Nie, do mnie trafic mozna na rozne sposoby. Na pewno nie w taki, bo ja do takiej gadki przyzwyczajony naszczescie nie jestem. Tak najwyzej mozesz porozmawiac i trafic do swoich z kolegow spod budki z piwem/winem. Sadzac po twoich wypowiedziach i IQ, to wlasnie w takim towarzystwie sie obracasz. zb0y, nie pyskuj. Zeby pyskowac trzeba miec troche oleju w glowie, tobie go brak. Probujac mnie obrazic, robisz z siebie kretyna, co widzi kazdy, kto prawidlowo zinterpretowal moj pierwszy post w tym threadzie. W zaden sposob nie trafia do ciebie/was to, co mowie... Ale sprobujmy jeszcze raz. Powoli, z kolorkami, po kolei w punktach. Sprobuj sie skupic, wziasc pare glebokich wdechow/wydechow. Teraz obejrzyj ladny obrazek - przyroda - zeby oczyscic umysl:
Moze przejdz sie po pokoju pare razy, gotowy? Ok.
- To nie byl thread o niespelnionych ambicjach konradora.
- To nie byl thread w zaden sposob sugerujacy , ze TO HQ jest moja wlasnoscia
- To nie byl thread, w ktorym chcialem obrazic fita.
- To _byl_ thread z propozycjami zmian.
- To byl thread, ktorym chcialem wywolac spokojna dyskusje nt. ustawien serwera.
- To byl thread z moim wizjami ustawien serwera, ktore byly calkowicie zgodne z tymi, jakie sa teraz na serwerze.
Teraz na koniec jeszcze notka dla ciebie, jesli kiedykolwiek postanowisz postawic swoj serwer, zrobic swoja strone www, wystawic swoj krzywy ryj na ulice - licz sie z tym, ze inni ludzie beda to krytykowac, czy ci sie podoba, czy nie.
Jesli stawiasz sie serwer do gry, to robi sie to chyba dla ludzi, nie dla siebie, wiec z opiniami innych, dla ktorych ten serwer stoi, trzeba by sie bylo jednak liczyc.