Teraz jest 15 kwi 2025, 22:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 257 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 03:28 

Tak nie jest.
Bo jak teraz gadamy to wychodzi ze BCJ nie jest z "naszej sceny" a jednak robi tez b. duzo rzeczy potrzebnych dla sceny i tych niepotrzebnych ale ciekawych dla sceny i e-sportu.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 03:28 

KasereK napisał(a):
On ***** przynajmniej cos robi i sie od Coug`a odczep, bo to osoba, ktora zasluguje na miano Czlowieka Sceny 2003 roku.

ja mysle ze Miller albo Rokita. chociaz rokita ostatnio w modzie wiec obstaje za tym drugim

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 03:29 

MohammedZaherSzah napisał(a):
Maniac napisał(a):
Coug a moze ty sie zamknij bo wlasciwie jedyna rzecz co robisz na scenie bfa to wchodzisz na te mirc'e, forum i piszesz, ********* tylko z adminami itp, itd. Kiedy ostatnio grales wiecej niz powiezdmy 2 h w bfa ? powtazam grales, a nie gapiles sie w ekran...

Maniac oooo tooo grubo przesadziles, lamusie :!: :!: :!: powiem tak jestes TEPY :!:
Dajmy taka za przyklad panstwo: "na huj nam wladza? sami sobie porzadzimy" Naprawde Jestes tepy...

:shock: Mohamed kiedys(z początku) myslałem ze Ty"maczo" polskiej sceny BF jestes,teraz jednak widze że zmieniłes orientacje seksualną i zachowujesz sie jak bys jaja u chirurga zostawił :oops: ...wspułczuje Ci bardzo.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 03:29 

CloneTrooper napisał(a):
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=1B286ADE-D8C0-4CDC-A50F-CAA387AB8FBE

Hehehe :D Clone jak zwykle cos pieknego ;) Brawo - to tak na rozluznienie dnia :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 03:30 

[Night]MaX napisał(a):
"bo moja piaskownica większa od twojej.... a w mojej więcej piasku"

Ej, wypraszam sobie, to w mojej piaskownicy jest najwięcej piasku.
To mówiłem ja, Piasecznik :D
Co do sukcesów PRGK-42 w porównaniu do Arcy to uważam że ich sukcesy są równie wielkie jak nie większe w CB.
Pamiętam czasy kiedy Arcy było sobie na miejscu 13 a reszta klanów w tym PRGK-42 borykała się z wejściem do pierwszej 40.
Cóż, czas biegnie, my pracowaliśmy ciężko nawet przez wakacje, dostając seryjnie w dupę. Arcy zrobiło sobie przerwę. Wydaje mi się że od tamtej pory już nie było tak jak przedtem.
Pamiętam czasy kiedy graliśmy z ONZ (sorki chłopaki zawsze dla mnie będziecie ONZ) i wygraliśmy JEDNYM punktem.
To były czasy kiedy wiedzieliśmy że z Arcy nie mamy szans przegrać z dorobkiem ticketów większym od ZERA.
Nikt z nas wtedy ani wcześniej, ani później nie wyrażał się źle o klanie tylko dlatego że był od nas lepszy.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 03:31 

Dobra panowie, zaczynam po woli zasypiac nad kompem... moze przelozymy ta debate (jak w sejmie) do jutra ??? ;)

Aha Balcerowicz musi odejsc ;))

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 03:33 

Piasecznik napisał(a):
[Night]MaX napisał(a):

Co do sukcesów PRGK-42 w porównaniu do Arcy to uważam że ich sukcesy są równie wielkie jak nie większe w CB.
Pamiętam czasy kiedy Arcy było sobie na miejscu 13 a reszta klanów w tym PRGK-42 borykała się z wejściem do pierwszej 40.
Cóż, czas biegnie, my pracowaliśmy ciężko nawet przez wakacje, dostając seryjnie w dupę. Arcy zrobiło sobie przerwę. Wydaje mi się że od tamtej pory już nie było tak jak przedtem.
Pamiętam czasy kiedy graliśmy z ONZ (sorki chłopaki zawsze dla mnie będziecie ONZ) i wygraliśmy JEDNYM punktem.
To były czasy kiedy wiedzieliśmy że z Arcy nie mamy szans przegrać z dorobkiem ticketów większym od ZERA.
Nikt z nas wtedy ani wcześniej, ani później nie wyrażał się źle o klanie tylko dlatego że był od nas lepszy.

