Teraz jest 7 wrz 2025, 15:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 00:05 
Oldboy Battlefield.pl

oleum napisał(a):
A skad moge wiedziec, gdzie byl serwer gatherowy TSa?? IP nie daliscie ..
a o IP naszego nikt nie prosil :roll:

"panie wladzo a skad ja mam wiedziec ze w warszawie wszedzie obowiazuje ograniczenie do 50?"
zadne tlumaczenie zreszta grales z blue 1 runde moges sie zapytac pozatym w topicu jest opisane co i jak i co trzeba zrobic... a to ze twoi klanowicze mnie obrazaja jeszcze... pominmy to... nastepnym razem wejdzcie do gathera poprawnie zaczynajac od irca... potem ts a potem server... nie mozna grac klan przeciw reszta... a jak ktorys na serverze jeszcze raz rozwali mnie w czolgu tylko dla tego ze za 30s napisze abym przeszedl do innego teamu... ech.. co ja sie tu nad dziecmi mecze...

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 00:14 

Jeszcze powiedz że czitowaliśmy i będzie komplet. Tak przepatrzyłem twoje wypowiedz na forum np temat z problemem NEO+ uważasz że ty zawsze masz racje cóż powiem ci tak po cichu że nie jesteś pępkiem świata i twój głos nie decyduje o losie innych :wink:. Koncząć tą przepychanke słowną pragnął bym podziekować kaserkowi za umożliwienie gry w niedoszłym gatherze. Miejmy nadzieje że następny wyjdzie lepiej.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 00:16 
Oldboy Battlefield.pl

:shock: :?:

:?: :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 00:16 

A ja podczas tego gathera probowalem zaprowadzic troche ladu bo jak wiedz ze Gore gada taktyke a inni sie zabijaja lub biora flagi to mi sie niedobrze robi :!: I niezaluje ze niemam wstepu na gathery bo jak zobaczylem co sie dzisiaj dzialo to zrazilem sie do tego typu rozgrywki :!: Przykro mi jezei niektorzy niepotrafia chwilke postac i posluchac tylko non stop musza zabijac :!:

PS. I przykro mi Kaserek ze odebrales moje proby zaprowadzenia porzadku jako wywyzszanie sie :!:

Ostatnio edytowano 31 gru 2003, 00:28 przez GOKU, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 00:21 

1. pytalem sie o IP
2. topic czytalem
3. klanowiczow upomnialem .. ponioslo ich
4. na #bf.gather.pl siedze akurat pare godzin dziennie, mam kanal w performie
5. czemu nie mozna ?? w sumie chodzi o zabawe, a jakos nie widzialem sprzeciwu .. pozatym: zrozum, ze TO NIE BYL MOJ POMYSL NA SOH VS RESZTA !! wygladalo na to, ze chcecie tak grac ...
6. to juz inna sprawa .. byli wkurzeni tak jak ja, a gra u Was po gatherze ... niepotrzebnie sie wyzywaliscie ... po co to wszystko ??
Ciezko bylo uspokoic obydwa teamy ...

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 02:26 
Moderator forum

Gorefest napisał(a):
Powiem jedno - berlin był zajebisty 8)

Powiem to samo :twisted: A Majek pudłuje strzelając facetowi w plecy, bignącemu odbić flagę :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 08:39 

KasereK napisał(a):
Wszem i wobec oglaszam iz za swoje zachowanie dzisiaj Okota i Goku nie maja wstepu na zadne inne gathery, a co za tym idzie nie rozegramy zadnego gathera na ich serverze. Sorka, ale wozicie sie na swoim serverze. Grajcie dalej na 3 stronie CB.

Kolego mam prośbę aby nas nie obrażać jak masz problem jakiś do Okoty i Goku napisz do niego na gg lub e- mail z tego co wiem nie jesteśmy na 3 stronie CB i boli mnie to że piszesz takie głupoty a jeżeli masz problem do klanu IRS napisz to na naszym forum na naszej stronie http://www.irsclan.pl .
Co do gry musze stwierdzić ze grało się nawet całkiem fajnie dopóki nie przyszedł klan Soh i zrobił się bałagan ale dziwi mnie to ze nawet nie wiedziałem o tym co się tam dzieje i mówię ze następnym razem jak zajdzie taka sytuacja sam zamknę od razu serwer bo taka gra to nie gra a jak ktoś będzie miał jakiś problem niech napisze do mnie na gg .
I nie nalegam aby ktoś takie rozgrywki grał na Multimedia jak będę miał ochotę sam wołacze i ustawie serwer ale dopilnuje aby był porządek a nie taka sytuacja jak była ostatnio z Soh a chętni do gry się znajdą zawsze w konicu nie potrzeba do tego tyle osób aby się dobrze bawić grając ale tak aby sprawiło nam to przyjemność a nie burdel na serwerze .

