Jako ze ten temat dotyczy równiez mnie wypowiem sie w nim.
Croolic napisał(a):
Otóż wlazłem niczym w krowi placek, w sam środek konwersacji pomiędzy Polakiem! (inaczej Pierdkiem, Predy'm i innymi również ekscytującymi nickami), Bochenem, Condemnedem, Krisem i Scoutattackiem (nowym ale za to bardzo okazałym nabytkiem enigmy).
Croolic z umieszczonych przez Ciebie screenów jakos nie widzie zebym był jednym z graczy którzy bluzgali na serverze, powiem wiecej nawet nie uczestniczyłem w tej rozmowie tak wiec nastepnym razem zastanow sie zanim zaczniesz rzucać oskarzenia.
Jesli chodzi o zachowanie niektórych graczy enigmy to nie jest one godne pochwalenia, jednak clan tworza ludzie a ludzie popelniaja błedy.
" jesli ktoś jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień"
oj nie rzucajcie wszyscy na raz!!!!
Zastanawiajacy jest jeszcze jeden fakt a mianowicie skoro enigma jest taka zła to dlaczego na jej servie jest najwiecej ludzi? jakos nie widziałem zeby inne polskie servery pekały w szwach!!! ciekawe dlaczego?
e
Na zakończenie jeśli Panu Croolic jest tak bardzo wrażliwynie i nie odpowiada klimat na naszym servie to niech zacznie grac na single player tam zapewne boty nie beda go denerwowac albo niech odrazy zapisze sie do sekcji sapera!
I jeszcze jedno co do przeprosin, ktore miałem tu napisac bo tak mi kazano. Nie zrobie tego bo ja nie mam za co przepraszac ( no moze poza Helio Marine ( sory jesli przekreciłem) z ktorym miałem male nieporozumienie) kazdego przeciwnika traktuje z szczunkiem a jesli jest odemnie lepszy to juz trudno takie jest życie. Co do jakichkolwek odpowiedzi na ten post uprzedzam ze moja wypowiedz na tym sie konczy nie nie mam zamiaru ciagnac tego dalej bo to prowadzi tylko do niepotrezbnej klutni i spamu.