Teraz jest 17 lut 2025, 11:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 mar 2010, 22:27 

zorak1987 napisał(a):
Wszyscy jesteście żałośni bo w grze 99% osób które tutaj wypisują taki shit nie dorastało mi do pięt.

nauczysz mnie grac bo czuje się jak zbity pies gdy wchodzisz na serwer :cry:

PS: fajny temat ciekaw jestem dalszych tłumaczeń jaśnie "pana" :wink:

PostNapisane: 19 mar 2010, 08:44 

Jakie jaja :)
to ten mały gnojek z Jokersów :) który nie może przeboleć ze już nie jest adminem na platsie :)

polecam jeszcze ten wątek viewtopic.php?f=1&t=24056
pan marine123 to też ten wasz nowy zorak.
Fajnie się pośmiać po latach :)

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

PostNapisane: 19 mar 2010, 15:06 

zorak1987 napisał(a):
... Ja płaczę? Wszyscy jesteście żałośni bo w grze 99% osób które tutaj wypisują taki shit nie dorastało mi do pięt.

Obrazek

PostNapisane: 19 mar 2010, 17:06 

Vivat Artih, Vivat PTS, vivat wszystkie klany! Wygląda na to że ten smutny rozdział jest już zamknięty. Tym bardziej że "Zzorak1987" najprawdopodobniej dotrzyma słowa i już się nie wypowie. Tacy jak on zawsze muszą się czuć lepsi i wydaje im się, ze kiedy zaprzestają dyskusji to wykazali się klasą, taktem i władcza postawą... cóż, nic bardziej mylnego. Mam nadzieję nie spotkać Cie nigdy na żadnym serverze drogi "zoraku" bo gra z cziterami nie sprawia żadnej przyjemności. ;)

PostNapisane: 19 mar 2010, 18:23 
Moderator forum

Pozostaje nam czekac na nowa reinkarnacje avatara. Nietrudno bedzie poznac po grze na serwerze przeciez najlepszego w Polsce i tej czesci Europy infantera. Sledzcie newsy na bf.pl!

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

PostNapisane: 19 mar 2010, 19:19 
Moderator forum

Z całego zamieszania sa dwie fajne rzeczy :
1. ponowne przeczytanie tematu który przypomniał KonewA (viewtopic.php?f=1&t=24056)
2. TIN Żyje !!!!!!!!! i jak zawsze przemawia obrazowo :)

PostNapisane: 20 mar 2010, 02:33 

To ja z tej okazji pozdrawiam wszystkich starych znajomych 8) a co do "zoraka" - no comment gościu...

PostNapisane: 21 mar 2010, 13:32 

W sumie ciekawy temat, ale do teraz nic nie wiemy, bo cl PtS-u nie wypowiedział się. Artih do dzieła! :D

btw. Trochę za bardzo młodemu pojechaliście po bandzie, zamknie się w sumie i jeszcze odinstaluje bf-a. Co my wtedy poczniemy bez takich pro graczy?

PostNapisane: 21 mar 2010, 17:51 

Szurpit_PL napisał(a):
W sumie ciekawy temat, ale do teraz nic nie wiemy, bo cl PtS-u nie wypowiedział się. Artih do dzieła! :D

btw. Trochę za bardzo młodemu pojechaliście po bandzie, zamknie się w sumie i jeszcze odinstaluje bf-a. Co my wtedy poczniemy bez takich pro graczy?

Temat w zasadzie umarł bo Artih wszystko wyjasnił a ty lepiej zamiast go podbijać bezsensownymi postami poczytał go dokładnie to wszystko znajdziesz.

PostNapisane: 22 mar 2010, 09:22 

A ja mam pytanie do prawdziwego ZORAKA- w czy w BF lidze również grał "ZORAK oszust" czy ty grałeś jako prawdziwy ZORAK?

PostNapisane: 22 mar 2010, 13:51 

haha ładnie ktoś juz zyczliwie podpie%#$ ptsów niemcom :) ja mam pytanie do ciebie narkisos, czemu tak gorliwie bierzesz udział w tym temacie? http://bf-league.eu/index.php?option=co ... mitstart=0 co by nie zrobili własnie kretujesz dla niemcow

PostNapisane: 22 mar 2010, 15:56 

chiniek napisał(a):
haha ładnie ktoś juz zyczliwie podpie%#$ ptsów niemcom :) ja mam pytanie do ciebie narkisos, czemu tak gorliwie bierzesz udział w tym temacie? http://bf-league.eu/index.php?option=co ... mitstart=0 co by nie zrobili własnie kretujesz dla niemcow

