Teraz jest 20 lut 2025, 06:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 20:59 

blade pussy hunter PL napisał(a):
ani ciebie ani michala ani zadnej blachy na zadnym serverze nie widzialem :!: :!: to po co sie udzielacie :evil:
Dokladnie. Nic do was nei mam ale tylko tu gadacie a nie gracie

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 21:03 

Skoro jeszcze oryginalnego Road To Rome nie mam - to jak mam grać? Jeśli rzeczywiście serwer Jestera będzie wliczał rtr no to go kupię - jak narazie nie mam po co.
Mam nadzieję że nie chodzi Ci o podstawowego Bf'a - to że nie pokazuję się na jedynym polskim serwerku to nie znaczy że nie gram - serwer zwykle jest full a 16 graczy to marna zabawa...(ej nie narzekam - po prostu gram gdzie indziej)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 21:29 

i o to wlasnie chodzi. RtR bedzie, ale sam musze go najpierw kupic. Nie ma co sie jeszcze goraczkowac z RtR, bo na razie nie mam czasu na granie. Postaram sie najpierw odpalic serwer bez dodatku. Jesli chodzi zas o lacze, to bedzie stal na polpaku 1Mbit. Na szczescie malo jest kompikow w podsieci, wiec pewnie bedzie dobrze. Kiedys na tym kompie stal serwer Urban Terror - moda do Quake III. Z tego co mi wiadomo ludzi sobie go chwalili. Tak wiec mam nadzieje, ze bedzie dobrze sluzyl.
Pozdrawiam, Jester

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 01:09 

Wracajac do tematu serw jaka cena za wyporzyczaie na mecze CB , na treny serwa HQ by wchodzila w gre , prosze o pilna odpowiedz (FS szuka od dawna ) .

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 03:05 

Gorefest napisał(a):
Ej bez wjazdów na mnie - po prostu jak czytam forum to dochodzę do wniosku że jak narazie tylko *michal* i Misiek_Blacha mają oryginały Rtr...raczej nie chciałbym tylko znimi grać...

Ta Misiek ma tylko Blache, i piraty z emule, sam pisal. Tak wogole zaczekaj do premiery, nie bedziesz sam. Ja nie mam RtR i pare innych osob, bo jeszcze nie wyszlo u nas!!!. Narazie maja ten dodatek piraci i Ci co z zagranicy przywiezli/dostali. Jak wyjdzie zobaczysz ze nie bedzie sie gralo na niczym innymn przez 2 tygodnie conajmniej. Po prostu stare mapki juz sie "przejadly", trzeba pograc w cos nowego.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 09:08 

Racja racja - zwracam honor.
Chociaż jest parę nieśmiertelnych mapek które się nigdy nie znudzą to jednak z chęcią spróbuję czegoś innego :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 10:07 

Panowie w większości nierozumieci problemu i chcecie tylko czegos dla siebie. Serwer powstał bo kilku zapaleńców ze sceny AoT coś chciało zrobić dla BF a teraz wszyscy jedziecie że to źle że coś zrobili bo problem z pożyczaniem serwera. Jak już masa napisał zorganizujcie coś sami a zobaczycie jakie to problemy i nagle okaże się że ci dali tyle to im się należy tyle czasu a ci dali tyle to im się należy więcej. Dlatego nie braliśmy nikogo obcego do tej inicjatywy bo nie mamy chęci na tego typu jazdy. Ale jak sami widzicie i bez tego są one bo pod przykrwką dobra BF mówicie dawać, dawać bo nam się należy a co.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 13:36 

Fit, Zigi, Zboy i inni admini HQ, chwala Wam za to ze wogole powstal taki serwer dla Battlefileda. Ja rozumie ze mozecie miec czas na uruchomienie serwa w jednej konfiguracji i nie miec czasu/ochoty na nic wiecej, wlacznie z rezerwacjami, ustawieniami pod gre klanowa itp. Dlatego jak napisal Cougar sensownym bylo by przekazac admina komus zaaganzowanemu w gre w Battlefielda, komus kto siedzi czesto w necie i ma czas. Moze moglby to byc wlasnie Cougar? Jesli ma to byc za kase, prosze porozmawiajcie z nami :!: SPQR, DAK, moze inni sa zainteresowani taki "wypozyczeniem serwera". Serwer bylby publiczny nadal, z tym ze wiadmomo czasem chcielibysmy grac na nim spotkania klanowe w CB. Sprawe ustawien mielibyscie z glowy, mysle ze miedzy nami sa na tyle odpowiedzialne osoby, by zarzadzac HQ i by nie bylo zadnych niepotrzebnych klopotow.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 14:49 

