Teraz jest 11 kwi 2025, 05:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2003, 11:06 

Wlasnie sobie przesluchalem reszte tego ... lekkie przegiecie z telefonami.

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2003, 01:15 
Moderator forum

Lukasz_K napisał(a):
Podobno cala sprawa miala isc do sądu.

Sądze, że z sądem to była ściema Mileny - nie widze żadnych realnych podstaw do sądzenia się (tzn powody są, ale z dowodami krucho - maile, mp3 i logi raczej nimi być nie mogą AFAIK).

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2003, 22:58 
Oldboy Battlefield.pl

_XENA_ napisał(a):
Lukasz_K napisał(a):
Podobno cala sprawa miala isc do sądu.

Sądze, że z sądem to była ściema Mileny - nie widze żadnych realnych podstaw do sądzenia się (tzn powody są, ale z dowodami krucho - maile, mp3 i logi raczej nimi być nie mogą AFAIK).

moga moga... ale o ile pamietam to operatorzy przetrzymuja logi chyba 6miechow albo rok... a pozatym - mala szkodliwosc czynu - chyba ze sprawa cywilna... a wtedy to na 99% wygra...

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2003, 23:22 
Moderator forum

Sugerowałem nie że nie znalazło by się "dowodów" tylko, że nasze sądownictwo zapewne nie dopuściłoby ich. O ile wiem kryteria co może, a co nie być dowodem są dosyć rygorystyczne - a "dowody elektroniczne" (logi, bilingi, mp3) za łatwo podrobić aby mogły być wiarygodne...

Ale Mileny jest mi naprawde szkoda. Ja sam znam wiele osób które robiły o wiele głupsze rzeczy i nic przykrego ich z tego powodu nie spotkało - znam ich do dzisiaj - są powazni, stateczni itp... Z takich "głupot" zwykle się wyrasta - Milena musi mieć wyjatkowego pecha, że tak "wpadła".

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2003, 16:12 

Mi sie zaczyna odechciewac gry,szczegolnie na serwie PRGK,bo tam to normalnie bo chwilowym zebraniu sie zagraniczniakow przylazi masa holot,noramlnie idiotyczni debile.Nienawidze ludzi ktorzy klna,ale dzisiaj to noarmalnie jest tak wnerwiony ( CENZURA WLASNA ;) )....gram,cwicze zadowolony z joya, a tu paf,Veln TK ktostam,oczywiscie idiota wlazl pod skrzydlo,pozniej mi samolot rozwalaja,pozniej znow TK w hanagarze rozwala samoloty, pozniej naprawiam uszkodzony samolot a mi tu jaksi niedortosly gownairz kradnie samolot,of coursde z mej druzyny... po tym wylaczylem bo mam dosc...na 9 na 10 spotjkanych przeze mnie zagraniczniakow to normalnie albo TK albo lamy albo idioci albo cos jeszcze.... w polsce ten stosunek jest 1 do 30,50.Dlaczego? bo do gry trzeba miec sprzecior lacze itp co w polsce trudne :P jak juz ktos ma to sie cieszy i nie glupieje.A zagranica to 5 letnie dzieci maja takie lacza jak serwer PRGK :D no moze troche przesadzilem ;) w kazdym razie taniej ;) i sie dorywa i na TDC wzium i sie robi lameriada :D moze jakies haslo zalozyc ;) przynajmniej na probe jakby bylo zbyt malo ludu to jakos inazej by sie to zrobilo ;)
( to jest moja sugestia i nie mowie ze masta jestem i trzeba tak zrobic )

Ostatnio edytowano 30 maja 2003, 17:19 przez Veln, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2003, 16:16 

Veln napisał(a):
Mi sie zaczyna odechciewac gry,szczegolnie na serwie PRGK,bo tam to normalnie bo chwilowym zebraniu sie zagraniczniakow przylazi masa holot,noramlnie idiotyczni debile.

wczoraj po meczu z FSem zapomnielismy wlaczyc punish TK. proste. nie nerwujsa, przyjdz kiedys indziej, zmien serwer na zachodni albo postaw swoj.
Veln napisał(a):
Nienawidze ludzi ktorzy klna,ale dzisiaj to noarmalnie jest tak wqurwiony....

rotfl. no comments.