Chętnie Ci odpowiem - nie mam nic przeciwko otwartej dyskusji. Patrzymy najwyraźniej innymi kategoriami. Dla mnie nie ma znaczenia Polak czy Niemiec, biały czy też czarny. Reguły powinny być przejrzyste i jednakowe dla wszystkich a tak apropo dyskusja jest po to by brać w niej udział a nie się jej przyglądać. Wyrażanie swojego zdania w granicach kultury nie jest niczym złym. Do tego właśnie chyba służy forum prawda? Może się mylę ale z Twojej wypowiedzi wynika iż wszyscy polscy gracze powinni stanąć murem za ZORAKIEM i całym PTS ponieważ ZORAK swoją osobą reprezentował PTS a więc polski klan. Nie podzielam Twojego myślenia i sądzę że wiele innych osób również gdyż w innym przypadku w ogóle nie byłoby tego wątku który nie ja zapoczątkowałem. Najbardziej w całej tej historii współczuje prawdziwemu ZORAK-owi którego dobre imię poszło w niepamięć i nie sądzę czy gdyby zapytany o to czy wyraża zgodę by jakiś oszust grał pod jego nickiem zgodziłby się. Jak już pisałem masz prawo do swojej obiektywnej opinii i nikt Ci tego nie zabroni pozwól natomiast wypowiedzieć się innym. Co do forum ligi BF LIGA to najwyraźniej więcej osób niż MACE i SPQR miało identyczne spostrzeżenia odnośnie obywatela "AVATAR" co świadczy tylko o tym że nie były to stronnicze spostrzeżenia. Chyba nie uważasz że stało się coś złego iż AVATAR został rozpracowany? Jeśli masz jeszcze jakieś pytania chętnie Ci na nie odpowiem. Po to służy dyskusja. Pozdrawiam

PS.

Dlaczego prawdziwy ZORAK nie jest jest na liście członków klanu PTS na BF LIGA skoro podobno "grał" w meczach ligowych?

PostNapisane: 22 mar 2010, 17:37 

Nie zmienia to faktu ze i tak wchodzisz w dupe niemcom jak maslo maslane.... nie spodziewalem sie ze sa tacy jak ty ze sie odrazu do niemcow jak do mamusi skarza ... ehhh

Obrazek

PostNapisane: 22 mar 2010, 17:49 

A ja ci odpowiem że niemcy to k.y i każdy kto źle mówi o własnym kraju należy do tej samej kategorii. A już skończoną k.ą jest ten kto kabluje niemcom :twisted:

Możemy mówić co chcemy o sobie ale we własnym gronie a ty ordynarnie i bezwstydnie obrabiasz dupę polakom i to podobno nie tylko w tej sprawie. Do tego podtrzymujesz niepotrzebnie temat który już powinien być zamknięty. Jak masz problem z obywatelstwem to się zrzeknij polskiego i przyjmij niemieckie, o ile jeszcze tego nie zrobiłeś. Tak czy siak aryjczykiem nigdy nie będziesz.

A dla mnie od tej chwili spadłeś w hierarchii w okolice dna...chociaż jak Artih ostatnio mi mówił że intelektualnie jesteś na poziomie timmosa to mówiłem że się myli bo jesteś spoko. Jak widać każdy może się pomylić.

Dla mnie temat zamknięty. Burak zbanowany z xf więc nie będzie mi więcej zawracał głowy.

Pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś serwerze.
Tomek

PostNapisane: 22 mar 2010, 18:10 

No to pięknie widać i wyraźnie na jakim poziomie obecnie są Artih i jego przydupasy z Bydgoszczy ,jeżeli ktoś jest kuzwą to tylko w.w. kolesie ,którzy razem trzymają się tam za członki .
Nie widzę powodu ,aby osłaniać tu kogokolwiek ,Narkisos już to pisał więc nie bedę się powtarzał ,
A co do adminów i samej bf-ligi.de to racja jest ,że jest tam bajzel i często okazywało sie ,że nie panują tam nad porządkiem !==vide:brak rejestracji pb-guidów wszystkich zawodników !!
Ale nie jest to powód dla ,którego pts-siaki mają mieć jakieś fory i mogą się zasłaniać polską flagą!Jak dali dupy to powinni przynajmniej przyznać sie do błędu i byłoby po sprawie,a tak przez atakowanie tych co ich krytykują sami sobie wystawiaja cenzurke!
jednym słowem postawa pts-u jest żałosna i wykrętna

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2