Ethan napisał(a):
Punkbuster jest stosowany w takich grach jak Quake III , ET , AA, Soldier of Fortune II. Podobno programik jest bardzo skuteczny głownie dzieki funkcji update. Dzieki stałym aktualizacjom nie bedzie mozliwosci zeby nowy chea byl w stanie obejsc program.
Obecnie EA testuje programik i jezeli testy zakoncza sie pomyslnie Punkbuster zostanie dolaczony do patcha 1.6 .
Według mnie jezeli EA uda sie stworzyc skuteczny program ktory bedzie wychwytywal nowe cheaty zaraz po ich wyjsciu to zajda spore zmiany w clan base. Wiele klanów poleci z pierwszej stronki clan base. Wielu graczy przestanie wymiatac na serwerach w tym tazke na naszych pl serwerach.
Widze na codzien mozliwosci PB, nie rob tu sielanki z powodu wejscia tego programu. Wcale nie bedzie tak, ze czit wychodzi i za godzine czy za dwa dni bedzie wykrywany, jak wspomnialem do niedawana pewien czit (nazwy nie podam), jeszcze miesiac po pokazaniu sie go, pb go nie wykrywal. Po drugie wielu cziterow bylo w AA zanim wszedl PB (to widac od razu) i co jakos po premierze nie bylo wielu banow (poojawaia sie komunikta o tym - dotyczy global banow).
Okota -> Wiem, widzialem te screeny fajna rzecz, ale mowie da sie obejsc i widzialem kolesi ktorzy to robili i to mnie najbardziej wkurza.