Teraz jest 18 kwi 2025, 14:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2003, 20:31 

a ja na urodzinki dostane napewno duzo modów do bfa :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2003, 20:49 

nie no nie moge.. koles jest zajebisty :P

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2003, 21:26 

Będąc przy temacie chciałbym się dowiedzieć jak to jest z tym CD-keyem?

Nie zrozumcie mnie że mam pirata choć go wcześniej miałem ale teraz mam oryginalnego BF-a

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2003, 22:32 
Oldboy Battlefield.pl

a co ma niby byc??? jak ktos grz na takim samym jak ty, a ty sie chcesz podlaczyc to sobie nie zagrasz... proste?

Tytuł: Re: Re
PostNapisane: 12 maja 2003, 23:24 
Moderator forum

Kaczy napisał(a):
NozyK napisał(a):
Ale zafajanie.
Gościu mi napisał że gra NIE była ani razu włączona do trybu multi.
Teraz kupuje na 100%
A jak ja bym Ci powiedzial ze do gry dostajesz ferrari gratis to tez bys uwierzyl. No troche przesadzilem ale wiesz o co chodzi.

Gościu wygląda na fana II wojny swiatowej (sądząc po jego akcjach - zdjęcia, książki). Może kupił gre by ją oblookać (bo była reklamowana) i dopiero potem się zorientował, że ma za słaby sprzęt (albo coś podobnego). Zainstalował, zobaczył, że u niego nie da rady, a teraz chciałby przynajmiej część kasy odzyskać... (ale to tylko moje dywagacje)

A co do "kupuje na 100%" - na Allegro nie ma tak łatwo - trzeba aukcje wygrać i przekroczyć przy tym cenę minimalną. Z doświadczenia wiem, że prawdziwa licytacja na Allegro zaczyna sie dopiero na jakieś 24 godziny przed końcem aukcji. Cena gry przy tym może jeszcze naprawde sporo podskoczyć (raczej zapomnij o tych 50 złotych - szczególnie, że "cena minimalna nie zostałą przekroczona"). Dodaj do tego cenę przesyłki (zapewne to ty ją zapłacisz) - z 5-6 złotych, oraz cene wysłania kasy (przekaz, wpłata na konto) - następne 2 - 3 złote. Czyli aktualnie kupno gry kosztowałoby cię z 60 złotych (pomijam, że nie osiągnieto minimumalnej ceny sprzedającego - więc transakcja raczej nie doszłaby do skutku). Jeżeli cena sięgnie 70 - 80 złotych (czyli realnie 80 - 90 złotych ) zastanów sie lepiej czy nie prościej (i bezpieczniej) bedzie kupić gre w Empiku za 99 złotych. Pewność towaru może być więcej warta niż te 9 - 19 złotych...

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2003, 23:48 

Gorefest i Exar to w takim razie tez jestescie lolkami, bo nie wierze ze macie wszystko orginalne(system,wszystkie gry i programy,pewnie tez mp3 nie macie na kompie )co? JESTEM BARDZO CIEKAWY!!!!!!:):):):)

A co do pirackiego BF to dobrze ze jest jakby go nie bylo to do dzisiaj bym nie gral. Gralem okolo 2 miesiecy na piracie i kupilem orginala, w ciemno bym napewno nie kupil:) Pewnie duza wiekszosc osob grala najpierw na piracie zanim kupila orginalnego BF

JAK WAM NIE PASUJA PIRATY TO MACIE PROBLEM, BYLY, SA I ZAWSZE BEDA, NIC I NIKT TEGO NIE ZMIENI, NO CHYBA ZE CENY ORGINALOW SPADNA DO NORMALNEGO POZIOMU:))))

A BF BYL WART 129ZL I DLATEGO GO KUPILEM:):):):):):):)

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2003, 02:51 

POL istnieje jeszcze cos takiego jak demo, zapewne wielu od tego zaczęło to zachecilo ich do kupna oryginalu (a nie pirat). Wiele osob pamietam z gierek na serwie demo. Ja sam nie wiedzialem o grze nic, w jednym dniu zobaczylem screeny, sciagnalem demo - chyba 150 MB jesli dobrze pamietam, odpalilem i... poszedlem spac gdy switalo cos kolo 5:00 rano :lol: . Wtedy wiedzialem ze musze miec oryginal i pirat jakos mi nie pomogl w poznaniu gry.

