Teraz jest 19 kwi 2025, 02:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 09:37 

tak, utrudniajmy sobie ile sie da :).

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 09:44 

Pawel SS napisał(a):
Dlaczego zakładacie ze na ts bedzie chaos :?: przeciez mozna ustalic jakis porzadek obrad, moze byc wybrana jedna osoba ktora bedzie udzielała głosu a sygnalizowac jej to mozna bedzie naciskajac przycisk na ts do mówienia.

Nie neguje przydatności TS do komunikacji kilku osób. Oczywiście powinniśmy używać go do porozumienia się, ale nie do dyskusji, w której (mam nadzieję) weźmie udział wiele osób i każda z nich będzie miała coś do powiedzenia.
Czasami wypowiedzi są ad vocem i tu nie przestrzega się kolejności. Jeśli ktoś będzie chciał odnieść się do czyjejś wypowiedzi bez kolejki, to kick’i polecą :?:

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 10:09 

Proponuje, zeby na spotkanie przyszlo max po 3 osoby z klanu, chetne do pracy i majace jakies pomysly. kanal i haslo rozpropaguje sie na gg albo na ircu. to co - wszystkim pasuje poniedzialek o 20? albo inaczej - komu nie pasuje?

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 10:14 

Będe na ircu jako PATRON MEDIALNY ;) więc jak coś prosze o namiary na kanał na moje gg podesłać gg 35062

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 10:20 

Widze ze jednak mieszkam wsród Polakow nawet nie spróbowli ale juz zdecydowali.

p.s pewnie mentalnosc ludzi w tym kraju nigdy sie nie zmieni

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 10:27 

Pawel SS napisał(a):
Widze ze jednak mieszkam wsród Polakow

to ciekawe.

Pawel SS napisał(a):
nawet nie spróbowli ale juz zdecydowali.

nie, nigdy nie probowali TSa. w ogole sa nieprofesjonalni.

Paweł SS napisał(a):
p.s pewnie mentalnosc ludzi w tym kraju nigdy sie nie zmieni

pewnie nie. ale po co te prowokacje?

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 10:27 

Tak, Pawle z hitlerowskich oddziałów specjalnych, pewna mentalność narzekaczy na nieważne rzeczy nigdy się nie zmieni. Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć pierwszy. Ale jaką metodą wybierzemy metodę głosowania?

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 10:43 

Kriz powyrywales moja wypowiedz tak ze cale zdanie stracilo kontekst.
Co do prób z ts to nie twierdze ze nie próbowaliscie, twierdze tylko ze nie próbowaliscie na nowych zasadach z góry skazujac ten pomysł na smierc.
MOja propozycja jest taka zeby wszyscy ludzie zwiazani z reprezetacja wypowiedzieli sie na ten temat i dokonali wyboru stara dobra metoda czyli głosowania(moze byc na ircu zeby nie zasmiecac forum).

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 10:48 

Paweł --> ale jaką metodą głosowania wybierzemy metodę głosowania?

Człowieku, czy nie widzisz, że stwarzasz kompletnie i całkowicie nieważny i sztuczny problem?

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 10:49 

Cubituss napisał(a):
Tak, Pawle z hitlerowskich oddziałów specjalnych, pewna mentalność narzekaczy na nieważne rzeczy nigdy się nie zmieni. Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć pierwszy. Ale jaką metodą wybierzemy metodę głosowania?
Cubituss jesli mówisz ze to sa rzeczy nie wazne to utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu ze podejscie do sprawy(mam nadzieje ze tylko twoje)jest conajmniej olewajace.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 10:49 

Aha, i jeszcze jedno - kto to są "ludzie związani z reprezentacją"? Bo z tego co wiem, to sytuacja na scenie się mocno od zeszłych rozgrywek zmieniła.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 11:02 

Cubituss napisał(a):
Paweł --> ale jaką metodą głosowania wybierzemy metodę głosowania?

Człowieku, czy nie widzisz, że stwarzasz kompletnie i całkowicie nieważny i sztuczny problem?
tak ci sie tylko wydaje ale ja znam opinie paru osób na ten temat słyszałem juz od tych paru osob ze nie beda sobie dupy zawracali NC(a dodam ze to sa ludzie z narodowej).
Ludzie ci (nie wymienie nickow bo jesli beda chcieli to sami zabiora głos w tej sprawie)chcieli zrobic to na innych zasadach lecz na samym poczatku dowiedzieli sie ze nic sie nie zmienia w zwiazku z naszymi przygotowaniami,że idziemy ta sama droga co w zeszłym roku.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 11:05 

Pwel skoncz juz pjerdolic z TS. z IRCA beda logi, przynamniej cos zostanie.

Co do zas samego irca i wyboru ludzi i ogadaniu wszystkiego, to niech sie zwala wszsyscy na kanal, tylko niech bedzie moderowany (flaga +m) i tylko wybrani dostana voica (+v, czyli tzw krzyzyk;)).

I po klopocie. Jak ktos chce cos powiedziec, kto nie ma +v to zawsze mozna mesgnac do kogos kto ma opa itepe;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 11:06 

Cubituss napisał(a):
Aha, i jeszcze jedno - kto to są "ludzie związani z reprezentacją"? Bo z tego co wiem, to sytuacja na scenie się mocno od zeszłych rozgrywek zmieniła.
Nie wprowadzaj zamieszania bo sytuacja sie az tak bardzo nie zmienila moze pare osób teraz mniej gra może ktos dał sobie spokoj z bf ale nie jest to sakala o jakiej ty myslisz.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 11:10 

Paweł --> nie zmieniła się? Serio? Nie wiedziałem, popatrz. Sorry, ale zamiast bez sensu dyskutować wolałbym, żeby pojawiły się propozycje składu i tyle. A to na TSie raczej będzie ciężkie, chyba że ktoś będzie notował. Zresztą Siena napisał słusznie, z IRCa będą logi, a z TSa tylko ból głowy.

Ponawiam pytanie - kto to są "ludzie związani z reprezentacją"? BTW piszesz, że już mniej grają - a więc logiczne jest, że z reprezentacją nie powinni mieć nic wspólnego.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2