Teraz jest 5 wrz 2025, 10:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 246 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 10:16 

Rozmawiałem z ludźmi z EA. Nie spodziewali się że będą problemy z komputerami.
Powiedziałem im że trzeba było się zapytać :D
Podpowiedziałem im że na Vietnam to minimum 512MB RAM musi być.
Jeśli chodzi o grafikę to właśnie wykorzystywane przez BF:V shadery lepiej obsłuży ATI niż Nvidia.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 11:04 

O tak ja mam pozornie słabego RADOENA 9100 jednak bardzo ładnie daje we ssyzstkich gierkach i Bf 1942 , tylko ze bywa ze nie zawsze poprawnie grafe wyswietla (np. TOca Race driver). Ale licze ze mistrzowie z EA bedą intelighentni i nie skreslą ludzi z troche starszym stuffem. A tak pozatym skoro mowicei ze nie warto do singla (i taK KUPIŁBYM nawet jakbym miał miegać pio pustych planszach) to sobie nie wyobrażam jaki wypasior musi byc w multi

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 11:41 

Mnie tam sie zarąbiscie podoba ten helikopter na 19 filmiku.Strasznie dużo miejsca tam jest,jakies 10 osób chyba na luzie wejdzie.Do tego pilot + koleś po prawej stronie od pilota.Aha ten helikopter to tylko i wyłącznie transportowiec dla piechoty ? bo nie widziałem żeby miał jakieś działka. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 11:47 

"Chinook
Śmigłowiec CH 47 Chinook służy w armii amerykańskiej do ciężkiego transportu. Jest uzbrojony w dwa montowane na drzwiach karabiny M60 i montowany na rampie M60D, które zapewniają mu osłonę ogniową, gdy transportuje czołgi i inne ciężkie pojazdy między miejscami, w których toczy się najbardziej zażarta walka."

( Opis z http://www.eagames.com/official/battlef ... hicles.jsp )

Bedzie naprawde fajnie jak bedzie mozna przenosic ciezki sprzet. Ciesze sie ze w Vietnamiejest znacznie wiecej helikopterow niz samolotow. Nie gralem z duzo w Bf'a ale o ile sie nie myle to chyba kutrow zadnych nie bylo... ? a teraz hura bedzie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 11:59 

Ciekawi mnie tylko czy podczas transportu np czołgów przez CH 47 Chinnok cieżar jest odczuwalny podczas lotu.Jakby nie patrzeć podczas skrętu czołg będzie sie chwiał,w końcu nie jest statyczny czyli jakby nie patrzeć cieżar jest spory.No chyba że w grze nie wzięto tego pod uwage. :wink:

No i jeszcze jedna opcja to brak ostrego manewrowania z czołgiem.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 12:07 
Moderator forum

(NeW)Ambo napisał(a):
Ciekawi mnie tylko czy podczas transportu np czołgów przez CH 47 Chinnok cieżar jest odczuwalny podczas lotu.Jakby nie patrzeć podczas skrętu czołg będzie sie chwiał,w końcu nie jest statyczny czyli jakby nie patrzeć cieżar jest spory.No chyba że w grze nie wzięto tego pod uwage. :wink:

mysle ze bedzie sie latac bardziej ociezale ale ciezar sie nie chybocze i nie wykonuje ruchow wahadlowych, to by bylo zupelnie niepotrzebne, ale juz w wietnamie jak wpakowalismy jeepa do chinooka ledwo go moglem opanowac, tym bardziej ze jeep jezdzil w srodku :) ale udalo sie, lot byl swietny i klimatu kiedy po ladowaniu po pochylni wyjedza jeep ze srodka nie da sie opisac 8)

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 12:32 

Ha ha Holman poprostu miodzik,takiej właśnie odpowiedzi oczekiwałem.Trzeba było wziaść jakiegoś gościa żeby hamulec trzymał :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 13:02 

Piasecznik napisał(a):
Rozmawiałem z ludźmi z EA. Nie spodziewali się że będą problemy z komputerami.
Powiedziałem im że trzeba było się zapytać :D
Podpowiedziałem im że na Vietnam to minimum 512MB RAM musi być.
Jeśli chodzi o grafikę to właśnie wykorzystywane przez BF:V shadery lepiej obsłuży ATI niż Nvidia.

Tak ?? to bardzo dziwne co ty tu wypisujesz przecierz bf vietnam powstaje we wspópracy z nvidią na płytach z bf vietnam są nawet specjalne sterownikii do kart tego producenta :roll: pozatym shardery są w wersji 1.1 a z tymi to akurat Nvidia radzi sobie doskonale :wink:

Ostatnio edytowano 14 mar 2004, 13:40 przez Panoram, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 13:04 

A ja gralem wczoraj w Vietnama - no coz co mialem robic;) Fajnie sie gralo i sluchalo muzyczki!!

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 13:11 

A ja Niemogłem się oprzec ( jak zwykle ) i zassałem wersje z torrenta ( tylko niebijce tak kupuje orginał :D ) i jestem mile zaskoczony.
na moim kompie athlon 2000 gf4mx44064se i 256 ram gra na minimum albo roczej na low chodzi idealnie ( nawet da sie grac nic nieskak ani nic a grafa jest wpozo ). A co do podczepiania pojazdów pod heli( jest to cholernie trudne ) udało mi sie raz nieradze podczepiac duzego czołgu poniewaz nieda sie go prawie unesiesc jestes super łatwym celem (nawet dla bota). KUPUJE ORGINAŁ . AHA jeszcze jedno jest tylko 14 map jezeli sie doliczyłem. Jeszcze jedno lata sie zarąbiscie.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 13:24 

Kod:
tylko 14 map

Hm jak dla mnie wystarczająco.Aha Dandi próbowałeś dawać wszystkie detale na maxa na tym swoim kompie ? Odrazu napisz jak ci chodziło na maxie jeśli takowe ustawiałeś. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 17:14 

ekm...no... ten.... tego chodzic chodzilo fps 20 tylko jakis blad bo tekstury rózowe ( wszystko rózowe moze dlategoz ze to pirat). A udało mi sie pograc w necie ( zaj****) super sie gra zwłaszcza jak przeleci ci hay z muzyczka włączoną a ty go zestrzelisz i masz 5 kill :) bo było w nim 5 osób

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 20:40 
Moderator forum

Ja mam takie male pytanko... czemu ten Chinook wygladal tak... karlowato? Przeciez to potezny smiglowiec, miesci kilka jeepow itd. a w grze bardziej przypomina mniejszego Sea Knighta... Cos mi tu smierdzi :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 20:40 

to co ci frajerzy z clicka straszą tymi wymaganiami. Lamusy do gazety robienia sie zabrały. A tak pozatym to model lotu heli jest tak mniejwięcej jak w DC?? bo w DC sie całkiem niezle lata

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 21:53 

tak z chinook to masz racje poniewaz jest cholereni mały . a co do latania no cóz starownie przepustnica jak w dc a latanie jak w eod czyli bardzo fajnie sie lata

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 246 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2