Teraz jest 21 lut 2025, 14:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2002, 23:59 

O nie, to zescie panowie grubo przegieli pałke i nie ma gatki ze to Warner a nie caly klan, nie ma takiego XXXXX, jak jest atak na klan to klan odeprze i XXXXX daleko nie myte XXXXX, co Wy myslicie ze mozecie sie XXXXX do kogos z ONZ, jak CI sie nudzi Warner to se filmy zrob o sobie jak sie z laska XXXXX i daj na oficjalu to sie moze pismiejemy ale od ONZ wara z daleka. A te przeprosimy sa XXXXX warte bo jakbys pomyslal to bys tego tu nie wsadzil. XXXXX WAM W XXXXX SPQR :!: :!: :!: Wygrac nie potraficie to juz tak chcecie walczyc, nie ma problemu, a jak uwazacie ze jestescie lepsi to zapiszcie sie do laddera ClanBase i mozemy pogadac bo tak to nie ma co z Wami grac a na CB moze cie troszke postaracie i zdobedziecie jakies 50 ticketow :D

Pozdrawiam all ONZ i PRGK!

Ostatnio edytowano 30 gru 2002, 00:13 przez Pinky, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł: NIE NIE NIE
PostNapisane: 30 gru 2002, 00:02 

:shock:
" poloz pistolet na stol i uprzedzenia wyrzuc w kat, na calym swiece sa faszysci ktorzy nie nawidza inych rak NIE NIE NIE nie wszystkich mozesz zabic to niemozliwe, uwiez mi NIE NIE NIE zaduzo mozesz stracic bo takie krotkie sa nasze dni
tylko nie mow tego mi, nigdy nie mow tego mi, tylko nie mow tego ze, nienawidzisz, tylko nie mow tego mi, tylko nie mow tego mi, nigdy nie mow tego ze, nienawidzisz mnie.
wiec pomysl o tym co cie boli, o wszystkich wojnach ktorych znasz.
bo najtrudniejsze zawsze jest powiedziec nie gdy mowia tak NIE NIE NIE
badz pozytywnym wojownikiem kiedy na ringu zostaniesz sam TAK TAK TAK zaduzo dzieci nie ma juz, swoich tatusiow i swoich mam.
tylko nie mow tego mi, nigdy nie mow tego mi, tylko nie mow tego ze, nienawidzisz, tylko nie mow tego mi, nigdy nie mow tego mi, tylko nie mow tego ze, nienawidzisz mnie. "
:shock:
by MUNIEK :wink:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 00:08 

Drogie SPQR, blade w sumie wlasnie powiedzial wszystko co chcialem wam przekazac.
Zostaliscie sami na ringu...
Sorry, ale ONZ i PRGK-42 nie beda rozgrywali z wami zadnych meczy/treningow. Sadze ze i CP oraz DAK, jak rowniez \\' was zostawi.
Niestety, wasza glupota przerosla moje oczekiwania ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 00:12 

Pinky przesadziłeś takie slownictwo, tu tez są dzieci i jak myslisz że jestes bardziej powazny i twoje argumenty trafią do kogokolwiek to jestes w błedzie. Zachowujesz sie jak dres. Opanuj sie to jest tylko gra. A moderator powinien wyrzucic cie z tego forum na pysk.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 00:19 

jesli nie umiecie robic czegos no tego NIE ROBCIE!!!
jesli sie ktos bierze za satyry to niech to przynajmniej bedzie na jakims poziomie(np. monty python, kabaret potem) a nie naśladujcie debili srających w swoje gacie

PostNapisane: 30 gru 2002, 00:20 

ziomal jak ci brak poczucia humoru to obejzyj sobie
"Dziennik Telewizyjny" Pana Jacka Fedorowicz :wink:
a ty Pinki cos tam nie klnij bo na oficjalnej polskiej stronie gry bo nie tylko ty to czytasz "rzucaj blotem u siebie w domu"
don`t worry, be happy

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 00:24 

Pinky: narazie z waszego klanu to tylko ty i Phobos tak sie uniesliscie, jakos Homer i FatalWolf przyjeli to jako zart, i nawet Homer wkleil tu swoj filmik. Naprawde nie moge cie zrozumiec.

Korpuskularny: mialem nic nie pisac... ale powiedz dlaczego nie mozesz tego przyjac jak zart, i odpowiedziec zartem???

Sami rozkrecacie zadyme!!! Usmiechnijcie sie..... :)

P.S. Dlaczego jestescie tacy odwazni na forum??

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 00:27 

Co do Wunderwaffe to nie obchadza nas forumowe beefy i nie widze powodu dlaczego nie mielibysmy grac/trenowac ze SPQR, bez wzgledu na to czy to zachowanie potepiamy czy nie - forum a gra na serwerach to dwie rozne sprawy. Dla nas jedynym powaznym powodem bojkotowania meczow z danym klanem jest notoryczne nie stawianie sie na mecz/trening (lub stawianie sie w niepelnym skladzie). I uwazam ze tak powinno sie do tej sprawy podchodzic - mozna kogos nie lubic ale nie znaczy to ze nie mozna z nim grac - ja np nie raz gralem w teamie z kims kogo nie trawie i co wiecej nawet staralem sie go oslaniac:) Co nie zmienia faktu ze po skonczonej grze na forum nadal sobie wrzucalismy :P
Jesli o mnie chodzi to ja nic do SPQR nie mam, kazdemu zdarza sie zrobic cos glupiego, wiem to najlepiej z wlasnych doswiadczen :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 00:29 

Warner napisał(a):
Pinky: narazie z waszego klanu to tylko ty i Phobos tak sie uniesliscie, jakos Homer i FatalWolf przyjeli to jako zart, i nawet Homer wkleil tu swoj filmik. Naprawde nie moge cie zrozumiec.

