Teraz jest 12 cze 2025, 18:13

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 14:10 

Okota napisał(a):
widze ze dyskusja zeszla na uzalanie... hmm wiec mysle ze przydal by sie system wtmiany zbanowanych ip wiec...

raczej nikomu sie nie bedzie chcialo wycagac banow z naszego serwa. too many ;)
Okota napisał(a):
ja zaczynam...
aktualnie na serverze F... :lol: IRS :wink: po malym nieporozumieniu sa zbanowane nastepujace ip:
admin.addAddressToBanList 213.41.152.233:0
admin.addAddressToBanList 217.225.193.219:0
admin.addAddressToBanList 65.165.186.75:0
admin.addAddressToBanList 67.23.3.60:0
admin.addAddressToBanList 68.36.46.69:0
malo... ale zasluzone...
prosze o wiecej... ew o tlumaczenia sie... :lol:

wszyscy wymienienia sa spoza Polski. nie przejmowałbym się nimi - na PRGK jest tego mnóstwo.
Ps. sprawdz, zanim napiszesz nastepnym razem.

Ostatnio edytowano 30 paź 2003, 14:12 przez kriz, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 14:11 
Oldboy Battlefield.pl

no wiec prosze o jeszcze :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 15:28 

bAd napisał(a):
`szit` czy `fak` nikomu nie zaszkodzil, ale swoja droga po co wypisywac te brednie i zasmiecac czata?

Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiano(?) Sytuacja np. taka:
Przygniatam kontratak peichoty przeciwnika ostrzeliwując ich z dużej odległości z kaemu. Moją linię ognia przebiega "drużynowy" chcąc wykorzystać chwilowo wolne przdpole. Powinienem na chwilę się "odcnyglować". Jeśli tego nie zrobię to w najlepszym razie poranię kolesia. Piszę wtedy np:
"Sh%$#t! Line of fire. Sry, my fault!" Często dostaję wtedy komunikat: "NP". I tyle. Chcę by koleś wiedział, że nie próbowałem go trafić specjalnie i uznaję, że zawiódł mnie refleks, a jego przebiegnięcie przez linię ognia było OK. Czasem niestety jakiś osiołek zrobi to "znad mojej głowy". Wtedy nie mam szans na przerwanie ognia i piszę wtedy: "Your fault".
Faktem jest! "shi#%t" to redundancja w tym przypadku, ale jak inaczej przekazać kolesiowi, że jest mi przykro, ale także to, że zły jestem na siebie jak chol..., eee..., Noo..., że zły jestem bardzo? :wink:

PostNapisane: 30 paź 2003, 15:34 
Moderator forum

zyciejestpiekne napisał(a):
Witam,chyba dostałem bana na wniosek NAzina,wiec pare słow.

<ciach ten cały bełkot>

Przyszedłeś tutaj i dażysz nas jaką smutną historią "o skrzywdzonym dziecku".

Gdybyś był poważnym człowiekiem nie dał byś się wciągnąć w pyskówę.

Na trugi raz trzymaj swoje emocje"w kieszeni" i panuj nad słownictwem.

Po przeczytaniu wypowiedzi osób, które zaatakowałeś proponuje:
Zabierz swoje zabawki, przeprosć i czym prędzej opuść piaskownicę.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 15:36 

boby: Dlatego pisalem o granicy dobrego smaku a w powyzszym przykladzie jest to jak najbardziej uzasadnione :D Z drugiej strony latwo nam przeklinac w innym jezyku, ale dla native`ow `fak` brzmi tak jak dla nas np. `ku..wa` a to juz jest zdeko przesada. Wiec sam widzisz, to zalezy heh.. Ale jak sie porzadku nie bedzie 3mac to zaleja nas bluzgi zewszad a wtedy gra nie jest mila. Po prostu.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 16:12 

Kal-El napisał(a):
qubix napisał(a):
Banowanie za przypadkowe TK to jest idiotyzm...
chcialbym zauwazyc ze Polska scena BFa nie pęka w szwach od graczy....

Najbardziej porąbane jest banowanie za klnięcie...kazdy klnie i nie róbmy z siebie swiętoszków...
no ale że niektórzy az sie proszą o bana ,to inna bajka....

PS-ja kiedys dostalem kicka na meczu klanowym...

no qubix bez jaj przeklinasz przed monitorem, a pisac przecierz nie musisz zreszta pier leca 2 kiki jezeli jakis ban poleci za przeklenstwo, panowie nie przenosmy ulicy na servery :twisted:

raz wywalilem typa z rzedu 2 razy za to samo, no mial pecha bo wszedl 3 raz i nadal to samo robil :twisted:

co do zycia, wez lolku nie przesadzaj bo ostatni tez zabijales kolege z mojego klanu twierdzac ze cie on tez zabil, wiec nie siciemniaj.
masz szczecie ze to ja na ciebie nie trafilem tylko kots lagodniesz

Calm down dud...
Jezeli zdarzy mi sie TK ,zawsze przeprosze poszkodowanego(chyba ze to w feworze walki...i czasu nie ma)
Nie pamietam sytuacji którą opisujesz,byc moze i mnie ponioslo,ale jesli go walnolem to musial mi chamówe zrobic.Aczkolwiek faktycznie bylo to niepotrzebne...