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2003, 17:05 
Moderator forum

#1. Kłopoty z PRGK świadczy o tym, że albo za mało jest tam adminów, albo że ci którzy są zachowują się zbyt wyrozumiale - powinna być prowadzona polityka zerowej tolerancji dla chamstwa...
#2. Kradzież samolotu - było na nim napisane "property of Veln"? Nie? To miał prawo wziąść...
#3. Tesz nie lubie bluzgać (i tych, co bluzgają), ale niekiedy także nie wytrzymuje - więc znam uczucie.
#4. Widziałeś, co potrafią wyprawiać Polacy na "obcych serwach"? Nie są wcale lepsi od tych "zagraniczniaków" których opisywałeś... Jakoś tak bywa że ludzie bywają grzeczni na swoim podwórku, ale gdy sie od niego oddalą, to niektórym odbija...

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2003, 17:18 

kriz, sam widziales jaki zdenerwowany bylem ;) teraz juz sie uspokoilem bo humoerk wrocil to sie ocenzuruje ;) ja daje tylko sugestie,czemu tak sie irytujesz jakbym ci rozkazywal,wyglaszam tylko moje subiektywne zdanie. Xena, istnieje niepisana zasada ze jak ktos cos naprawia to nie wchodzi sie do tego,a ja tak wlasnie robilem,naprawialem soprzecior a tu mi wlazi :P rozumiem,nie naprawiany to kto pierwszy ten lepszy,ale jak sie naprawia wlasny sprzet korego sie uzywalo to jest moj ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2003, 17:35 
Moderator forum

Veln napisał(a):
...istnieje niepisana zasada ze jak ktos cos naprawia to nie wchodzi sie do tego,a ja tak wlasnie robilem,naprawialem soprzecior a tu mi wlazi :P

zgadza sie, a jak ktos tego nie rozumie i cie jescze klnie jak go za to opieprzasz to szybki respawn z bazooka za kolesiem i ladujesz mu od tylu szybciutkie TK (a jak samolocik to AA albo kolizja powietrzna ;) ) nastepnym razem moze pomysli taki glab ze jednak dlugo kradzionym sprzetem nie pojedzi/polata ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2003, 18:36 

Veln napisał(a):
kriz, sam widziales jaki zdenerwowany bylem ;) teraz juz sie uspokoilem bo humoerk wrocil to sie ocenzuruje ;) ja daje tylko sugestie,czemu tak sie irytujesz jakbym ci rozkazywal,wyglaszam tylko moje subiektywne zdanie.

alez ja sie nie irytuje :). doradzilem ci co zrobic, zeby wlasnie sie mniej stresowac.

Tytuł: A
PostNapisane: 30 maja 2003, 21:25 

mnie nerwi, że nikt mnie nie chce podwieść ! Dlaczego nielubicie mieć pasażerów? Przecież taki koleś na czołgu z ckm może życie uratować ! Widzi nie tylko do przodu, ostrzeże (np. przed samolotem) czy wpakuje serie w bazookmana zachodzącego czołg od tylca. Od wczoraj się proszę (...pickup...!!!!) i słyszę tylko "negative!" ! Panowie za bardzo za fragami lecicie...wszystkich Wam nie zabiorę ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2003, 21:30 
Moderator forum

hmmm
czasami jest tak ze im szybciej wyjedziesz z bazy jakimkolwiek pojazdem tym masz wieksze szanse na przeycie...
nasi lotnicy wymiataja i jesli zatrzymasz sie na chwile to bum w silnik i nima! ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2003, 23:47 
Moderator forum

Niekiedy takie podwożenie źle się konczy - dzisiaj qmpel mnie tigerem podwoził - siedziałem na pancerzu. Niestety, kiedy zdecydował strzelic byłem akurat "na dziale" - lot miałem jak po expacu ;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2003, 03:56 

nie ma nic bardziej denerwujacego niz noob ktory nie zauwazyl ze samolot leci nie z tylu (gdzie on patrzyl zeby wypatrzyc podlego bazookmana) a z przodu. i zaprawiony w boju czolgista nie moze w zwiazku z tym wskoczyc na dzialko i wykonczyc go jedna seria, podczas gdy noob wwala w taki samolot caly magazynek i natychmiast przegrzewa MG nie niszczac celu. efekt - smierc od bomby

niezla chamowka jest rowniez odwrotna sytuacja. zaprawiony siedzi na dzialku i wypatruje samolotu krazacego nad glowa, a noob wsiada mu w tym momencie za kierownice i zaczyna pedzic na oslep krecac lufa i uniemozliwiajac celowanie.

pozdr

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2003, 08:39 

Swięte słowa, swięte słowa......

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2