Teraz jest 8 wrz 2025, 17:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 14:03 

Holman napisał(a):
/ciach
2. wprowadzmy miedzyklanowa dyscypline za jak ktos z PL klanu prosi o TK to inni sie stosuja bez zbednych dyskusji nie czekajac az gosc bedzioe mial te -5 do autokicka (mialem juz pare takich akcji ze bez gadania wywalalismy goscia po 5 sek. od prosby , i to bylo naprawde fajne)

Hmm ciekawe... Czyli nikt oprócz graczy z klany PL nie mają prawa by zglosić by kogoś kick. Dodatkowo jeśli jakimś cudem zgłosi to wszyscy mają go olać... No ładnie. Teraz wolni strzelcy jak widać utracili pozostały 1% władzy :/

Ps. HOLMAN MOŻESZ NA MNIE LICZYĆ! - jak ktos z PL klanu prosi o TK to inni sie stosuja bez zbednych dyskusji. Możesz być pewien że jak mnie poproszą to zrobie TK! :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 14:18 
Moderator forum

Dowodca_Pawel napisał(a):
Holman napisał(a):
/ciach
2. wprowadzmy miedzyklanowa dyscypline za jak ktos z PL klanu prosi o TK to inni sie stosuja bez zbednych dyskusji nie czekajac az gosc bedzioe mial te -5 do autokicka (mialem juz pare takich akcji ze bez gadania wywalalismy goscia po 5 sek. od prosby , i to bylo naprawde fajne)

Hmm ciekawe... Czyli nikt oprócz graczy z klany PL nie mają prawa by zglosić by kogoś kick. Dodatkowo jeśli jakimś cudem zgłosi to wszyscy mają go olać... No ładnie. Teraz wolni strzelcy jak widać utracili pozostały 1% władzy :/

Ps. HOLMAN MOŻESZ NA MNIE LICZYĆ! - jak ktos z PL klanu prosi o TK to inni sie stosuja bez zbednych dyskusji. Możesz być pewien że jak mnie poproszą to zrobie TK! :D

ej no przeciez wiadomo o co chodzi :/, po co "odwracasz kota ogonem"? chodzi o wzjamene zaufanie klanowiczow ze jak ktorys zglasza kicka to sie nie zastanawiaja pol godziny czy jest on zasdny czy nie tylko dusza TAB patrza jaka sytuacja i glosuja na kicka, poza tym zdarzaja sie sytuacje ze TK sam zglasza kicka dla goscia ktory go opieprza, czy ja komus spoza klanu odbieram mozliwosc glosowania?, dobra jak ci nie pasuje takie podejscie to nie bierz udzialu w glosowaniach na kicka dla TKerow, over&out

Ostatnio edytowano 1 sie 2003, 15:53 przez Holman, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 14:38 
Oldboy Battlefield.pl

MUSI BYC WYRAZNIE POWIEDZIANE ZA CO!!!!!!! :!: :!: :!:
:EDIT:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 14:48 

hasło na-=yogi=- by było samobójstwem...ten serv poprostu zyje z zagraniczniaków...

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 16:29 

Helmut ..rozmawiamy o BF-ie a nie EOD ( bo faktycznie tam wiekszosc to zagraniczniaki )..........

OKOTA- napisałes coś o Ameryce .........To o czym napisałem na samym początku tego Topicu to zdarzyło sie wczoraj na serverze FS......faktycznie nie odkryłem Ameryki ......ale jak jush stosujemy tę przenośnie to może ktoś tę Amerykę zaludni......chodzi mi że wkońcu żeby stosowac to o czym tu mówimy..........over

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 20:44 

Tin chyba mówi o tej sytuacji, której i ja miałem nieprzyjemność być uczestnikiem. O ile pamiętam to faktycznie było na serwerze FS i chyba byłem jedną z nielicznych osób, które chciały w zdrowy sposób (czyt. votowanie) usunąć "team-killerów". Okazało się jednak, że nie jest to takie proste ( szczególnie w pojedynke). Nawet jak kolesia udało nam się jakimś cudem wykickować to zaraz wrócił i znowu swoje...
Faktem jest też brak organizacji w kickowaniu. Jest 4 tk , pisze kick X i czekam a tu nagle inni zamiast kickować X zabierają się za kickowanie Y i oczywiście do mojego votowania się nie przyłączą. Ludzie trochę pomyślmy i pomagajmy sobie nawzajem a nie będzie koniecznośi utrudniani dostepu do serwerów. Chociaż Tin ma rację, że hasło to by się póki co przydało

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 22:30 

Co do votovania - aby było udane musi info o głosowaniu widzieć no 40-50% grających aby te 30% wzięło udział, a jak wiadomo nie patrzysz non stop na czat tylko grasz koncentrując się na przeciwniku, spoglądasz na czat jak zginiesz i czekasz, i chociażby z tej racji trudno jest znaleźć wystarczającą ilość osób do głosowania.
Adminki - odpowiednie, dojrzałe psychicznie osoby są w stanie wydajnie i przyjemnie ( dla graczy ) administrować serwerem. A adminki można dawać / przyznawać różne, a ustawienia głosowania na min ilość głosów jest B.dobrym posunięciem choć nie do końca skutecznym ale to już jest specyfika gry/ graczy.

