OMG znowu sie zaczyna... Panowie jedna, podstawowa, najwazniejsza rzecz: NIE GRAJCIE NA POWERZONE JAK WAM SIE NIE PODOBA!!!!! Jest jeszcze [CC], Battlebox, Nateos, LSSAH, Freakproject itd oraz sila polskich serwerow. Rzygac mi sie chce jak ciagle czytam jacy to admini z powerzona sa be

Ojej... dostalem kicka... chyba sie poplacze

Po to Deec zredukowal liczbe adminow zeby bylo lepiej. I moim zdaniem JEST lepiej. Ale zawsze trafia sie jacys malkontenci ktorzy szukaja dziury w calym... Geez chyba zaczne robic codziennie raporty i opatrywac je screenami i bede tu umieszczal zeby byc rozliczanym z mojej "pracy" admina

Czesto wchodze na speca i obserwuje gre, tylko po to by pilnowac porzadku, niektorzy admini robia to samo, ale jak mozna to docenic? Ze ktos swoj prywatny czas poswieca zeby ludziom sie lepiej gralo. Kazdy admin jest inny, ma inny schemat postepowania, jeden kopnie za plane camping, inny uzna to za czesc gry (bo tak bylo ze plane camping byl dopuszczalny - tzw air lock - przynajmniej na klanowkach, ale wjazd czolgami do bazy to juz chamstwo). Moj schemat jest taki: koles cos robi zle? Kampi, przeklina, zabija swoich? Kampi, przeklina - ostrzezenie, potem kick. Zabija swoich nagminnie, strzela do swoich sprzetow? Od razu kick, bez gadania. Ktos chce kwestionowac, zapraszam do Deec'a. A dobija mnie pan Majak czasami ktory rowniez jest adminem, a przypiepsza sie w sposob "malo kulturalny" do moich decyzji. Mowie z miejsca: nic mnie nie obchodzi kogo wykopuje (nawet jesli jest najlepszym przyjacielem glownego admina -Deeca, czy ludzi z mojego klanu), jesli ten ktos postepuje wbrew regulom. Z mojej strony EOT. I jesli ktos bedzie ciagle narzekal na adminow to chyba mu bana zaserwuje, to sie narzekanie skonczy