Od tamtej pory zmienilo sie to ze zaczelismy sobie podkradac nawzajem zawodnikow ;/
To doprowadzilo do takiego stanu jak teraz.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 03:33 

Ufff - i stalo sie ;) wszystkie zle emocje minely - trysnely i chyba juz jest OK :) zobaczcie teraz kazdy zamienia swoje posty w "dowcipy" :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 03:34 

qubix napisał(a):
MohammedZaherSzah napisał(a):
Maniac napisał(a):
Coug a moze ty sie zamknij bo wlasciwie jedyna rzecz co robisz na scenie bfa to wchodzisz na te mirc'e, forum i piszesz, ********* tylko z adminami itp, itd. Kiedy ostatnio grales wiecej niz powiezdmy 2 h w bfa ? powtazam grales, a nie gapiles sie w ekran...

Maniac oooo tooo grubo przesadziles, lamusie :!: :!: :!: powiem tak jestes TEPY :!:
Dajmy taka za przyklad panstwo: "na huj nam wladza? sami sobie porzadzimy" Naprawde Jestes tepy...

:shock: Mohamed kiedys(z początku) myslałem ze Ty"maczo" polskiej sceny BF jestes,teraz jednak widze że zmieniłes orientacje seksualną i zachowujesz sie jak bys jaja u chirurga zostawił :oops: ...wspułczuje Ci bardzo.

:lol: :lol: :lol:
przepraszam ze zmienilem twoje oczekiwania :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 03:34 
Moderator forum

Clone to ja tez coś dorzucę :)

http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=CCC029C6-D187-4B50-91A2-6ED794F00CCE

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 03:37 

Ok jeśli chodzi o Couga i o mnie (arcy WILDA) to wszystko wyjasnilismy sobie na gadu. Takze przepraszam Ciebie Coug i arcy za kilka nie milych slow powyzej. Nam chodzi jedynie o to żeby wkońcu któs odniósł się do nas chociaż raz z szacunkiem i potrafił akceptować innych, którzy też półtora roczną pracą zasuwają i zasuwają...

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 03:38 

Piasecznik napisał(a):
[Night]MaX napisał(a):

Nie jestesmy ludzmi zakochanymi we wlasnych klanach, przynajmnej wiekszosc. Piasecznik ma racje, arcy mialo super start na pl scenenie jednak w pewnym momecie okazalo sie ze sie nie rozwijamy juz tak jak kiedys. Za malo pracujemy poprostu juz. Zawsze mam wielki szacunek do Wildy i PRGK za to jak duzo pracy w ten biznes wkladaja a obecne wyniki mowia same za siebie - oplacalo sie.

Ostatnio edytowano 18 sty 2004, 03:44 przez cougar, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 03:40 
Moderator forum

eeeeeeeeeee no nie nie róbcie mi tego z kogo się będe nabijał, moze jeszcze z 2 stronki chociaz ???

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 03:41 

Maniac napisał(a):
Ufff - i stalo sie ;) wszystkie zle emocje minely - trysnely i chyba juz jest OK :) zobaczcie teraz kazdy zamienia swoje posty w "dowcipy" :D

Ok. To ja też wesoło :) Maniac proszę cię na przyszłość nie licytuj się w długości grania. Bo ze swoimi 1d 13h 36m jesteś dla niektórych o taki, tyci, tyci leszczyk
:lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 03:42 
Moderator forum

te Pancho do roboty byś się wziął, żoną zainteresował, a nie tylko te statsy tłukł :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 257 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2