_XENA_ napisał(a):
Wiesz - moge wszędzie pisać jestem masta-blasta (jak pisał na przykład Misiek Blacha), ale potem jak wejde na serwer prawda sie wyda i wszyscy będą ze mnie szdzić. Ja jednak wolę pozostac realistą.
Tu masz rację ... ja po prostu oceniłem Ciebie jako kolegę co najważniejsze , a także jako widz .. przeciwnik z innego teamu.
Może na wyrost ? Nie ważne ... grunt, że gra przynosi radość.
Tylko to się dla mnie liczy.
_XENA_ napisał(a):
Ktoś kiedyś pisał, że wazne w BF-ie jest umieć znaleźć się we własciwym czasie we właściwym miejscu - najwyraźniej wraz z praktyką nabierasz tej umiejetności.
Wszystko to kwestiach indywidulanego podejścia. Jedni kampią zdobywając przewagę, drudzy aktywnie grają odnosząc straty.
_XENA_ napisał(a):
Gdybym chciał polować na fragi nie grał bym w BF-a tylko coś innego - w BF conquest najważniejsze są flagi. Zapewne gdybym został postawiony w opisanej przez ciebie sytuacji nie rzuciłbym się do ataku (3 na 1 to raczej bym przegrał), ale tak sie zakampował, że wróg nie mógłby sam zdobyć flagi (a bardzo trudno byłoby mu mnie zabić - zwykle przy flagach sa takie miejsca) i czekałbym na wsparcie regularnie klikając F2 F2 (need reinforcements). Zapewne ktos przyszedłby z odsieczą..
W klanie to możesz liczyć na F2 F2, a jako wolny strzelec to .. zapomnij.
Co do kampowania .. LOL ;D
_XENA_ napisał(a):
Nie jest to az takie trudne - część zawsze biegnie na oślep do ataku (zwykle ci mniej doświadczeni) - można schowac się za ich plecami. Brutalne, ale prawdziwe.
Cwaniak ;D
_XENA_ napisał(a):
Mnie się podoba cała część taktyczna - treningi, tworzenie strategii, dogrywanie ludzi, wyszukiwanie nowych rozwiazań, a potem realizowanie założeń w praktyce. Pozwala to poczuć się jak część drużyny, a nie pojedynczy anonimowy gracz.
BINGO. To mnie przyciąga najbardziej. Z czasem mam nadzieję, że i ja zasmakuję tej "słodyczy".
_XENA_ napisał(a):
Mnie po 1 piwie wyraźnie spada reflex i częściej robie głupoty, więc wolę browar po grze, a nie przed (no chyba, że wszyscy piją - wtedy cały czas są wyrównane szanse

)
Tak samo jak z BF .. trenig czyni mistrzem

_XENA_ napisał(a):
To tesz istotne zagadnienie - warte dłuższej dyskusji

Fajnie się prowadzi wątek, ale wracając do tematu.
W moim przekonaniu gra jest wyśmienita. To jest niepodważalne. Powstawanie coraz to kolejnych, nowych modów (tych lepszych i tych gorszych) wspiera ten tytuł i powoduje, że gra szybko się nie zestarzeje. Dla mnie wszystkie usprawnia to jak dodatkowa porcja energii. Kładę duże nadzieje, że owe dodatki sprawdzą się i co najważniejsze szybko się zaklimatyzują od chwili ich ukazania.
BTW: przynaję Ci kolejny punkt za radę odnośnie "skrzydlatego żelastwa"
Opanowanie klawiszy zajęło mi 5 minut .. zmniejszyłem swoje ratio Kamikaze