Teraz jest 18 kwi 2025, 14:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2003, 11:59 

Tin napisał(a):
A co do taktyki ///// mieszane uczucia .........bo fajnie byłoby pisać o taktyce klanów z którymi się grało.......ale wydaje mi się że tu niczego specjalnego nie odkryjemy........bo z tego co zauważyłem taktyka ma tu drugoplanową rolę ( niemniej ważną ) ...klany które z nami wygrywały nie zaskoczyły nas taktyką tylko niesamowitym zgraniem

Jasne że same taktyki nie wygrają i że podstawa jest zgranie. Ale czasami mając jakieś informacje o grze innych klanów mozna to wykorzystać np. grupując obrone tak gdzie idzie głowne natarcie. Jasne żę na części map nie da sie nic odkrywczego wymyślić ale przypuszczam że nie wszędzie gra się w ten sam sposób jak na polskich serverach.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2003, 12:02 

no chyba że tak....takie info może pomóc

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2003, 15:35 

Co do "pozyczania" graczy to ja bym podchodzil do tego bardzo ostroznie bo nie wiem czy wiecie ale cos takiego jak "multiklanowcy" zepsuli Polska Scena Counter-Strike.

Jakis rok moze troche dalej na scenie CS'a kazdy mial jeden klan i byl temu klanowi oddany, a teraz porobilo sie tak ze w pierwszej 20 CB PL w kilku roznych klanach graja Ci sami gracze... bo jedna dobra osoba ma kilka klanow w ktorych gra.... i cos takiego zepsulo scene CS'a. Teraz sa ludzie ktorzy staraja sie to naprawic ale szczerze mowiac jakos tego nie widze aby im sie udalo.

Wiec jeszcze raz ostrzegam zanim zaczniecie "pozyczac" od siebie graczy.
Zanim cos postanowicie przemyslice to kilka razy, zobaczcie jakie byly efekty takiego dzialanie na "innych" Polskich scenach...

A co do taktyk to uwazam ze to dobry pomysl, jak tu ktos to wspomnial ze nawet jezeli taktyke se zna to trzeba ta taktyke umiec zagrac... (Znam taktyke jakiegos najlepszego klanu, ale nie bede najlepszy bo nie umiem tej taktyki zagrac)

GL =]

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2003, 15:42 

Pusiek dobrze mowi. dokladnie widze takie same zagrozenia. nasza scena jest mala, w porownaniu do szwedzkiej, niemieckiej, czy norweskiej. a takie rotacje moga wyjsc spod kontroli i doprowadzic do konfliktow. niepotrzebne to jest. mi dobrze jest w prgk, niezaleznie od wyniku. gramy bo lubimy razem grac i tyle. a do "druzyn gwiazd" zawsze podchodze z dystnsem.

Night[Max] - ladny raporcik. moze oddzielny topic dla takich rzeczy? ta forma wspolpracy jest jak najbardziej ok i cementuje scene a nie ja dzieli. gj. oby tylko innym sie chcialo dopisywac...

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2003, 20:29 

Przemyslalem to troche i moje zdanie jest nastepujace. Nie mam nic przeciwko temu zeby gracze arcy wspierali inne klany w walce CB. To jest kazdego indywidualna sprawa i gdyby mnie ktos poprosil (lol ;) ) to tez bym pomogl.

Druga sprawa to to ze jako cl arcy nie chcialbym zeby ktos z innego klanu pomagal nam w cb. Nie chodzi o to ze nie ma takiej poczeby bo wg mnie np lotnictwo od nas lepsze ma prawie kazdy klan w pl ale chodzi o zasade. Wygrywamy i przegrywamy razem, ludzie ktorych bym musial skreslic przez jakies wyporzyczenie na pewno nie zasluguja na cos takiego. Argument ze inne, zagraniczne, klany tak robia zupelnie do mnie nie przemawia. Zle bym sie czul wobec moich graczy i wynik tez by nie cieszyl tak samo jak wygrywanie we wlasnym skladzie.

To tak jakby Wisla wyporzyczyla przed meczem z Anderlechtu Ronaldo i Raula bo przezes Wisly ma dobre uklady z prezesem Realu :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2003, 22:38 
Moderator forum

Coug nie chodzi o pożyczanie z wykluczeniam własnych graczy. Ale np o coś takiego jak miało miejsce ostatnio u nas 5 min przed meczem Maniacowi zabrakło prądu (mówiłem mu żeby płacił rachunki :D ) i był zonk - bo w zasadzie na 5 min przed meczem nie mieliśmy 2 graczy. (drugi miał lagozę stulecia). No i niestety zmuszeni byliśmy poprosić zaprzyjaźnionych graczy :). Nie usunęliśmy graczy swoich, tylko braki uzupełniliśmy "pożyczką".

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2003, 22:53 

Rozumiem takie sytuacje ale pojawialy sie tu rowniez posty swiadczace o troche innych "porzyczkach" na zasadzie ze jakis klan ma bdb pilotow itp to sie porzyczy a pozniej w druga strone bo lepsi ass itp.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2