Teraz jest 20 lut 2025, 06:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 23:23 

Widze ze nie zrozumiales i pewnie nie zrozumiesz o co tu chodzi wiec juz nie bede probowal nic tlumaczyc.

Nie, zupelnie nie zrozumialem...

PS. co nie zmienia faktu ze zbutuje ci ten kaprawy ryj za te bluzgi jesli kiedys bede mial szczescie cie spotkac LIVE

Tez cie kocham :* A spotkac mnie LIVE to rzeczywiscie wielkie szczescie, bo czasem rozdaje autografy.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 23:32 

Zamawiam jeden, swoj tez ci dam.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 10:23 

Przeczytałem wszystko i powiem tak bo mnie nerw chwycił i z góry przepraszam za moje słowa.
"Jak się ***** niepodoba to wypierdalać z sewra"
Wiem że to ostro ale wszyscy tylko chcą i rządają ale samemy coś zrobić to nie bo po co. konrador postaw własny "publiczny" serwer a zobaczysz jakie to łatwe jak chcesz wyjść z kobietą na kolację a tu setki maili i GG bo to bo tamto a w zamian za dobre chęci dostaniesz "co za **** ten admin" albo "powiesić go". Sam się powieś to mniej zawracania dupy będzie.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 11:23 

Nastepny glupi czlowiek przyszedl... ZAMKNIJ RYJ I IDZ PRZECZYTAC THREAD OD POCZATKU IDIOTO.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 11:48 

konrador napisał(a):
Nastepny glupi czlowiek przyszedl... ZAMKNIJ RYJ I IDZ PRZECZYTAC THREAD OD POCZATKU IDIOTO.

Przeczytaj początek mojej wypowiedzi. A co do reszty to polemika nie zamyka się na pierwszym stwierdzeniu tylko na rozwijaniu wątku ale ty tego nierozumiesz.
A tak na marginesie to nie obraziłem ciebie więc nie wiem dlaczego wyzywasz mnie od idiotów. Czyżby twój poziom intelektualny zamykał się pomiędzy "trzema paskami a łyżwą" ???
Wyraźnie zaznaczyłem że pretensje to możecie mieć do czegoś co jest wasze a nie do cudzej własności. Jak sie adminom TO podoba aby było 3 rundy czy takie ustawienie kamery to ich sprawa a nie publiczna więc nie wiem po jakiego wała sprawa ląduje na forum publicznym zamiast być załatwiona na priv'ie. Nikt się do twojego kompa i ustawień gry niewpierdala wię przestań rozkazywać a zacznij prosić to odnosi większy skutek.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 12:00 

Przeczytaj początek mojej wypowiedzi. A co do reszty to polemika nie zamyka się na pierwszym stwierdzeniu tylko na rozwijaniu wątku ale ty tego nierozumiesz.

I widocznie za pierwszym razem nie zalapales, dlatego prosze, zebys drugi raz sobie przeczytal, moze tym razem zrozumiesz.

A tak na marginesie to nie obraziłem ciebie więc nie wiem dlaczego wyzywasz mnie od idiotów. Czyżby twój poziom intelektualny zamykał się pomiędzy "trzema paskami a łyżwą" ??? Wyraźnie zaznaczyłem że pretensje to możecie mieć do czegoś co jest wasze a nie do cudzej własności. Jak sie adminom TO podoba aby było 3 rundy czy takie ustawienie kamery to ich sprawa a nie publiczna więc nie wiem po jakiego wała sprawa ląduje na forum publicznym zamiast być załatwiona na priv'ie. Nikt się do twojego kompa i ustawień gry niewpierdala wię przestań rozkazywać a zacznij prosić to odnosi większy skutek.

