Teraz jest 18 kwi 2025, 15:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: No wiecie ...
PostNapisane: 27 lip 2003, 00:03 

Ja sie przyznaję że mam pirata BF1942 , no ale cóż zrobić jak płytki z orginału popękały :) a kochany dystrybutor powiedział że ja zepsułem ;)

Tylko pytanie dlaczego np hegemonia mi sie nie pękła a grałem w nią więcej

....

Cały ten wątek nie ma sęsu ponieważ zawsze dojdziemy do wniosku iż nie zawsze opłaca się kupić orginał np, Ms Ofi** nie wiedządz że jest open office :) całkowicie za darmo nie m,ówiąc już o systemach operacyjnych tz Okien XP/Me/98/95 :) ja mam 6 orginalnych okien z PCV :)

PostNapisane: 27 lip 2003, 00:18 

Art napisał(a):
Ja sie przyznaję że mam pirata BF1942 , no ale cóż zrobić jak płytki z orginału popękały :) a kochany dystrybutor powiedział że ja zepsułem ;)

Masz pirata, tzn masz oryginalny klucz i przegrane płytki? jeśli tak to nie masz pirata.
Ostatnio robiłem awanturę w PlayIt, Raven Shield nie ma jeszcze polskiego patcha 1.3. Wiecie co odpowiedział dystrybutor? Abym skołował pirata i wpisał kluczyk oryginalny z wersji polskiej.

Wtrącając się do dyskusji - mam wszystko legalne - nawet ASE.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2003, 00:22 

hehehe

może odrazu piraty będą dawać w sklepie ...
taNIEj i zawsze można skopiować :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2003, 01:12 

No i nie trzeba było nawet dnia czekać, to jest to o czym pisałem. Jeśli założyciel tego tematu jeszcze go czyta to posty "mitro" powinny rozwiać jego wątpliwości. Takich ludzi widziałem już mnóstwo na niejednym forum i gdyby gadanie o piratach było dopuszczone to codziennie bylibyśmy katowani postami na takim poziomie. Dzięki zapisowi w regulaminie forum, temat ten (mam nadzieję) zostanie w końcu zamknięty, dzięki czemu nie będzie kontynuowany dzień w dzień tylko powróci dopiero za jakieś dwa tygodnie.

PostNapisane: 27 lip 2003, 03:06 

mitro napisał(a):
Co taki kasowny jestes. Jak tak to jeszcze wiecej kasy dawaj dla Billa Gatesa! A moze dasz mu dupy bo ja nie dam mu nic!!!

tak tak.
ten cytat chyba nie wymaga komentarza.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2003, 03:13 
Moderator forum

wiesz mitro :) ja też mu nic nie daję - używam linuxa :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2003, 03:42 

Co to za koszt? 100zł za BF, a przyjemności? Nie ukrywam że również wszystko orginalne posiadam, a jakoś dającym dupy się nie czuję :)
A co do testowania mr. drprzem to od tego o ile mi wiadomo są dema:)
Bo założe się że jak ma ktoś pirata na którym może grać to napewno orginała nie kupi :) takie życie :(

Dziwię się piraciarzą, Macie fo czynienia z genialnym programem który przysparza wielu niezapomnianych wrażeń na naprawde wiele, wiele miesięcy a kupujecie piraty od dupka który ma was gdzieś (tutaj można by przytoczyć tę wypowiedź o dawaniu dupy :) ) i modlicie sie by programisci nie znaleźli kolejnego sposobu by wam tę przyjemność odebrać :)

To mówił ja Bulldog, -=]WA[=- Bulldog :) :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2