bcj napisał(a):
wiechol napisał(a):
Legion napisał(a):
Wy w wieku 11 lat chcieliscie gameboye , komputery??? mi sie nie snilo ...
ja chcialem zeby moje motomyszy zaczely sie do mnie odzywac i pobily pania od muzyki

Lol, nie każdy na tym forum jest stary, co lepiej jest troche niepełnoletnich

. Ale motomyszy to był serial. Aż sie łezka w oku kręci. Oglądałem to jak miałem bodajże 5 lat. Pamietam, jak bardzo chciałem, aby rodzice kupili mi taką myszkę

Nie komputerową

Napiszcie cos wiecej

zupelnie nie kojaze czegos takiego

ktory to byl rok ??

MotoMyszy to byly zmutowane szczury ktore pily za duzo ruskiej wodki i pewnego dnia po melanzu obudzily sie wielkosci czlowieka z pozstanowieniem ratowania swiata przed swoim "jeszcze ladniejszym" ziomkiem (zielona morda) ktory nie chcial z nimi pic bo nie mial hajsu i pil spiryt z 4 reki - no i jak skonczyl wystarczy popatrzec.
kiedy sie nastukaly to smigaly na motorach , wyczyniajac takie ewolucje ze wiele dzieci przerzucilo sie na mcniejsze narkotyki nie mogac pojac jak one to robia tylko po zielsku?!
i jeszcze jeden mial metalowa reke, drugiego podrapala zona i mial szrame na mordzie a trzeci minal sie z przeznaczeniem bo powinien grac z Elvisem P.
ogolnie bajka bardzo dzieci ksztalci (chcialem sobie kupic szczura

) i w wieku powyzej 17 lat na trzezwo jej nie obejrzysz , ale wtedy nie mozna mnie bylo od telewizora odciagnac