Teraz jest 11 kwi 2025, 03:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2003, 15:58 
Moderator forum

_XENA_ napisał(a):
Wiesz - moge wszędzie pisać jestem masta-blasta (jak pisał na przykład Misiek Blacha), ale potem jak wejde na serwer prawda sie wyda i wszyscy będą ze mnie szdzić. Ja jednak wolę pozostac realistą.

Tu masz rację ... ja po prostu oceniłem Ciebie jako kolegę co najważniejsze , a także jako widz .. przeciwnik z innego teamu.
Może na wyrost ? Nie ważne ... grunt, że gra przynosi radość.
Tylko to się dla mnie liczy.

_XENA_ napisał(a):
Ktoś kiedyś pisał, że wazne w BF-ie jest umieć znaleźć się we własciwym czasie we właściwym miejscu - najwyraźniej wraz z praktyką nabierasz tej umiejetności.

Wszystko to kwestiach indywidulanego podejścia. Jedni kampią zdobywając przewagę, drudzy aktywnie grają odnosząc straty.

_XENA_ napisał(a):
Gdybym chciał polować na fragi nie grał bym w BF-a tylko coś innego - w BF conquest najważniejsze są flagi. Zapewne gdybym został postawiony w opisanej przez ciebie sytuacji nie rzuciłbym się do ataku (3 na 1 to raczej bym przegrał), ale tak sie zakampował, że wróg nie mógłby sam zdobyć flagi (a bardzo trudno byłoby mu mnie zabić - zwykle przy flagach sa takie miejsca) i czekałbym na wsparcie regularnie klikając F2 F2 (need reinforcements). Zapewne ktos przyszedłby z odsieczą..

W klanie to możesz liczyć na F2 F2, a jako wolny strzelec to .. zapomnij.
Co do kampowania .. LOL ;D

_XENA_ napisał(a):
Nie jest to az takie trudne - część zawsze biegnie na oślep do ataku (zwykle ci mniej doświadczeni) - można schowac się za ich plecami. Brutalne, ale prawdziwe.

Cwaniak ;D

_XENA_ napisał(a):
Mnie się podoba cała część taktyczna - treningi, tworzenie strategii, dogrywanie ludzi, wyszukiwanie nowych rozwiazań, a potem realizowanie założeń w praktyce. Pozwala to poczuć się jak część drużyny, a nie pojedynczy anonimowy gracz.

BINGO. To mnie przyciąga najbardziej. Z czasem mam nadzieję, że i ja zasmakuję tej "słodyczy".

_XENA_ napisał(a):
Mnie po 1 piwie wyraźnie spada reflex i częściej robie głupoty, więc wolę browar po grze, a nie przed (no chyba, że wszyscy piją - wtedy cały czas są wyrównane szanse ;) )

Tak samo jak z BF .. trenig czyni mistrzem :D

_XENA_ napisał(a):
To tesz istotne zagadnienie - warte dłuższej dyskusji ;)

Fajnie się prowadzi wątek, ale wracając do tematu.

W moim przekonaniu gra jest wyśmienita. To jest niepodważalne. Powstawanie coraz to kolejnych, nowych modów (tych lepszych i tych gorszych) wspiera ten tytuł i powoduje, że gra szybko się nie zestarzeje. Dla mnie wszystkie usprawnia to jak dodatkowa porcja energii. Kładę duże nadzieje, że owe dodatki sprawdzą się i co najważniejsze szybko się zaklimatyzują od chwili ich ukazania.

BTW: przynaję Ci kolejny punkt za radę odnośnie "skrzydlatego żelastwa"
Opanowanie klawiszy zajęło mi 5 minut .. zmniejszyłem swoje ratio Kamikaze ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2003, 16:59 

odnośnie używek i ich wpływu na gre założylem akurat watek w hydeparku :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 18:35 

[quote="_XENA_"] Moim zdaniem najlepszy filmik BF-owy to ciągle "Hero" NBrigade - ściągnij, zkoojaj, oceń.

Echh ten filmik to jeszcze nic :) Zobaczcie sobie "A Few Good Soldiers" dostepny rowniez na bf1942files :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 19:18 

FAKT !!

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2003, 03:12 
Moderator forum

Unga_Bunga napisał(a):
Echh ten filmik to jeszcze nic :) Zobaczcie sobie "A Few Good Soldiers" dostepny rowniez na bf1942files :P

rotfl, dobry jajcarski filmik :), niezly klimat jest z poklonami i strzelaniem w powietrze na poczatku a potem z sikaniem pod drzewem, no i ten tanie c na koncu hahaha

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2003, 11:28 
Moderator forum

Unga_Bunga napisał(a):
_XENA_ napisał(a):

Mam ten filmik od miesiąca (tak nan oko) - niezły jest, ale dalej uważam, że Hero jest lepszy. Jeżeli szukacie fajntch filmów looknijcie jeszcze "Last Stand" - deko fantastyczny (np "Heli Jeep") ale tesz fajny.

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2003, 11:36 
Moderator forum

Cytuj:
_XENA_ napisał(a):
]Ktoś kiedyś pisał, że wazne w BF-ie jest umieć znaleźć się we własciwym czasie we właściwym miejscu - najwyraźniej wraz z praktyką nabierasz tej umiejetności.

Wszystko to kwestiach indywidulanego podejścia. Jedni kampią zdobywając przewagę, drudzy aktywnie grają odnosząc straty.

W ataku tesz trzeba umiejętnie droge wybierać - jak będziesz szturmował "na pałe" - jak na przykład Rosjanie na poczatku "Enemy At The Gates" - skończysz podobnie (bezsensowna śmierć).

Cytuj:
W klanie to możesz liczyć na F2 F2, a jako wolny strzelec to .. zapomnij.
Co do kampowania .. LOL ;D

Tu przesadzasz - na FFA grają w większości ludze z klanów i oni wiedzą co znaczy F2 F2 - w większości pomagają na wezwanie.

Cytuj:
_XENA_ napisał(a):
Mnie się podoba cała część taktyczna - treningi, tworzenie strategii, dogrywanie ludzi, wyszukiwanie nowych rozwiazań, a potem realizowanie założeń w praktyce. Pozwala to poczuć się jak część drużyny, a nie pojedynczy anonimowy gracz.

BINGO. To mnie przyciąga najbardziej. Z czasem mam nadzieję, że i ja zasmakuję tej "słodyczy".

Wymaga to jednak poświęcenia - trzeba trenować, pracować nad taktyka itp - samo ganianie i strzelane niewiele daje.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2