Teraz jest 5 wrz 2025, 09:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 246 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 11:36 

Art napisał(a):
Nie wiem czy sie da to tu kupic(pisze że hurtownia) ale cena jest 118,00 zł

http://www.maxgame.pl/x_C_I__P_1111399-1110001.html

W Wirtusie jest po tyle samo. Juz zamowilem, ale wczesniej wyprobuje na singlu i lanie :wink: .

http://www.wirtus.pl/shop/produkt.php?KategoriaID=10&ProduktID=8866

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 11:40 
Moderator forum

Mol napisał(a):
W rozdzielczości 1024x768 ze wszystkim na max działa super płynnie (ale bez AA). W 1280x968 czasami się rwie ale grafa jest miodna ;-).

Dzięki MOL. Kładziesz miód na serce moje. Nareszcie jakiś konkret.
Nie chce psuć sobie zabawy i dzielnie oczekuję do piątku.
Czy możesz jeszcze podać model lotu F-4 ? Jak zwrotność i skuteczność ataku.
Czy będąc w powietrzu daje się ogarnąć wzrokiem teren z nois-cam nad którym przelatujesz ? Nie wspomnę o zwrotach celem uniknięcia rakiet ziemia - powietrze :wink:
Jakie dokładnie perypetie odczuwasz w 1280x968 ?
Zapytuję, gdyż ja jestem skazany na tą rozdzielczość.
Pomimo, że dysponuję ciut mocniejszym konfigiem, mam obawy.

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 11:52 

===Tomy===[PL] napisał(a):
Czy możesz jeszcze podać model lotu F-4 ? Jak zwrotność i skuteczność ataku.
Czy będąc w powietrzu daje się ogarnąć zwrokiem teren z nois-cam nad którym przelatujesz ?
Jakie dokładnie perypetie odczuwasz w 1280x968 ?
Zapytuję, gdyż ja jestem skazany na tą rozdzielczość.
Pomimo, że dysponuję ciut mocniejszym konfigiem, mam obawy.

Co do maodelu lotu F-4 trudno mi się wypowiedzieć. Miga i Mi8 czasem z jednej rakiety rozwalałem ;-). Bomb nie potrafie celnie zrzucać ...

Co do rozdzielczości. Jeśli jest dużo elementów - dzungla sporo postaci, pojazdów gra się troszkę przycina momentami.

PS.: Co oznacz ciut mocniejszy? P4 3.2 HT?

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 11:59 
Moderator forum

Mol napisał(a):
Co do maodelu lotu F-4 trudno mi się wypowiedzieć. Miga i Mi8 czasem z jednej rakiety rozwalałem ;-). Bomb nie potrafie celnie zrzucać ...

Zależy mi na informacji jak ze zwrotnością maszyny.
Na razie moge skupiać się na informacjach z drugiej ręki, do czasu aż człek sam nie doświadczy wrażeń.

Mol napisał(a):
Co do rozdzielczości. Jeśli jest dużo elementów - dzungla sporo postaci, pojazdów gra się troszkę przycina momentami.

Mol napisał(a):
PS.: Co oznacz ciut mocniejszy? P4 3.2 HT?

Wiesz, samo P4 3.2HT w odzwierciedleniu z innymi czynnikami, które uwarunkowują ogóle pojęcie wydajności może nijak świadczyć o "mocniejszym konfigu".

Wiedziałem, że zadasz "pytajnik" :D, musiałem sprowokować, aby się upewnić co tam poklikałeś, że czujesz momenty spowolnien i szarpnięć.

Możemy podać sobie rączki, mamy identyczne konfigi.
Cóż, będę wdzięczny za dalszą dysputę odnośnie lotów 8)

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 12:21 

===Tomy===[PL] napisał(a):
Możemy podać sobie rączki, mamy identyczne konfigi.
Cóż, będę wdzięczny za dalszą dysputę odnośnie lotów 8)

Wieczorem (21-22) jak wrócę to sprawdzę ;-) Latam na "dzoju".

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 13:14 

Jakbym miał takie kompy jak wy to bym sie wogóle nie martwił,a że mam dużo gorszego to do smiechu mi nie jest.

Moja konfiguracja to:

Procek: Athlon 1.7
Ram: 256 SDR PC133
Płyta Główna: ECS K7S5A
Karta Graf: MSI GF3Ti200 PRO-VT Video-in/TV-out 128 DDR
Muzyczna: SBL

Także powodów do zadowolenia raczej nie mam,choć aż tak tragicznie to chyba nie jest. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 16:29 

heh nie na pewno uciagniesz bf:v :) w opisach na www wymagania to p3 500 256 MB I 16MB3D grafika .. hehe rozsmieszylo mnie to troche
ten gf mozesz jescze podkrecic? :) zawsze pare mhz na grfice wiecej podniesie ci fps .. chodz szczerze mowiec ten ecs jest cieniutki .. :((((((((( podkrecalem na swojego randka 8500le na tym shicie i mialem ciagle zwisy systemu .. plyta nie wyrabiala .. i po 2 tyg sie zjarala .. po 3 wymianie dostalem gigabyte i sie problemy skonczyly
z czasem zmodernizujesz komp :) ja swoj konfig podzyskowalem do HL2 i Dooma3 ale na razie nici z tego ...
najbardzie wq jest to ze produycenci gier chyba dostaja szmal od producentow hardwaru szczeg grafik i ciagle podbijaja wymagania ... :(

