Teraz jest 15 kwi 2025, 22:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2004, 17:08 

Pastor: proszę nie zapomnieć włąćzyć 400% botów przy rozgrywce single :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2004, 17:40 

Ja mam celeronka 900, radka 9200 i 256 ramu i działa bez zacinek.
Tylko że... no wiecie - 800x640x16, wszystko na low i 75% widoczności. Ale może przy 100 by sie nie cieło.

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2004, 18:01 

A ja chetnie wezme udzial w czyms takim niezaleznie czy bedze to atlon 17 z gf4 mx czy spalona klawiatura :lol: ludzie co z wami to ma byc tylko spotkanie,zabawa,zabawa i jeszcze raz zabawa.

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2004, 18:10 

Dokładnie o to chodzi-taka postawa jest godna pochwały. Zwłaszcza że Pawel SS jest z Łodzi :lol: i może przynieść swojego PC pod pachą :lol: Może przy okazji zrobimy zawody kto ile wyciśnie na klate pecetem :lol:
A tak poważnie: O TO CHODZI! ZABAWA!

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2004, 19:47 

Mój sprzęt: Athlon XP1800, Radeon 9000, 256 MB ramu.
Długo się dogrywa, chaczy przez 20 sekund i można grać w 32 osoby bez problemu, w 1024x768. Oczywiscie trzeba zjechać z detalami, ale chyba jakość tekstur nie decyduje o jakości zabawy?

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2004, 20:30 

Heh :? ...oczywiscie ze nie ma sensu narzekac na kompy :evil: :evil: ......Geez najwyżej będzie sie grac w 640/480 w medium czy w 800/600 w minimum minimorum no i trudno(no...ja tak gram...i czasem kogos nawet przyceluje... :wink: ),ale za to będzie fajna zabawa,wogóle możliwosc poznania graczy scenowych i takie tam rózne przyziemne sprawy 8) .Pomysł super.
Jeszcze fajnie by było gdyby każdy team przyjechał w koszulkach ze swoim tagiem... :P :roll: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2004, 21:26 

kompy spoko.. zawsze jak nie bedzie szlo to mozna zwalic na to ze przycinalo :)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2004, 23:01 

Dobra nasza! Niech chętni do wyrażenia swojego zdania się wpisują a ja działam-w poniedziałek mam spotkanie z szefem "kafejki". Zobaczymy co z licencją (w razie czego każdy przywiezie swojego BFa) i sponsorami od nagród. W poniedziałek napiszę co ustaliłem a tym czasem cieszmy sie patchem 1.6 :lol: Pozdrawiam i mam nadzieję że ten pomysł wypali-było by ekstra! Pozdrawiam wasz Pastor

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 00:25 
Moderator forum

Ja mam celerona 1.7 Ge Force 4 MX 440 i 512 starego ramu i dziala...
ale jak dziala? na 32 osobach da sie grac tylko na niektorych mapkach...Aberdeen? zapomnij...
nawet jak jest 20 osob (normalna klanowka) to tnie...
proponuje zapytac czy mozna z wlasna karta graf przyjechac czy cos...karte pod pache ram w kieszen i jedziemy...

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 00:34 

O wszystko zapytam-jeśli jest pomysł by wyjąć własny ram czy grafe to ok-tylko czu kafeja się zgodzi? Będę informował!

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 01:26 
Oldboy Battlefield.pl

1 primo...
ok :D
jesli kompy skaldala jakas firma to sobie niezle policzy za ingerencje w 100kompow 2x (przed i po) dalej co do licencji.. to mysle ze wystarczy jak wszyscy wezma swoje bfy
256 ramu wystarczy ino HD trzeba zdefragmentowac :lol: a dzwiek na plytce nie jest taki straszny - nie bedzie tylko mozna zrozumiec co mowia ludziki :lol:
przywozenie wlasnych grafik tez mija sie z celem bo wtedy bedzie bur... ze sterownikami (no i firma skladajaca... :roll: ) chyba ze nVidia ONLY :lol:

dalej

moze... ale tylko moze.. mnie sie uda cos zorganizowac aby pewna krajowa firma (nie, nie powiem) przychylnym okiem spojzala na impreze i udostepnila wespol z jakas firma sprzedajaca komputery sprzet (pudla) (meganet caffe moze wtedy udostepnic osprzet sieciowy i monitory i klawy... ) i wespol z EAPolska (taaa juz to widze... :roll: ) (predzej my wezmiemy ze soba gry) ufundowala Nagrody jak to ma w zwyczaju robic.

zapytam sie jutro ok?

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 01:29 

ehh

panowie ja 6 miechów grałem na duronie 1200 i 128 ramu , i boło fajnie w min detalach przy 800x600 :)

Ale tak powaznie takie rozgrywki były by ok
Tylko jeden problem :)

trzeba ubezpieczyć kafejke na wypadek gdyby BF przeniósł się na strefe REAL WORLD

np. klient sfragował klienta a ten wstaje od kompa idzie wpier****ć temu co go sfragował , potem juz leci pocisk monitorowy z wespy :) medyk lata po polu aplikujac rannym bardzo silne srodki znieczulające o nazwie piąchopiryna , butapirazol i łokciosteron nie zapomina on o swojej potrzebie zaopatrzania się w energię ( 40% lub mniej jak kto woli)
na końcu trzabyło wezwac siły specjalne w postaci psów zafarbowanych na niebiesko i wszyscy sobie posiedzą :)

Acha musiała to by byc impreza od 18 lat bez sprzetu audio video :) wiadomo , nie wiem jak wy ale jak ja pusze wiązankę nieoficjalnego alfabetu polskiego ;) to nawet Żonka moja ucieka :) i mówi że kłóce sie z kompem :)

:) HEHE wyszedł z tego krótki opis imprezy :)

Ale poważnie to pomysł dobry
Lokalizacja też

Myślę że IRS pojawi sie na takich zawodach :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 01:30 

oj tam nagrody.. nagrody mozna olac, wazne zeby bylo party :)

HIC NATUS EST
Scierkens

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 01:35 

Jest coraz lepiej! Her Okota też coś miesza więc może w grudniu po południu... :lol: O to chodzi-ja jestem nowy ale mam power i myślę że to wypali!

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2004, 01:47 

no qrczak bylo by... brak mi slow :)

HIC NATUS EST
Scierkens

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2