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 16:16 

zyciejestpiekne => jak cie wywalili to mieli powody. Nie wywalali by cie gdybys im nie podpadl. Skoro nazin twierdzi, ze ty zaczales, to wiecej mu wierzy, bo go wiekszosc zna. Wielu graczy, gdy zacznie sie rzadzic lub przezywac kogos wylatuje, dodatkowo dostajac bana ;]

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 16:35 

http://bftracks.net/appl/bft/Player/view/1248466 na czym polega ta strona tz jak cie znajduje.
Jesli chodzi o tego gość to czym sie przejmujecie :]

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 16:56 

:roll: Po1. Kriz, neo+ mam w domku,a na codzien siedze w dziwnych badz tez w emaxie,wiec kompow naprawde mam pod dostakiem:] jakbys mogl zauwazyc to napisalem ten post o poznej godzinie wiece bylem juz w domku:) Tu niestety nie mam btf. Po2. Nazin,prosze bez takich tekstow ze wczesniej do krisa dochodzily wiesci zle o mnie bo to jest po prostu nieprawda:)),z tego co ja pamietam nigdy nie bluzgałem nikogo pod tym nickiem[oprocz Michała :wink: ] po3. nigdy nie ugne sie pod takimi osobami jak Michal,to ze jest w jakims klanie,to nie znaczy ze bedzie rozkazywał kto ma czego uzywac a czego nie :D Pozatym chce dokladniej opisac ta SYTUACJE,bo Nazin zabrakło w niej poczatku. Otoz gdy postrzelilem michala z AA, OD RAZU napisałem "sorry stary,niechacy" ,BO INACZEJ SKAD BY WIEDZIAL ZE TO JA GO POSTRZELILEM?>? [wiez jest 3] i wtedy michal wyskoczyl z teksem "KU$@#^ NIE WLAZCIE DO TEGO AA BO SIE LATAC NIE DA LAMUSY" czy cos takiego,to wzbudzilo we mnie agresje.Po 4. Zawsze przepraszam za TK, i owszem ROBIE awantury gdy ktos nie przeprasza za TK,np ostatnio "woj_o" gdy zabil mnie ..powiedzial "po co tam stales" wiec pojechalem mu.przyznaje sie 8) Po4. Tak samo w Polsce jest z kolejkami, jesli 3 osoby czekaja na samolot to nawet jesli Pan X czeka dluzej, jeden z panow Y i Z zabiora i nie wyjda. Mozecie zapytac Arcy|Gore czy wychodze oddaje samolot gdy ktos czeka dluzej, Titusowi tez o to zrobilem i Maniacowi awanture na co otrzymalem odpowiedz "mnie kolejki nie dotycza" - Veln to widzial. Wiec,wbrew temu co piszecie,moze owszem przeklinam,ale gram "kulturalnie".. jesli postrzelilem michala [RAZ go postrzelilem,potem w wiezy siedzial look] to PRZEPROSILEM GO ! a za to ze on odpowiedzial agresja,ja zripostowalem :wink: :wink: Moze teraz wypowie sie Nazin, Kriz i Michal, ???

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 17:04 

...a moze przeprosicie sie na wzajem, podacie rece i damy spokoj z tym tematem?... W koncu nikt z nas nie jest bez winy, kazdemu czasem zdarza sie TK, kazdemu czasem puszczaja nerwy. Tworzymy mniej lub bardziej zzyta grupke ludzi, wiec dajmy sobie jeszcze jedna szanse i pojdzmy w pokoju razem na jakis serverek skopac sobie wzajemnie po kolezensku dupska? :)

:P Pre100 :P

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 17:31 

Dokladnie,razem tworzymy Polską scenę BFa i mordujmy :twisted: sie a nie klucmy.To tylko giera -jak by na to nie spojrzec i nie ma sensu robic przeginki z kickami i banami...
Czlowiek czlowiekowi wilkiem....
:x :x :x

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 17:32 

Hej, luz, koleś bluzga i wyzywa, ale pogódźmy się.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 17:38 

Cubituss napisał(a):
Hej, luz, koleś bluzga i wyzywa, ale pogódźmy się.

nie :!: lepiej zbluzgajmy sie wszyscy a za kazdą "K*WĘ" albo TK dajmy bana... a jak ktos przykampuje na respawnie to zrobmy mu nalot na chalupe i obijmy gosciowi morde... :?: lepiej?

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 18:00 

Pre100 napisał(a):
za kazdą "K*RWĘ" dajmy bana...

O-O To ja jush mam bana :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 18:11 

Pre100 --> pisałem o moich metodach adminowania dość wyczerpująco, ale muszę się zastanowić nad Twoją propozycją, bo wydaje mi się kusząca.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2