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2003, 07:59 

POL tak się składa że nie musiałem długo grać w demo Battlefielda by kupić w dniu premiery w ciemno...nie potrzebowałem 5 wersji pirackich by oblukać czy gra mi się spodoba...
Znajdź mi fragment mojej wypowiedzi w której mówię że piractwo to coś złego (biorąc ogółem) ... osobiście kupuję oryginalne gry kiedy wiem że będę grał po sieci ... no bo po co mi oryginał kiedy gra ma tylko tryb single player albo w MP nikt nie gra? Ale próby cwaniaczenia z piratem Battlefielda i kombinowanie jakby tu zagrać w sieci są dla mnie śmieszne...
Więc zanim następnym razem coś napiszesz zobacz czy nie wyjdziesz na debila...
(i tak zgadza się że mam oryginalne gry na kompie,system piracki i setki mp3 - podnieciłeś się?)

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2003, 09:34 
Moderator forum

A ja mogę się przyznać bez bicia ( ;) ), że miałem przesz pewien czas pirata - dopiero jak dorobiłem się SDI kupiłem sobie oryginał - wcześniej nie widziałem sensu. I wiecie co - nawet gdyby dało się na piracie brać po necie bez ograniczeń kupiłbym oryginał - gra jest warta docenienia, a jedynie w ten sposób mogę to zrobić. A od tego czasu to jusz raczej żadko mi się zdarza pogrywać na jakimkolwiek piracie - te kilka oryginalnych gier jakie mam pożera mój cały wolny czas .....

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2003, 13:04 

Gorefest nie potrzebowalem 5 wersji pirackich, wystarczyla w zupelnosci 1:)
Ja raczej w ciemno nic nie kupuje, musze sprawdzic za nim pojde do sklepu.
Jak bede kupowal nastepna orginalna gre na ktorej bede gral na sieci najpierw zobacze pirata a pozniej pojde ewentualnie do sklepu.

Cytuj:
nie po to chłopaki z Dice i Digital Ilussions się męczyli by jakiś lolek grał na piracie razem z tymi co zapłacili te 129 złotych

To jak potrafiles docenic Dice i Digital Ilussions to moze nie bedziesz takim lolkiem jak Ci co maja pirackiego BF i docenisz Microsoft kupujac orginalnego Windowsa co?. :D :D :D :D

Cytuj:
Znajdź mi fragment mojej wypowiedzi w której mówię że piractwo to coś złego (biorąc ogółem)

piractwo to piractwo i nie ma roznicy czy to Bf czy np WINDOWS, masz orginalne gry i piracki system biorac ogolem jestes piratem czyli jak ty to mowisz LOLKIEM

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2003, 14:16 

Nie doceniam Microsoftu,uważam że to szuje poza tym i tak mają od cholery hajsu więc po co mam im jeszcze dawać zarobić? Nie jestem zadowolony z windowsa i mam pirata - przynajmniej nie żałuję zakupu (poza tym oryginalny windows to większy wydatek niż 129 złotych)...Dice i DI rzeczywiście odwaliły kupę roboty a jeśli gierka się sprzedaje to chyba jasne że wychodzą kolejne patche,dodatki ewentualnie sequele...

Aha oprócz tego jest dośc ciekawe to że mając piracki windows jestem piratem...

Tytuł: Re
PostNapisane: 13 maja 2003, 15:04 

Pewnie że za 50 nie kupie, daje do 80-90 i starczy.
Na razie poczekam aż przyjdzie trochę więcej gości na aukcje.

Tytuł: Re: Re
PostNapisane: 13 maja 2003, 16:10 
Moderator forum

NozyK napisał(a):
Pewnie że za 50 nie kupie, daje do 80-90 i starczy.
Na razie poczekam aż przyjdzie trochę więcej gości na aukcje.

Pomyśl tylko, czy warto - o ile dobrze pamietam w Empik-u była obniżka cen i teraz BF kosztuje 99 złotych, a nie 129 jak na początku. 99 to niewiele więcej niż 80-90 (plus cena przesyłki itp.) a za to masz PEWNĄ nówkę....

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2003, 17:22 

Co to ja chciałem... hmmmm... idździe sobie pogadać o piratach gdzie indziej, ok?
Bedziem ciachać :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2003, 19:57 

Czas, abym właczył sie do dyskusji.
Jak zapewne niektorzy slyszeli mam 13 lat. Wiekszość moich gier to piraty (BF też) jednak mam odlozone 100 zl na BF, ale ponieważ moj jedyny dostep do inetu to modem to nieoplaca mi sie kupować orginal BF. Odkąd zagrałem w demo to chcialem w to grac. Niestety okazalo sie ze mam za slaba kartei nie mam lacza. Mam teraz Radeona 8500 a sdi bede mial (może) na jesieni (kochani rodzice :D ) Wiec poczekajcie do Padziernika żółtobrzuche kundle, a wtedy zapamietacie sobie mnie.

Mam nadzieje ze mimo posiadam pirata (czego jest mi zal ofkors :P ) nadal bede mogl rozmawiac z Wami bez komentarzy "spadaj LOL-u"

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2