Sidor Retired napisał(a):
Ale tutuaj tez chodzi o cos innego. Oddrazu mowie niechcem nikomu dopiec nie bede sie rugal ani nic porpsotu psize to co ja mysle i duzo ludzi ktoorzy sie porpsotu nie ujawniaja.....
Sprawa PRGk.Spoko morswin zaszalal i nasz anonim (sprzedalbym go ale to spoko chlop i na to nei zasluzyl). POKAZALISCIE to tutuaj.Wiec kazdy ma prawo to skomentowac.Ale jak sie powie jakas prawde przylatuje moderator blokuje tematy i wogule CZEMU ? Ale jak by to zrobil klanu pokorju ten nowy ABC czy jak on tam albo Bf.IS to kazdy ma prawo powiedzieć co mysli nikt mu nie broni zjechac kogos. PRGK ma moderatora ktory albo wywala posty albo je edytuje i wycina to co mu sie nie podoba. A reszta sie ich trzyma bo jak to Est moj good ziom...Skoro narobiliscie maniamy to eraz za to trzeba zaplacic.A co bedziecie plakac ze to wybryk pojedynczej osoby a nie PRGK ? To rowniez wybryk PRGK bo nosi tag PRGK jest zwiazany z PRGK i nikt mi nie powie ze zaden gracz nie korzystal z taktyk ktore dawal mu morswin.Dla mnie sprawa sie nie wyjasnila a co ze Morsiwn przeprosil to juz koniec ? Musial wam dawac te taktyki juz wczesniej i to pewne tylko ze teraz wpadliscie i all poszlo na morswina.... Jak juz pisalem nie mam zamiaru sie klocic itp bo i tak idote juz z siebie zrobilem ale i tak postrzegaliscie mnie tak od poczatku.
Po pierwsze blokował tematy Kobra, a nie żaden z moderatorów związanych z PRGK. A przecież gdybyśmy byli tacy źli i traktowali bf.pl jak swoje podwórko, to post Aritha mozna było usunąć i z głowy.
PRGK ma moderatora, który blokuje bluzganie i obrażanie innych i to niezależnie od tematu. Dla przykładu - nie mam ci zamiaru zmoderować twojej wypowiedzi, którą cytuję, bo nic do niej nie mam. Wszystkie czerwone wpisy w tym temacie to nie były blokady czyichś opinii, a naruszenie jednej z dwóch w/w zasad bf.pl. Jesli ktoś nie umie pisac bez bluzgania i bez obrażania innych, najwyraźniej nie zasługuje na to, by tu pisać.
Kolejna sprawa to taka, że z klanem PTS 1939 pozostawalismy zawsze w dobrych stosunkach. Do tego stopnia dobrych, że w zamierzchłych czasach , kiedy PTS zaczynał... wspólnie z Artihem omawialiśmy - że tak to nazwę - taktyki na niektóre mapy. I teraz mieliśmy te taktyki wykradać ? To chcesz mi powiedzieć ? Spadak w naszym imieniu przeprosił PTS, który przyjął przeprosiny, a jedyne co próbujesz zrobić to poruszać jeszcze raz temat, który jak miałem nadzieję został załatwiony.
I zgodzę się z tym, że to wybryk PRGK, dlatego tez przepraszał w naszym imieniu Spadak, który z całą sprawą nie miał nic wspólnego.
I proszę, nie bredź juz że potrzebujemy taktyk i musimy je kraść. Na każdą mapę w BF1942, łącznie z Omaha Beach i Filipinami, mamy co najmniej dwie rozpisane szczegółowo taktyki... przetestowane w wielu meczach... pisane osobno dla sekcji PRGK-BF i PRGK-42...