Teraz jest 28 lis 2024, 01:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 43  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2007, 22:38 

Pawciu albo bierz połowę albo zmień dilera

:arrow: :roll: :arrow:

temat do zamknięcia ?

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2007, 22:44 
Moderator forum

Helio_Marine napisał(a):
Wojtas napisał(a):
Zapytaj sie Konewy jak było i jak masz dostęp do logów to je udostępnij a nie piszesz coś co sobie ubzdurałes w swojej główce...masz tendencje do negowania wszystkiego i spierania sie z każdym...pokaż logi albo zamilcz w tym temacie.I zachowuj sie jak dorosły facet a nie piszesz jakies oszczerstwa bez podstaw i dowodów.

Niestety jest to niemożliwe(regulamin forum) . Wracając do tematu dalsze wytrząsanie się nie zmieni faktów i nikt z klanu [CC] się tym nie przejmie, i złudne jest by stosowali czyjeś zasady.

."I zachowuj sie jak dorosły facet a nie piszesz jakies oszczerstwa bez podstaw i dowodów". No faktycznie > oprócz swojej relacji z M10 nie masz świadków i dowodów jedynie fakt kicka .I zachowuj sie jak dorosły facet a nie jak dziecko przegonione z piaskownicy tym bardziej że są inne :wink:

Odpowiedz dorosłego faceta...broni sie jakims regulaminem...przyznaj sie ze nic nie masz a jak masz to pokaz dowody ze to ja własnie nagminnie łamałem regulamin...było tak jak opisałem....wisi mi czy bede mogł grac na tym serwie czy nie...
A co do goscia co wkleił KDRy...no nie wiem co napisac:)

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2007, 23:06 

Wojtas napisał(a):
Odpowiedz dorosłego faceta...broni sie jakims regulaminem...przyznaj sie ze nic nie masz a jak masz to pokaz dowody ze to ja własnie nagminnie łamałem regulamin...było tak jak opisałem....wisi mi czy bede mogł grac na tym serwie czy nie...

LOL chłopie ja sie nie bronie bo nie mam powodu i nie jakiś regulamin panie "moderatorze" tylko regulamin tego forum punkt 5/g .

Wojtas napisał(a):
wisi mi czy bede mogł grac na tym serwie czy nie...

tak myślałem...tylko po co ten płacz ?

THE END.

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2007, 23:16 
Moderator forum

Helio_Marine napisał(a):
Wojtas napisał(a):
Odpowiedz dorosłego faceta...broni sie jakims regulaminem

... panie "moderatorze" tylko regulamin tego forum ...

... za którego to łamanie otrzymałeś już bana na tymże forum.
Miło, że teraz go cytujesz niemniej wygląda to w Twoim wydaniu nieco śmiesznie.

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2007, 23:26 
Moderator forum

Helio_Marine napisał(a):
Wojtas napisał(a):

LOL chłopie ja sie nie bronie bo nie mam powodu i nie jakiś regulamin panie "moderatorze" tylko regulamin tego forum punkt 5/g .

Wojtas napisał(a):
wisi mi czy bede mogł grac na tym serwie czy nie...

tak myślałem...tylko po co ten płacz ?

THE END.

To wyslij mi a ja go umieszcze gwoli informacji...tak dla zasady zebym nie myslał o Tobie jeszcze gorzej niz myśle...Czy moze jest tak jak myśle...nic nie masz i chciałes wyjsc na jakiegos mastahe, któremu ktoś coś podesłał? Jak mi nie wyślesz tego albo nie wkleisz tu (nie bój sie bana nie dostaniesz bo w dobrej wierze umieciłes to na forum)to okazesz sie tą przysłowiowa krową co dużo muczy a mało mleka daje...

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2007, 23:39 

Nie będę się dzielił moją prywatną korespondencją na tym forum>po prosiłem i dostałem to co chciałem .Wojtas poproś admina to też ci wyśle ale nie wiem czy byś to opublikował...
co do Artiha > wiesz co no nie ... :wink: PS jakiego bana raczej przysługę :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 00:36 
Moderator forum

Jak zwał tak zwał ...

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 01:04 
Moderator forum

Helio_Marine napisał(a):
Nie będę się dzielił moją prywatną korespondencją na tym forum>po prosiłem i dostałem to co chciałem .Wojtas poproś admina to też ci wyśle ale nie wiem czy byś to opublikował...
co do Artiha > wiesz co no nie ... :wink: PS jakiego bana raczej przysługę :lol:

Jaka prywatna przeciez to logi które mnie dotycza...
Co ja bede pisał...Nigdy sie nie liczyłes sie na scenie a chciałes by Ciebie tak postrzegano ogólnie byłes posmiewiskiem forumowym i tak zostało...A moge sie założyć że nikt Ci nic nie dał...Nie było Cie tam a naoczni świadkowie potwierdzają to co napisałem...a co do Ciebie to jasno i wyraznie napisałem chyba, nie wkleisz tych logów to sie nie odzywaj w tym temacie bo tylko macisz a nic nie wiesz...