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 22:51 
Oldboy Battlefield.pl

No wiec panowie... sytuacja sprzed 5 min..
team killer.. wolanie do nieba o pomste... no i oczywiscie do mnie jako ze gralem... a ja tak:
a moze panowie bysmy kulturalnie zavotowali?? i zazucilem vota... no i widze: 1z 7
2 z 7
...
doszlo do 5...
prosze spojzec kto gral
Obrazek
votowalem napewno ja i maniac
a reszta kwiatu rycerstwa polskiego?? co??
nl, arcy, pgrk (pieciu + noob ktory potem zmienil xywkena klanowicza pgrk sorry ale nie pamietam kto to)
a potrzeba bylo 7 osob...
no watpie ze czolowe polskie klany nie umia wpisac kick 8 albo nie wiedza gdzie jest konsola... wstyd!! i hanba!!
na pochybel panowi :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 00:54 
Moderator forum

Nie wiem dokładnie jaka byłą sytuacja (mnie tam wtedy nie było), ale może nie wyjaśniłeś wystarczająco jasno dlaczego kickujesz. Ja nie zwracam uwagi na takie Vote-owania jeżeli nie wiem o co chodzi. Natomiast jeżeli widze, że ktoś napisze, że mamy TK i że prosi by pomódz go wykickować to NP - zrobię to...

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 02:58 

cos mi się wydaje, że tu jakiś sztuczny problem powstał...

dlaczego człowieku na siłe grasz na serwerze gdzie cię TKują? idź stamtąd jak nie ma innej opcji, idź na inny serwer albo obejrzyj kolejny odcinek Battlefield na Discovery ;)

jakoś tak wielu tu mówi o przyjemności z grania - co to za przyjemność jak na siłę siedzicie i ględzicie o durnych TK?

Alert: to tylko gra, nie bierzcie tego tak poważnie...

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 14:49 
Oldboy Battlefield.pl

Scae: :?:
niewazne wniosek z dyskusji:

Gdy ktos zglasza TK kickuj... niewazne co robisz!!

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 15:06 
Moderator forum

Okota napisał(a):
No wiec panowie... sytuacja sprzed 5 min..
team killer.. wolanie do nieba o pomste... no i oczywiscie do mnie jako ze gralem... a ja tak:
a moze panowie bysmy kulturalnie zavotowali?? i zazucilem vota... no i widze: 1z 7
2 z 7
...
doszlo do 5...
prosze spojzec kto gral
....
votowalem napewno ja i maniac
a reszta kwiatu rycerstwa polskiego?? co??
nl, arcy, pgrk (pieciu + noob ktory potem zmienil xywkena klanowicza pgrk sorry ale nie pamietam kto to)
a potrzeba bylo 7 osob...
no watpie ze czolowe polskie klany nie umia wpisac kick 8 albo nie wiedza gdzie jest konsola... wstyd!! i hanba!!
na pochybel panowi :evil:

o tym wlasnie ja pisalem ze klanowicze nie votuja tylko sobie na to leja, szkoda...

@scae: mylisz pojecia troche imho, wlasnie nie o to chodzi zeby wyjsc z serwa jak jest TK albo dac sobie spokoj z gra tylko chodzi o to zeby jak najszybciej sie go pozbyc, dlaczego jakis glupi TK ma psuc zabawe normalnym graczom?

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2003, 21:07 

Ja jestem za hasłem lub adminami

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2003, 22:28 

jako początkujący w sieci gracz, powiem ze używając Oczka, nie dotykam nawet, tych serwerów które maja kłódeczki. skoro zamknięte, to zamknięte, idę dalej, nie będę się narażał na strzały w plecy :)

a co do kików banów o głosowań to czy ktoś może mi poda linkę do opisu tych czynności? Dziś postawiłem na parę godzin serw BF SW, i parę razy była potrzeba kopniaków itp., a za cholerę nie wiedziałem jak to zrobić.

Wybaczcie lamerowi, za banalne pytania .

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2003, 23:02 
Moderator forum

Dr Granat napisał(a):
a co do kików banów o głosowań to czy ktoś może mi poda linkę do opisu tych czynności? Dziś postawiłem na parę godzin serw BF SW, i parę razy była potrzeba kopniaków itp., a za cholerę nie wiedziałem jak to zrobić

Jesteś na odopowiedniej stronie. Poszukaj trochę, na przykład tutaj: http://www.battlefield1942.pl/konsola/. Samego kopniaka przydzielasz wpisując w konsoli "kick [ID gracza]"

ps. witam tak BTW bom nowy tu jest :-)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2