gffx5200 (wolał bym miec ta niż mojego gf4mmx440se64mb) no i tragicznie mało ram 256 :( ( kupuje sobie bo mam tyle samo. BĘde miał ponad 700)

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 09:44 

Dandi napisał(a):
procesorki z tego co piszecie były dośc znośne do tego tandetna karta gffx5200 (wolał bym miec ta niż mojego gf4mmx440se64mb) no i tragicznie mało ram 256 :( ( kupuje sobie bo mam tyle samo. BĘde miał ponad 700)

Dandi ja tam nie wiem czy liczba ponad 700 MB Ram jest dobra.Często bywa że system sie sypie no i nie każda gra działa stabilnie.Najlepiej kupować 256+256,512,512+512 itd.Pamieci typu 128+256,512+128 itd podobno lubia sie sypać,nie wiem czy to prawda ale ja np jak miałem 256+128 to system bardzo często sie sypał no i nieraz z gier mi wychodziło bez powodu.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 246 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2