Korpuskularny: mialem nic nie pisac... ale powiedz dlaczego nie mozesz tego przyjac jak zart, i odpowiedziec zartem???

Sami rozkrecacie zadyme!!! Usmiechnijcie sie..... :)

ja nie wiem co dla ciebie jest smieszne?
smialbys sie jakby ktos powiedzial ze razem z kumplem nosisz pieluchy od 15 lat?
moze jestem slepy ALE w takich "dowcipach" nie ma nic smiesznego tylko sama glupota...

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 00:31 

Heh... Homer i Fatalwolf sa z rangi tych _mlodszych_ graczy ktorych _smiesza_ dowcipy o _kupie_ Co tylko swiadczy o Twoim poziomie dowcipu.

Cytuj:

Bo to nie jest na poziomie zadnego zartu, to nie jest nawet na poziomie Disco Polo... tylko tak ... \/ ponizej \/

Cytuj:

Odwazni ? :) A spotkales mnie kiedys IRL ? Moze IRL tez jestem taki _odwazny_. Myslisz moze ze poza Forum jestem _srajacym_w_gacie_na_widok_randomowego_dresa_ [ ze smiechu ], gosciem ?

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 00:40 

Coca napisał(a):
Co do Wunderwaffe to nie obchadza nas forumowe beefy i nie widze powodu dlaczego nie mielibysmy grac/trenowac ze SPQR, bez wzgledu na to czy to zachowanie potepiamy czy nie - forum a gra na serwerach to dwie rozne sprawy. Dla nas jedynym powaznym powodem bojkotowania meczow z danym klanem jest notoryczne nie stawianie sie na mecz/trening (lub stawianie sie w niepelnym skladzie). I uwazam ze tak powinno sie do tej sprawy podchodzic - mozna kogos nie lubic ale nie znaczy to ze nie mozna z nim grac - ja np nie raz gralem w teamie z kims kogo nie trawie i co wiecej nawet staralem sie go oslaniac:) Co nie zmienia faktu ze po skonczonej grze na forum nadal sobie wrzucalismy :P
Jesli o mnie chodzi to ja nic do SPQR nie mam, kazdemu zdarza sie zrobic cos glupiego, wiem to najlepiej z wlasnych doswiadczen :D

to znaczy ze jakbys handlowal czyms z hitlerem to by ci nie przeszkadzalo ze on zajebal miliony ludzi, bo wkońcu dobry interes z nim ukreńcisz??
ja takich rzeczy nie rozdzielam bo nie chce miec związku z osobami np. chamskimi, nieuczciwymi okrutnymi

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 00:44 

Cytuj:
ja nie wiem co dla ciebie jest smieszne?

ty jestes dla mnie smieszny

Cytuj:
nie ma nic smiesznego tylko sama glupota...

czasami czlowiek smieje sie nawet z glupoty

Cytuj:
Heh... Homer i Fatalwolf sa z rangi tych _mlodszych_ graczy ktorych _smiesza_ dowcipy o _kupie_ Co tylko swiadczy o Twoim poziomie dowcipu.

No zapewne wy to jestescie ci starsi?? :lol:

Cytuj:
Bo to nie jest na poziomie zadnego zartu, to nie jest nawet na poziomie Disco Polo... tylko tak ... \/ ponizej \/

no nie wiem, bo nie slucham disco polo....

Cytuj:
Odwazni ? A spotkales mnie kiedys IRL ? Moze IRL tez jestem taki _odwazny_. Myslisz moze ze poza Forum jestem _srajacym_w_gacie_na_widok_randomowego_dresa_ [ ze smiechu ], gosciem ?

nie spotkalem...... a skad moge to wiedziec, nie znam cie, a jestes??

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 00:48 

tylko czlowiek o niskim poziome intelektualnym smieje sie z glupich rzeczy....
naprawdę poprzednim postem się pogrążyłeś, zaczynam sie zastanawiac czy dalsze odpisywanie na twoje posty ma sens-ty i tak nie zrozumiesz co bylo nie tak w twoim filmie... :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 00:50 

Cytuj:
No zapewne wy to jestescie ci starsi??

Tak sie glupio sklada ze jestesmy Ci starsi... a Ty dalej do pseckola chodzish ? Jeszcze musielibysmy stwierdzic Twoj wiek psychiczny... bo w sumie moze i wygladasz na to 2x ale zachowujesz sie jak 8 latek [ ups przepraszam to juz 1 klasa nie przedszkole... a moze nawet 2... ],

Cytuj:
nie spotkalem...... a skad moge to wiedziec, nie znam cie, a jestes??

No widzisz, skoro sie pytasz "Dlaczego jestesmy tacy odwazni na Forum". To chce Ci udowodnic ze nie tylko na Forum mozna byc odwaznym...

Aha... a wiesz co ?
Disco Polo mozesz troche posluchac... moze sie czegos nauczysz... ;)
Ja na szczescie wychowalem sie na innej muzyce i dzieki temu nie smieje sie z kupy.

Ostatnio edytowano 30 gru 2002, 00:52 przez Korpuskularny, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 00:51 

jerzul co ty do mnie mowisz :D to tylko gra a to ze nie zamierzamy z tego powodu bojkotowac meczow ze SPQRami to nie wyraz poparcia dla nich tylko hmm... profesjonalne podejscie? :) Widzisz... forum to forum a gra na serwie to gra na serwie - ja tych dwoch rzeczy nie lacze bo po co - jakbym mial nie grac meczow z kims kogo nie lubie to bym nie gral z nikim bo w kazdym klanie pewnie bym znalazl przynajmniej jedna osobe ktora mnie denerwuje :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2