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 01:21 
Moderator forum

Oooo fajnie, jest co poczytac po dlugiej nieobecnosci :D
Zacharanzas to faktycznie najwiekszy krzykacz i furiat (bez obrazy dla pana z UKF), ale co zrobic, w kazdej organizacji klanowej lub pseduklanowej tacy sie znajda ;] Jak wroce do gry to chetnie go skopie ;]

P.S. Strzelec - KDR 3.29 :lol: Sry musialem to napisac (oczywiscie z pozdrowieniami dla Macu) :P

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 08:41 
Moderator forum

arcy.KonewA KDR 2.34
- XIII - Kobra pl KDR 2.39

Wczorajszy pojedynek na czołgi 5-1 dla Konewy . Jak widać KDR o niczym nie świadczy :).

W temacie na CC można grać, ale nie ze wszystkimi, jak w każdej społeczności są ludzie i parapety. Wczoraj na bocage ukradłem M10 z bazy alied i zabiłem gostka przy wyjeździe - krzyczą "kick Kobra" , admin się pyta co było - pisze że zabrałem M10 i zabiłem gości bo pierwszy do mnie strzelił ( mogłem z 3 na lotnisku załatwić bo czekali na samolot), admin odpisał ok - i po kłopocie. Pewnie gdyby był nasz ulubieniec Zacharanzas to bana bym zarobił jak nic.

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 10:39 
Moderator forum

Ale sam widziałeś, że młotki nie znają zasad na własnym serwerze. W momencie, kiedy wspomniałem o tym, co Zulus napisał na naszym i ichnim forum, większość zrobiła duże oczy i zamknęła mordy :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 18:01 
Moderator forum

Strzelec napisał(a):

P.S. Strzelec - KDR 3.29 :lol: Sry musialem to napisac

Chyba jak grasz z botami :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 21:31 

Baker napisał(a):
Cytuj:
Bez urazy, ale:
[CC]Zacharanzas - KDR - 2.29
[PRGK-BF]Wojtas - KDR - 1.97

To chyba jakiś żart... Co ma KDR do skilla?

Może jakiś teścik czytania ze zrozumieniem przedłożyć? Z resztą nie tylko Bakerowi by się przydał.

"Oczywiście to o niczym nie świadczy, nie mniej, jest jakimś tam wymiernikiem. ".

--------------------------------------------

Powracając stricte do tematu - faktem jest, że niektórzy członkowie społeczności zwyczajnie nie potrafią pogodzić się z tym, że ktoś jest od nich lepszy (np. sam byłem świadkiem wypowiedzi, w której osoba obrażała "arcy" i zapowiadała wykickowanie klanu z serwera), co skutkuje w nadużywają władzy. Jednak należy też zauważyć, że to także WY często naginacie zasady. Weźmy dla przykładu Kobrę, który kilka postów temu opowiedział o swojej akcji w m10. W zasadach serwera jest wyraźnie napisane, że NIE MOŻNA oddać strzału w bazie przeciwnika, nawet jeśli jest się atakowanym. Być może kobra o tym nie wiedział, nie mniej, złamał tą błahą zasadę. Więc nie jest z pewnością tylko tak, że wina leży wyłącznie po stronie CC.

Pozdrawiam, do zobaczenia na serwie.

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 22:47 

Macu napisał(a):
Baker napisał(a):
Macu napisał(a):
Bez urazy, ale:
[CC]Zacharanzas - KDR - 2.29
[PRGK-BF]Wojtas - KDR - 1.97

To chyba jakiś żart... Co ma KDR do skilla?

Może jakiś teścik czytania ze zrozumieniem przedłożyć? Z resztą nie tylko Bakerowi by się przydał.

"Oczywiście to o niczym nie świadczy, nie mniej, jest jakimś tam wymiernikiem. ".

Nie mysl sobie, ze przeoczylem to zdanie cwaniaku, spojrzalbys co cytowales - wypowiedz wojtasa mowiacego o skillu. Skoro wojtas mowi o skillu, a ty mu ripostujesz KDRem to pytam sie o zwiazek jednego z drugim. A jezeli, jak sam twierdzisz, jest to bez znaczenia, to po jaka cholere o tym piszesz ? Teraz ty chwile zastanow sie nad swoja odpowiedzia. Nie zapytalem jakie znaczenie ma KDR (wtedy zdanie "Oczywiście to o niczym nie świadczy, nie mniej, jest jakimś tam wymiernikiem. ", byloby adekwatne), tylko co ma KDR do skilla. Osobiscie nie widze zwiazku jednego z drugim i skoro juz o tym wspomniales, to chcialem abys mi udzielil na to pytanie odpowiedzi. I nie rob ze mnie idioty, bo ja doskonale wiem co pisze. Tescik to by sie tobie przydal.

Ostatnio edytowano 14 maja 2007, 23:00 przez Baker, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 22:58 

Jakkolwiek poruszanie się w kręgu nomenklatury jest niczym stąpanie po chmurah i raczej nie ma sensu - odpowiem. TAK, istnieje związek skillu z KDR, jednak nie decydujący. Dziękuję za uwagę.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 43  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2