Teraz jest 27 lip 2025, 14:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 lut 2009, 18:32 

Cholera, strzelec w sumie masz racje.
Przecież debil nie zrozumie, że trzeba strzelać z wyprzedzeniem bo pociski to obiekty mające prędkość. Ba, nie skuma też że trzeba brać poprawkę na fpsy i ping. Na mapkę nie spojrzy żeby sprawdzić gdzie swój a gdzie wróg.
Do dupy taka gra.

PostNapisane: 7 lut 2009, 22:45 

Będzie demo będzie beta pogramy zobaczymy
w chwili obecnej zostaje przy 1942 bo następcy jako takiego nie zobaczyłem a żadna inna gra mnie tak nie wciągnęła
co do BF 1943 patrząc na przez pryzmat gier które powstały po 1942 (nie mówię tu o Vietnamie) będzie to gra której nie zakupie

PostNapisane: 7 lut 2009, 23:29 

a ja ją kupie :)
fajnie beda wyscigi jeepow :)

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

PostNapisane: 7 lut 2009, 23:43 

KonewA napisał(a):
a ja ją kupie :)
fajnie beda wyscigi jeepow :)

A co dadza manualna skrzynie biegów :lol: ?

Mam tylko jedno zyczenie zeby gra byla grywalna :). Co nam z kupy fajerwerkow (grafa, rozwalalne budynki), gdy jazda, lot, czy strzelanie bedzie do dupy. Prosty w grafie ale za to mega grywalny BF1942 boje sie ze nie zostanie pobity. Ale jednak plusy beda takie ze znowu sporo ludzi bedzie gralo. 24 osoby przy klanowkach 10 na 10 nie przeszkadzaja, a pozostale srewery beda przynajmniej zawsze pełne 8)

PostNapisane: 8 lut 2009, 00:32 
Moderator forum

To był gameplay z konsoli wiec czegoś się spodziewałeś? Tam prawie zawsze strzela się auto zaznaczając kółeczkiem.

Obrazek

PostNapisane: 8 lut 2009, 00:42 
Moderator forum

Artih napisał(a):
kobra napisał(a):
- nielimitowane ammo i samoodnawialne życie (to od biedy może być)

Chyba żartujesz Kobra :|

Dla mnie TO już pogrzebało tą grę ... :(

Artih , chodziło o to że z całego chłamu ewentualnie , od biedy ujdzie odnawialne życie.

Po obejrzeniu filmików kolejna porcja moich starczych refleksji.
- cele dla samolotów oznaczane kółeczkiem na plus bo nie zestrzela Strzelca jak ukradnie wrogowi samolot (jeszcze raz sory wodzu !!! ) a na poważnie przychylam sie do wypowiedzi Strzelca, czy oni nas maja za debili którzy nie chcą sami rozpoznać wroga - to przecież najlepsza frajda wyłuskać przeciwnika wśród swoich .
- system klas rodem z konsoli, średnie wszystko czyli wszystko do du .....y. Snajper z ładunkami wybuchowymi , eng z bazookom, kaszana
- animacja poruszania sie czyli to kołysanie też średnio mi leży, niby realizm a tylko oczy bolą.
- kamerka do sprawdzanie efektu bombardowanie - bosze - pierwsza rzecz którą wbił mi do głowy Spinacz jak się uczyłem latać to właśnie korzystanie z kamer.

Jeszcze tylko brakuje losowych spownów i bedzie prawie CoD.
Jak chcą korzystać z wzorów CoD`a to prosze o dodanie trybu hardcore (bez wskaźników ammo, zdrowia itp ułatwiaczy)

Bardzo dużo zależy od układu hitboxów na sprzęcie, celności i rozrzucie broni itp drobiazgów które zdecydują o prawdziwej grywalności. Wielu narzeka (jak bym Skorpka słyszał ;) )na staruszka bo ma wnerwiające hitboxy czołgów, niewidzialne ściany , zabijanie przez worki i sciany , niezniszczalne drzewka czy płotki, ale prosta logiczna konstrukcja , pewna sterylność (logika) map podział na klasy stanowi najlepszą cześc tej gry. Szkoda że twórcy bardziej kierują się zdaniem dzieciarni grającej w stylu hurrrrrrra i walic do wszystkich niż starych wyjadaczy. Cóż w końcu ma powstać produkt komercyjny a nie gra niszowa dająca radość i satysfakcje z jej poznania i rozgryzienia.

