Teraz jest 14 kwi 2025, 12:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2003, 13:30 

Wracajac do tematu Szwecji to mozna stwierdzic ze esports to u nich sport narodowy praktycznie. Sa najlepsi w wiekszosc gier mp, rtcw, bf pewnie tez, w ladderze wc43 na cb 1on1 tez ownuja ;)

Ps: WH sie rozpadlo?

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2003, 15:45 

ja tez bym sie przydal w reprezentacjii gdyby na planszach bylo wiecej czolgow, bo raczej niezle mi idzie czolgami!!!!!!!!! WH sie podobno nie rozpadlo.

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2003, 16:51 

Kaczy napisał(a):
Homer napisał(a):
Pan Szmata napisał(a):
Homer napisał(a):
ejjj ludy duzo tam bylo panzeroow i szermanoow (przeciwika) ?? bo ja bym mogl sie przydac w reprezentacji jako bazooka na mapach typowo czolgowych (nie chwale sie tylko skladam propozycje :)) wczoraj na aberdeen ten kto byl to potwierdzi :twisted: ale i tak nie mam raczej szans na miejsce w reprezentacji :(

Homer wiesz w czym jest problem?? Za bardzo lubisz sobie jakies akcje odwalac... a tutaj raczej trzeba trzymac swoja pozycje... no chyba ze jest to zupelnie bez sensu.. ale wtedy i tak trzeba to z kims uzgodnic.. a nie sobie jechac gdzies :D

Szmata jak trzeba to ja bede pilnowal i jezeli to chodzi o np. NC to jest to dla mnie b. wazne i jak mi cos ktos powie to to zrobie !!!!!!!!! i nie bede gdzie jak to okresliles, jezdzil :)
Po tym co u nas odwalasz raczej nikt w to nie uwierzy. Sorry homer sam na to zapracowales...

kaczy ostatnoi juz tak nie robie, mam zadanie to je wykonuje :)
P.S. ale teraz gracie z Norwegia czyli mniej wymagajacym przeciwniekiem, i jak mialyby to byc mapy czolgowe to ja bym baaaardzo sie przydal i chetnie gral :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2003, 18:05 

homer ja Ci powiem jedno
MECZYSZ DUPE
a co do tego ze robisz co Ci sie karze to ....

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2003, 18:52 

a ja jedyne co moge powiedziec : %#*#*&%#*&%#*&%#*%#*%#*% bo cenzura jest tak mi szkoda, tego ze nie gralem :(
ale do boju orzelki :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2003, 19:53 

Kleszczyk wiem ze nie miales czasu przeczytac wszystkich tekstow na forum, bo sie uczysz, dlatego wybaczymy Ci Twoje uwagi :wink:. Wiec moglo sie okazac tak ze we wczorajszym meczu gralyby (z marszu) wylacznie osoby z wyznaczonej miesiac temu 16, po tym jak po swoim powrocie Cougar poinformowalby nas o meczu ze Szwecja . Dzieki jakiemus tam tematowi zaczela sie jakakolwiek dyskusja, dzieki ktoremu odbyly sie 2 treningi, wybrano jakas mape, wybrano sklad, zebralismy sie i zagralismy z jakims tam pomyslem na gre. Taktyka? prosze bardzo - tlumy chetnych, jedni maja rodziny, inni sie ucza, inni opalaja przez dlugi weekend, i wszyscy pisza taktyke :lol: . Kleszcz wiec nie pitol przychodzac jak lord za 5 minut 20:00 na mecz ze cos jest do dupy, bo braklo pancerza dla Ciebie i musisz biegac z karabinem. Ciesz sie ze grasz (jest wielu chetnych) i nie jedz po nas, ktorzy cokolwiek robia, bo zrownujesz sie z tymi co tylko narzekaja. Wiem jestes usprawiedliwiony - nauka matura teroretycznie raz w zyciu - wiec nam tez laskawie daj zyc :wink:
Wszystko to mam nadzieje odbierzesz z wlasciwym Ci humorem, bo ja rowniez usmiechniety to pisze :D.

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2003, 20:15 

Jest raport z meczu, mozecie poczytac jak to Pan Szmata zostal pierwszym snajperem zauwazonym, a wybranym przez nas do gry w meczach tej rangi - Gratulacje :!:

http://www.clanbase.com/news_league.php?nid=86384&mid=17080&lid=872

A i Kleszcz calkeim niezle jakna mięsko armatnie Ci szlo braz na Bocage, chyba tak zostaniesz :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2003, 21:49 

CloneTrooper napisał(a):
Jest raport z meczu, mozecie poczytac jak to Pan Szmata zostal pierwszym snajperem zauwazonym, a wybranym przez nas do gry w meczach tej rangi - Gratulacje :!:

http://www.clanbase.com/news_league.php?nid=86384&mid=17080&lid=872

A i Kleszcz calkeim niezle jakna mięsko armatnie Ci szlo braz na Bocage, chyba tak zostaniesz :wink: .

:)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2003, 22:08 

Ja bylem total zaskoczony nawet nie wiedzialem jaka mamy grupe, przychodze, odbieram mejla i widze ze mamy jakis mecz ;o Szwecja akurat ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2003, 23:30 

Goku,,,,ja tez jestem czolgista i assaultem...ale tym razem gralem jako ass....Czolgistow mamy wielu wierz mi...Nastepnym razem mysle ze zagram w czolgu, i dam im popalic:P

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2003, 01:04 

Tekscik przy okazji klotni po meczu Dania-Austria:

team.swe-iZi (213.226.65.125) 3 May 21:38 Reply
Play against the Polish team!! They have veeeery good manners and a happy face! That's the way a match should be played.

Od razu przypomnial mi sie Linda ze swoim tekstem "o mordach" w filmie "Szczesliwego Nowego Jorku" ktory wczoraj przypomiala TV Polonia

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2003, 09:08 

Cytuj:
213.226.65.125

oo i jeszcze bardziej cieszy fakt ze to nie pisał Polak tylko ktos ze Szwecji :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2003, 15:55 

Dzisiaj o 19 mecz norwegia-finladnia. Wszystkich ciekawych przebiegu spotkania zapraszamy o 19 na kanal #team-poland.bf w sieci irc.quakenet.org. Wyglodac to bedzie +/- tak:

Obrazek

ofkoz inne kolorki bo takie mam akurat ustawienia :) Relacja oczywiscie tez na bftracks. Adres podam pozniej.

Na ircu bedzie info kto kogo zabil, jakie ma statsy, kto przejmuje flagi itp. Postaram sie tez o info o aktualnym wyniku meczu sciagac po kazdej rundzie.

Cu

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2003, 09:50 

Dlaczego jeszcze nikt nie napisal jak wypadł mecz Team Poland z Norwegami ???

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2003, 19:21 

Pawel czlonek kadry chyba powinnien najlepiej wiedziec jak mecz wypadl... 8) :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2