Po1. Kriz, neo+ mam w domku,a na codzien siedze w dziwnych badz tez w emaxie,wiec kompow naprawde mam pod dostakiem:] jakbys mogl zauwazyc to napisalem ten post o poznej godzinie wiece bylem juz w domku:) Tu niestety nie mam btf. Po2. Nazin,prosze bez takich tekstow ze wczesniej do krisa dochodzily wiesci zle o mnie bo to jest po prostu nieprawda:)),z tego co ja pamietam nigdy nie bluzgałem nikogo pod tym nickiem[oprocz Michała

] po3. nigdy nie ugne sie pod takimi osobami jak Michal,to ze jest w jakims klanie,to nie znaczy ze bedzie rozkazywał kto ma czego uzywac a czego nie

Pozatym chce dokladniej opisac ta SYTUACJE,bo Nazin zabrakło w niej poczatku. Otoz gdy postrzelilem michala z AA, OD RAZU napisałem "sorry stary,niechacy" ,BO INACZEJ SKAD BY WIEDZIAL ZE TO JA GO POSTRZELILEM?>? [wiez jest 3] i wtedy michal wyskoczyl z teksem "KU$@#^ NIE WLAZCIE DO TEGO AA BO SIE LATAC NIE DA LAMUSY" czy cos takiego,to wzbudzilo we mnie agresje.Po 4. Zawsze przepraszam za TK, i owszem ROBIE awantury gdy ktos nie przeprasza za TK,np ostatnio "woj_o" gdy zabil mnie ..powiedzial "po co tam stales" wiec pojechalem mu.przyznaje sie

Po4. Tak samo w Polsce jest z kolejkami, jesli 3 osoby czekaja na samolot to nawet jesli Pan X czeka dluzej, jeden z panow Y i Z zabiora i nie wyjda. Mozecie zapytac Arcy|Gore czy wychodze oddaje samolot gdy ktos czeka dluzej, Titusowi tez o to zrobilem i Maniacowi awanture na co otrzymalem odpowiedz "mnie kolejki nie dotycza" - Veln to widzial. Wiec,wbrew temu co piszecie,moze owszem przeklinam,ale gram "kulturalnie".. jesli postrzelilem michala [RAZ go postrzelilem,potem w wiezy siedzial look] to PRZEPROSILEM GO ! a za to ze on odpowiedzial agresja,ja zripostowalem

Moze teraz wypowie sie Nazin, Kriz i Michal, ???