Zbawca napisał(a):
mayek dobrze wiesz ze byczek, bomber, hunter, lord i jeszcze kilka osob gra w 42 a brali udzial w meczach grupowych, i powiedz mi teraz jakie szanse ma jakas druzyna z 2 strony. Admini popelnili duzy blad wrzucajac was do 3 ligi (najwidoczniej zasugerowali sie koncowka BF, ale nie sprawdzili ze w obu klanach w duzej czesci graja te same osoby) zreszta nie tylko ja sie czepiam, pod kazdym waszym raportem w komentarza mozna przeczytac ze to nie sprawiedliwe, rozbawil mnie jeden gracz ktory napisal ze on pozyczy graczy z dignified (zapomnialem jak to sie pisze

) i tez wygra tego cupa.
Lord - no... od początku był w -42. I nikt temu nie zaprzecza.
Jednak cała reszta gra w PRGK-BF od początku. Wystarczy sprawdzić graczy z poprzedniej edycji Open Cupa - zarówno w PRGK-42 jak i w PRGK-BF.
Tutaj próbka z meczy PRGK-42 z ostatniego Open Cup
FTA
Kesey, EST, Lord Sith, ART, Mayek, COW, cooler_pl, Maletz, Xen i Krwawy Feliks.
515th
Kesey, EST, Lord Sith, ART, Mayek, Wypoor, cooler_pl, Maletz, Xen i Krwawy Feliks.
Certamen
Kesey, EST, Lord Sith, ART, Mayek, COW, cooler_pl, Maletz, Wypoor i Leim.
Widzisz tu gdzieś Huntera, Bombera, Byczka i innych ? A zapewniam Cię, że w pozostałych też nie wzięli udzialu.
Ekipa PRGK-BF poczyniła znaczne postępy od poprzedniego OC. Tak znaczne że umiejętnościami niektórzy z nich dorównali, jeśli nie wyprzedzili graczy PRGK-42. Dlatego też zdecydowaliśmy sie na przeniesienie ich do -42, gdzie w szybkim czasie dostali się do trzonu zespołu. Jednakże w dalszym ciagu są to ludzie, którzy w poprzednim OC występowali w PRGK-BF. PRGK-42 zaś poniosła spore - i mam nadzieję - odwracalne straty w postaci Keseya, COW, Coolera, Wypoora i jeszcze kilku osób. Co najciekawsze, żedna z nich nie odeszło z PRGK. Po prostu nie mogą grać. Z różnych przyczyn. Bez wsparcia PRGK-BF nie byłaby w stanie kontynuować gry, gdyż tak należy to określić. To -BF wspiera -42, a nie odwrotnie.
A to, że chłopaki graja w dywizji 3 to wynik tego, że w poprzednim turnieju dostali lanie w dywizji drugiej. Ich skill i zgranie jednak podniósł się od tego czasu znacząco.
To jednak też stanowi fragment naszej siły przetrwania. Nawet podczas kryzysu kadrowego mamy na kim się wesprzeć.
Zbawca napisał(a):
Nie zmienia to faktu ze dalej wam kibicuje, ale w takiej sytuacji to mozna juz pogratulowac zlota.
Dziękuję. W imieniu -BF