Teraz jest 16 kwi 2025, 11:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 01:58 

massca napisał(a):
no coz, ASTER nie pofatygowalo sie zeby do mnie oddzwonic przez 4 dni, rozwiązuję umowę , a Wam po raz pierwszy odradzam tego dostawcę.

zresztą i tak zmieniam chate, na nowej wezme na próbę chello.
czasy monopolistow sie skonczyly.

Czy ja wiem... żebyś nie zmienił siekierki na kijek. W przypadku choćby takiej TPSA to i rok mógłbyś czekać na telefon od nich.

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 13:43 

Chello, Kabaty... od poczatku grudnia sie jebie.. na wiekszosci serwow mam ciagle warninga.. czasami sytuacja jest dobra i wszyskto dziala normalnie. Dzwonielem do tych gejow 4 razy i za kazdym razem mowia ze w przyszlym tygodniu bedzie lepiej. Teraz po nowym roku ma byc dobrze.. jak nie bedzie to koniec z placeniem... Ale prawde mowiac Chello mam od poczatku i nigdy problemow nie miale... teraz takie gowno sie zrobilo..

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 14:59 

ja tam na Chello nie narzekam , u mnie jest luz (Wawa-Grochow).
czasem sie zdarzy ze mam warning ale to gdzies w godzinach szczytu jak gram, a zeby z tego powodu mnie wyrzucilo z serwera to ise jeszcze nie zdarzylo, na ping tez nie narzekam.

w sumie to nigdy nie mialem jakiegos innego lacza - zawsze chello, ale jak porownuje oferty to sa zblizone a w chello mam rozne promocje np: HBO na rok za darmo , drukarke czy cos.

A moj kumpel ktory dzwoni do nich co 15 minut jak cos mu nie robi , placi nizsze rachunki w ramach przeprosin :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 16:11 

hmm no to zobaczymy jak mnie beda przepraszac :P

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 16:26 

Pan Szmata: sądząc po Twoim podpisie, to pewnie dostarcza Ci... CIEPŁY POSIŁEK. :D :D :D

Pzdr,
Pre100

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 17:12 

Pan Szmata napisał(a):
Chello, Kabaty... od poczatku grudnia sie jebie.. na wiekszosci serwow mam ciagle warninga.. czasami sytuacja jest dobra i wszyskto dziala normalnie. Dzwonielem do tych gejow 4 razy i za kazdym razem mowia ze w przyszlym tygodniu bedzie lepiej. Teraz po nowym roku ma byc dobrze.. jak nie bedzie to koniec z placeniem... Ale prawde mowiac Chello mam od poczatku i nigdy problemow nie miale... teraz takie gowno sie zrobilo..

Spoko ,spoko,mialem tak przez 2 tygodnie.I sie uspokoilo.Chello jest wporzo.Tylko drogie Qufa :? :?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2