Lekko zaczyna mnie juz irytowac wasza paplanina. Ludzie... Przeciez ja tym threadem nie mialem zamiaru obrazic fita, ani narzekac na serwer. Widzisz debilu jakies zdanie napisanie tonem rozkazujacym? Napisalem moze - serwer jest do dupy, zmiencie to i to i to? Nie tylko ty po prostu nadinterpretujesz i ********* sam nie wiesz co. Zwrocilem jedynie uwage, ze cos nie dziala i grzecznie zaproponowalem ZMIANY DO STANU POPRZEDNIEGO, NA LEPSZE. Widzisz roznice pomiedzy ROZKAZEM i PROPOZYCJA? OBELGAMI i ZARTEM? Nie, bo masz gowno zamiast mozgu, a ryj zdaje ci sie otwierac bardzo szeroko, jak twoj twardy leb czegos nie pojmuje.
Moj pies napisal by bardziej inteligentnego posta srajac na klawiature, niz wy wszyscy idioci razem wzieci. Powtarzacie w kolko jedno i to samo, a ja caly czas tlumacze, ze, przynajmniej z poczatku, OBRAZANIE KOGOKOLWIEK nie bylo moim zamiarem. Jak tlumaczylem - chcialem zwrocic uwage na problem na publicznym forum, zeby KAZDY MIAL MOZLIWOSC WYPOWIEDZI i PODPISANIA SIE POD TYM, CO JA NAPISALEM. Dodatkowo nie robilem tego tylko dla siebie, ale chcialem w ten sposob "pomoc" wielu osobom, ktore takie ustawienia serwera sie NIE PODOBALY.
Mam dosyc waszych smiesznych pseudo-IG umiejetnosci, mam dosyc waszej bezmyslnosci, mam dosyc waszego dzieciecego dowcipu na poziomie SPQR i mam ogolnie dosyc calego tego pojebanego pseudo-community w przewazajacej czesci zapelnionego dziecmi i duzymi dziecmi...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 13:10 

No i po co to wszystko ??

Ostatnio edytowano 11 lut 2003, 13:18 przez [SPQR]Wojt_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 13:12 

Bana Konradorowi na HQ :lol: , na Widmie juz ma.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 13:13 

to do niczego nie doprowadzi, dajcie sobie spokooj niech ktos bedzie najmadrzejszy i wyciagnie pierwszy grabe :!: :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 13:19 

"problem" ustwien istnial kilka godzin, do powrotu admina i znowu bylo ok.
KTO TERAZ NAPISZE COS PO TYM POSCIE TEN FRAJER I PEDAL :lol: :lol:
ZAPRASZAM DO DALSZEJ "DYSKUSJI" :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 14:15 

Bana Konradorowi na HQ , na Widmie juz ma.

A po co mi ban? Czy ja sie na to wasze smieszne Widmo kiedykolwiek pchalem? Powiedzialem raz, ze wiecej nie zagram i tyle mnie tam widzieliscie. To samo z HQ... Mam dosyc.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 14:32 

@konrador
Czy nierozumiesz chamie jeden, bo chyba tylko taki jezyk do ciebie dociera, że to nie twoja własnoćś i **** ci do tego co się na serwie dzieje. A jak uważasz że coś można poprawić to na prv się załatwia takie rzeczy w formie pytającej jak np. "Czy da się zmienić ustawienia kamerki na wcześniejsze ??" Niż wywlekać **** wartą dyskusję o niespełnionych ambicjach adminowych pana konrador'a i jego wizjach ustawień serwa. Jak już wspomniałem postaw swój i sobie chasaj na nim do woli.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 16:27 

Zb0y napisał(a):
@konrador
Czy nierozumiesz chamie jeden, bo chyba tylko taki jezyk do ciebie dociera, że to nie twoja własnoćś i **** ci do tego co się na serwie dzieje. A jak uważasz że coś można poprawić to na prv się załatwia takie rzeczy w formie pytającej jak np. "Czy da się zmienić ustawienia kamerki na wcześniejsze ??" Niż wywlekać **** wartą dyskusję o niespełnionych ambicjach adminowych pana konrador'a i jego wizjach ustawień serwa. Jak już wspomniałem postaw swój i sobie chasaj na nim do woli.