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 08:51 

KasereK i następnym razem jak będziecie chcieli grac po wiec mi o tym bo widzie nie umiecie utrzymać porządku tylko bałagan macie straszny . Dobrze że nie grał z nami nikt obcy bo by powiedział ze na serwerze są same przygłupy (nie obrażając nikogo ) które nie umieją się zgrać aby pograć dla przyjemności takie jest moje zdanie z tego co widziałem w ostatniej rundzie ale na początku było dobrze .

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 09:04 

oleum napisał(a):
Pozwole sobie sie ustosunkowac .. po pierwsze wszedlem pierwszy i sie kulturalnie spytalem, czy moze dojsc 9 osob z naszego teamu ... nikt sie nie sprzeciwil. Granie SoH vs reszta to nie byl moj pomysl, chcielismy zagrac cos ciekawszego od FFA, wiec weszlismy na IRS. Jakbyscie nam podali jeszcze IP tsa, to byloby imo spox. W sumie nie wiem, o co poszlo. Przepraszam za Pytonga, jesli to przez jego wypowiedz .. ale bez przesady - codziennie na FFA ludzie niezle klną i jakos kicki nie leca, a on nic takiego znowuz nie powiedzial ... imo cos organizacja nawalila, bo nie bylo jakos widac lidera i sam sie pogubilem, co sie dzieje .. ale kick grupowy dla SoH mi sie nie podoba ... :?

Pozdrawiam, oleum.

Powiem tyle jak byście byli kulturalni nie było by problemu tak jak w wcześniejszych rundach ale z tego co widziałem próbowaliśmy zapanować nad porządkiem jeżeli się kogoś zapytałeś czy możecie wejść na serwer i nie było sprzeciwów chociaż tego nie widziałem jedynie aluzje po zapytaniu się co tu robicie odpowiedz bo hasło było łatwe to na pewno by również podał wam ip serwera ts tak jak mi podano na gg jak dostałem się na serwer aby pograć a wiec twoje tłumaczenie nie ma sensu . Tam byśmy wszyscy mogli się dogadać i nie było takiej sytuacji że polecieliście z serwera

Pozdrawiam, Najemnik

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 10:52 

popieram Gore na Berlinie fainie na Stalingradzie se poszedlem jusz bo było głupio(nie za sprawą sprzętu)

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 12:10 

Z tego co czytam to wczoraj byla jakas masakra na tym gatherze :shock: Dobrze ze mnie wczoraj nie bylo bo wczesniejsze byly bardzo fajne :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 12:15 

Ale się porobiło. Nie było mnie na serwerach prawie doby i już burdelik :) Mam jednak nadzieję, że nie zarzucicie pomysłu gatherków.

P.S. Astra odcięła mnie na dobę od netu. Za spamowanie! :shock: :shock: :shock: Już mi to drugi raz robią w ciągu pół roku. Oczywiście nie wiem o co im chodzi. Prawdopodobnie jakiś chamski cookies w tle mi działał. Wirusów brak. Ad-aware oczywiście znalazł różne cookies, ale zawsze znajduje, nawet po krótkim surfowaniu. I teraz nałogowiec Pancho musi czekać na godzinę 15, żeby sobie trochę pograć. Echh, straszne uczucie głodu :) A tak sobie wczoraj fajnie grałem z Maykiem i Dolasem w SW :) Swoją drogą chłopaki trzeba to powtórzyć!

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 12:36 

Pancho --> zażądaj od Astera dowodów spamowania (na piśmie). Ja zażądałem i okazało się, że (me sooo laaameee) miałem jakiegoś wstrętnego trojana rozsyłającego gówna rozmaite. Od razu zmieniłem ip na prywatny, zainstalowałem firewalla i od tego czasu mam spokój. Co i Tobie polecam.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 14:00 

A propois spamowania, Najemnik przecież można było to napisać w jednym poście!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Zresztą to głupie że wyznacznikiem wyższości klanu jest strona CB, na której takowy się znajduje :evil: :evil: przecież powinniśmy sobie pomagać a nie ciągle sprzeczać!!! :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 15:13 

Najemnik napisał(a):
KasereK i następnym razem jak będziecie chcieli grac po wiec mi o tym bo widzie nie umiecie utrzymać porządku tylko bałagan macie straszny . Dobrze że nie grał z nami nikt obcy bo by powiedział ze na serwerze są same przygłupy (nie obrażając nikogo ) które nie umieją się zgrać aby pograć dla przyjemności takie jest moje zdanie z tego co widziałem w ostatniej rundzie ale na początku było dobrze .

Najemnik, sorry - ale balaganu nie mamy nigdy (co mysle wszyscy gracze gatherowi potwierdza) - wczoraj "burdel" w gatherze powstal pierwszy raz... powodow bylo wiele.. jednak daruje juz sobie wymienianie ich, bo widze, ze i tak zrobila sie niepotrzebna dyskusja i roztrzasanie sprawy. Bylo minelo - nextime bedzie lepiej.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2