PostNapisane: 8 lut 2009, 02:38 

EA jest firmą. A firma musi zarabiać. Jeśli przy okazaji powstanie banda fanatyków jej produktów, to świetnie, ale bez nich też firma się obejdzie. BF43 zgarnie co swoje i do domu. I mnie to nie zaskakuje, za to mam autentyczną nadzieję, że dzięki wspomnianym wyżej fanatykom da się zrobić na tym nowym silniku grę w dobrym stylu. Przykładów na to, że to możliwe jest aż nadto.

kobra napisał(a):
przychylam sie do wypowiedzi Strzelca, czy oni nas maja za debili którzy nie chcą sami rozpoznać wroga - to przecież najlepsza frajda wyłuskać przeciwnika wśród swoich

Tia, a jeszcze niedawno mówiłeś, że nie grasz w Project Reality, bo nie wyświetlają się nicki przy postaciach i nie wiadomo do kogo strzelać ^__^.

PostNapisane: 8 lut 2009, 10:45 

Ja to bym obalił browara ze starą BFową ekipą... :twisted:
a co ma być to będzie...

PostNapisane: 8 lut 2009, 12:19 
Moderator forum

DotAfterLongSentence napisał(a):
kobra napisał(a):
przychylam sie do wypowiedzi Strzelca, czy oni nas maja za debili którzy nie chcą sami rozpoznać wroga - to przecież najlepsza frajda wyłuskać przeciwnika wśród swoich

Tia, a jeszcze niedawno mówiłeś, że nie grasz w Project Reality, bo nie wyświetlają się nicki przy postaciach i nie wiadomo do kogo strzelać ^__^.

To już jest "przegiecie" w drugą stronę :) . Przeciwnika rozpoznajesz po mundurze , a te sa bardzo podobne z daleka i po lokalizacji wg mapy, a ja trzeba rozwinąć. PR to wyższa szkoła pilotażu , dla prawdziwych fanów. Zawsze najlepiej sprawdzało się coś pośredniego nie za trudne (PR) nie za łatwe (kółeczka, strzałeczki inne wskaźniki) . Sam nick widoczny po najechaniu celownikiem jest optymalnym rozwiązaniem.

PostNapisane: 8 lut 2009, 12:31 

Z tym nikiem po najechaniu to nie tak do końca jest fajnie :)
bo zanim przeczytasz "arcy.KonewA" to już nie żyjesz :)

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

PostNapisane: 8 lut 2009, 12:40 
Moderator forum

KonewA napisał(a):

W przypadku obecności arcy.Konewa najpierw strzelam lub bombarduje a dopiero potem sie witam ;) (jak robie na odwrót na ja najpierw ginę - ciekawa zależność)
Wystarczy kolor - ciekaw czy będzie jak w staruszku kolor = strona czy jak w BF2 przeciwnik czerwony ,swój niebieski ??

PostNapisane: 8 lut 2009, 14:03 

kobra napisał(a):
KonewA napisał(a):

W przypadku obecności arcy.Konewa najpierw strzelam lub bombarduje a dopiero potem sie witam ;) (jak robie na odwrót na ja najpierw ginę - ciekawa zależność)
Wystarczy kolor - ciekaw czy będzie jak w staruszku kolor = strona czy jak w BF2 przeciwnik czerwony ,swój niebieski ??

w BF2 swego czasu i "swój" miał kolor czerwony :wink:

PostNapisane: 8 lut 2009, 18:17 
Moderator forum

30 dolców za grę z trzema mapkami, de facto kopię BF42 w wersji okrojonej, przy dystrybucji przez net? Chyba kogoś lekko porąbało...

PostNapisane: 9 lut 2009, 22:07 

strzelcu jeśli tak mówisz, że będzie przeciwnik zaznaczony na czerwono w kółeczku to wtedy zginie PB bo to będzie dla niego normalne :)

PostNapisane: 9 lut 2009, 23:25 

I żyje się dalej i żyje się dalej...pożyjemy zobaczymy :mrgreen:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2