Tak na marginesie to adminem serwa nie jestem bo nie mam na to czasu. Jastem między innymi tylko sponsorem tego serwa.
Fakt może i ostanio mniej można spotkać ludzi związanych z tym serwem ale nikt jednym cięciem nie rozłączy ponad 2 lat grania w Tactical Ops i fakt - tamta gra ma większy priorytet. Ale jak zaczynałem grać w TO to częściej było mnie widać na serwach UT, FT czy Diablo ale z czasem to się zmieniło. Kto wie może jak spotkam takich ludzi jak w AoT w BF to też poświęce cały czas dla tej gry dzisiaj tak nie jest i podejrzewam że admini tacy jak Fit czy Zigi i tak (to cud) dużo czasu poświęcają obu grom. Panowie to tylko ludzie a nie maszyny. Jak się ma naście lat to może wszystko kręci sie w około BF. Ale my namy trochę więcej niż naście. Co do dzielenia się adminkami to dużo doświadczeń z takich decyzji zdobyliśmy w AoT i zazwyczaj więcej z tego było problemu niż pożytku. Zaufania nie zdobywa się kilkoma postami na forum. Są tu przecież ludzie z Wawy i rozmowę można przeprowadzić w bardziej cywilizowany i zapomniany sposób jakim jest "gadka" przy pifqu. Trochę chęci panowie a jak narazie to same narzekania i nic więcej.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 15:10 

A ja tam sie ciesze ze sobie FFA moge polupac na przyzwoitym serwie (za co z gory dziekuje :) ale nalezy nadmienic ze w dupe tez nie mam zamiaru nikomu z tego tytulu wchodzic :P ) .Jesli nie macie ochoty dawac serwa na mecze CB no to wasza sprawa i wasz serw a jesli sie wam wydaje ze jestescie jakimis cudotworcami wnoszac serw czy dwa do sceny a NIE JESTESCIE to macie problem z samoocena .

Ostatnio edytowano 11 lut 2003, 15:47 przez Baal, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 15:29 

ZbOy jestesmy wdzieczni za serwer itp bo gdyby w polsce nie bylo TO serwow to by nie bylo BF jak by nie paczec.

Chodzi tylko o to ze z dnia na dzien zostalismy na lodzie bo nie mamy gdzie grac meczy a kalendarze zapchane na ponad miesiac. Poprostu nie wydaje nam sie zeby fit mial problemy z dostawca sieci przez nasze mecze w cb :roll: Rozumiem go ze moze byc wscielky na X czy Y za zrobienie Z ale co do tego maja mecze klanow? :cry:

Mysle ze platne wypozyczenie serwera wchodzi w gre, jednak bez kontaktu z fit'em ktorego brak, niczego nie zalatwimy.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 16:18 

Nikt tu nikomu nie robi łaski i nikt nie jest jakimś Kaszpirowskim - Baal. Niechodzi też o wdzięczność ale o zrozumienie że czasem człowiekaowi też puszczają nerwy i decyzja adminów nie była pochopną. Skoro tak zadecydowali to musieli mieć powody. Jakie to nie wiem ale pewnie kilka osób je zna. Ja znam fit'a i Zigiego osobiście i takie decyzje podejmują tylko jak ktoś sie o nie "baaaaaaaaaaardzo postara".

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 16:26 

Zb0y napisał(a):
Nikt tu nikomu nie robi łaski i nikt nie jest jakimś Kaszpirowskim - Baal. Niechodzi też o wdzięczność ale o zrozumienie że czasem człowiekaowi też puszczają nerwy i decyzja adminów nie była pochopną. Skoro tak zadecydowali to musieli mieć powody. Jakie to nie wiem ale pewnie kilka osób je zna. Ja znam fit'a i Zigiego osobiście i takie decyzje podejmują tylko jak ktoś sie o nie "baaaaaaaaaaardzo postara".

Zgadza sie tylko z tego co wiemy to zaden klan sie nie "postaral bardzoo", chodzi o wew. sprawe miedzy adminami chyba. Dlatego sie pytam co to ma wspolnego z nami?

Oczywiscie fit ma prawo robic z serwerm co chce to inna sprawa

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 19:32 

Zb0y napisał(a):

Zreszta chyba sie dwa razy zastanowie zanim wlasny serw kiedys zaloze bo potem bedzie mnie chcialo pol boarda zaszlachtowac jak cos nie po mysli sceny zrobie :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2003, 09:58 

Takie to ciężkie życie admina. Jak ulegniesz to cię zdepczą a jak będziesz twardy to cię będą piętnować. Nie ma idealnego rozwiązania - zawsze ktoś będzie niezadowolony.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2