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 20:58 

okota masz racje idzie zaszczelic osobe wewnatrz czołgu lub apc. W srodku apc było 8 osób wzyciłem, granat i buummmmmm 8kill. super to im sie udało. A własnie z HAya idzie szczelac ze swojej broni nie tak jak w eod ze tylko mozesz siedziec. mozesz napraiwac w locie samolot szczelac zucac granaty namierzec cele. Bardzo fojne jest z przejmowaniem flagi jezeli jest 2 przciwników w obrebie lagi to sam jej nieprzejmiesz. Bardzo fajnie wyglada transport pojazdów podczepianych, czuć obiazenie( niestety tylko maja to amerukanie )

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 21:20 

Dandi napisał(a):
okota masz racje idzie zaszczelic osobe wewnatrz czołgu lub apc. W srodku apc było 8 osób wzyciłem, granat i buummmmmm 8kill. super to im sie udało. A własnie z HAya idzie szczelac ze swojej broni nie tak jak w eod ze tylko mozesz siedziec. mozesz napraiwac w locie samolot szczelac zucac granaty namierzec cele. Bardzo fojne jest z przejmowaniem flagi jezeli jest 2 przciwników w obrebie lagi to sam jej nieprzejmiesz. Bardzo fajnie wyglada transport pojazdów podczepianych, czuć obiazenie( niestety tylko maja to amerukanie )

ke? :roll: a teraz słowniczek języka polskiego w łapę i popraw błędy, 3 minuty lub dwója do dziennika

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 21:39 

qrczaq....

ciekawe Tzeentch jak bedzie to wsio chodzilo na naszych radkach 9100 :roll: mam nadzieje, ze chociaz w medium bedzie sie dalo pograc :?

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 22:28 

Qba napisał(a):
qrczaq....

ciekawe Tzeentch jak bedzie to wsio chodzilo na naszych radkach 9100 :roll: mam nadzieje, ze chociaz w medium bedzie sie dalo pograc :?

Qba dokładnie to samo pytanie nurtuje mnie.Chyba ściągne sobie bf:v i sprawdze wogóle jak to u mnie na kompie będzie chodzic,bo jeśli sie okarze że będzie cienko to najpierw zrobie upgrada kompa a dopiero potem kupie gre.No i of course jest jescze jeden problem,na internecie jakby nie patrzeć wymagania gry troche sie zwiększają,np BF1942 na full na lanie chodził w miare dobrze a na necie już grać nie mogłem.Także chyba zassam i najpierw sprawdze nim kupie,żeby sie potem nie okazało że kupie gre i będzie na półce leżec i sie kurzyć,a wy będziecie tu grać a ja będe na pudełko z westchnieniem patrzył. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 22:37 

Mol napisał(a):
MK napisał(a):
czy po opuszczeniu pojazdu niszczeje on tak jak w BF??

Nie, nie niszczeje! Co więcej mozna czołgiem troszke "przeciagnac" UAZ'a ;-) (przerobić go na taran!).
Co więcej można wskakiwać na pojazdy nawet gdy nie ma miejsca ...
Pasazerow SCOT'a mozna powystrzelac jak kaczki (ale nie kierowce).

Co do przenoszenia pojazdow - strasznie jest trudno wziąć "coś na hak" i z tym czymś lecieć! Dla ciekawostki dodam ze Chinok też może przenosić "sprzęt" na haku.

He he troche sie pobawilem:

http://www.krzyss.com/zdjecia/inne/bf/index.html

Mozna sie pobawic, na jednym zdjeciu widac nawet perpetum mobile :) bo sam sie naprawia ... ale musze przyznac ze jednak dosc ciezko podczepic cokolwiek i nie wiem czy przyda sie to w walce....

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 00:09 
Moderator forum

Dandi napisał(a):
W srodku apc było 8 osób wzyciłem, granat i buummmmmm 8kill. super to im sie udało.

Tiaaa... była jeszcze wcześniej opowieść jak to leżał z nożem i zabił sześciu w dżungli a ci nie wiedzieli co się stało i jeszcze inne opowieści z dreszczykiem. Po prostu słodko. Tylko czemu nie pokazujesz nam tych swoich Uberskilli gdzieś na polskich serwerach BF? Ale pisz dalej - odkąd Monty Pythona nie ma w telewizji stałeś się moim ulubionym rezerwuarem absurdu.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 01:09 

Hynol... LOL-on tworzy wokół siebie legendy :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2004, 01:12 
Moderator forum

jakie legendy ? przeciez wczoraj zalatwil 6 w jednym helikopterze :!: :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 246 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2