W jednym Konrador ma racje w na prawde nie rozumiecie idei jego 1 posta . Facet napisla o bledach i nie po to zeby kogos obrazic ani zeby komus wytykac bledy tylko zeby zwrocic na pewne istotne rzeczy uwage .
SZKODA TYLKO ZE NIE UMIAL DOBRAC ODPOWIEDNIEGO TYTULU DLA TOPICU

Krytykujecie go za wypowiedz tym czasem malo ktory z was utrzymal ciesnienie poziom waszej klotni byl po prostu zenujacy :( i nic powtarzam NIC nie tlumaczy zadnego z was.

PS.
To co tu widac jest tak typowo polskie ze nic tylko plakac ze oto nastepne 100 lat wszyscy sasiedzi naokolo beda dymac nasz biedny narod a my sie bedziemy klocic kto mniej a kto bardziej .
Tak bylo jest i bedzie FOREVER no coz zostaje na swietlana rola pelnienia rolniczego zadupa europy bo przedzej zezremy sami siebie niz wypracujemy jakies porozumienie.

(Jakby ktos mial zamiar skomentowac bedze szcerze wdzieczny jesli tego nie zrobi bo chyba juz kazdy zauwazyl ze ten topic nie prowadzi donikad .
Ale jak wam sie podoba dalej sie obrzucajcie **** kurwamy itp. bo w tym my polacy wlasnie jestesmy najlepsi )

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 16:45 

Mogl napisac teamt topicu "Uwagi Do Adminow TO HQ i TZ" ale ma racje Korador,wyrazil swoje zdanie a wy sakczecie sobie do gardel.Bo kazdy chce byc najlepszy i wogole powazny i super :? .Wyrazmy tylko swoje zdanie o serwerze i jesli adminowi sie zechce to to przeczyta i przemysli,albo oleje.Wiec nie wiem na **** sie zucacie na siebie?

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 16:47 

Nie, do mnie trafic mozna na rozne sposoby. Na pewno nie w taki, bo ja do takiej gadki przyzwyczajony naszczescie nie jestem. Tak najwyzej mozesz porozmawiac i trafic do swoich z kolegow spod budki z piwem/winem. Sadzac po twoich wypowiedziach i IQ, to wlasnie w takim towarzystwie sie obracasz. zb0y, nie pyskuj. Zeby pyskowac trzeba miec troche oleju w glowie, tobie go brak. Probujac mnie obrazic, robisz z siebie kretyna, co widzi kazdy, kto prawidlowo zinterpretowal moj pierwszy post w tym threadzie. W zaden sposob nie trafia do ciebie/was to, co mowie... Ale sprobujmy jeszcze raz. Powoli, z kolorkami, po kolei w punktach. Sprobuj sie skupic, wziasc pare glebokich wdechow/wydechow. Teraz obejrzyj ladny obrazek - przyroda - zeby oczyscic umysl:

Obrazek

Moze przejdz sie po pokoju pare razy, gotowy? Ok.

- To nie byl thread o niespelnionych ambicjach konradora.
- To nie byl thread w zaden sposob sugerujacy , ze TO HQ jest moja wlasnoscia
- To nie byl thread, w ktorym chcialem obrazic fita.

- To _byl_ thread z propozycjami zmian.
- To byl thread, ktorym chcialem wywolac spokojna dyskusje nt. ustawien serwera.
- To byl thread z moim wizjami ustawien serwera, ktore byly calkowicie zgodne z tymi, jakie sa teraz na serwerze.

Teraz na koniec jeszcze notka dla ciebie, jesli kiedykolwiek postanowisz postawic swoj serwer, zrobic swoja strone www, wystawic swoj krzywy ryj na ulice - licz sie z tym, ze inni ludzie beda to krytykowac, czy ci sie podoba, czy nie.
Jesli stawiasz sie serwer do gry, to robi sie to chyba dla ludzi, nie dla siebie, wiec z opiniami innych, dla ktorych ten serwer stoi, trzeba by sie bylo jednak liczyc.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2