dobrawek napisał(a):
Zeszliśmy z tropu. Według mnie scena battlefielda jest jedyną w swoim rodzaju - niepasująca do dzisiejszej, polskiej, rzeczywistości. Może dlatego, że wielu z nas oprócz grania w BFa pracuje... A nasza średnia wieku, tak myślę, jest większa niż 20 lat.
Pokazałem co jest na innych scenach. Cieszę się, że nasza scena BFowa jest inna, dlatego tu piszę i dyskutuję...
I co w tym nadzwyczajnego? Cala swiatowa scena Tribes 2 - wraz z polskim malenstwem - lazi na oryginalach. Chamstwa zero. TK w wykonaniu polskich graczy T2 to rzecz, o ktora nikt nie ma pretensji bo wie, ze nie byl umyslny, tylko spowodowany sytuacja w grze. Zreszta natychmiast slychac VVS, czyli "Sorry".
W miare niezle jest - tu nie jestem do konca pewny, gdyz to opinia zaslyszana, a nie sprawdzona osobiscie - z UT2003. Gdzie wiec ta wyjatkowosc sceny BF1942? W braku rozeznania w innych scenach?
A co do sredniej wieku w T2 wole sie nie wypowiadac, bo sie wyda...
Generalnie koniecznosc posiadania oryginalu faktycznie znakomicie poprawia nastroje na scenie. W T2 istnieje jednakze jeszcze cos dodatkowego, mianowicie autoryzacja graczy oraz publiczny dostep do historii zmian nickow. Smiem twierdzic, ze ten mechanizm robi ze scena graczy poslugujacych sie oryginalami to, co oryginaly ze scena graczy w innych grach. Zalujcie, ze nie ma tego w BF, byscie przynajmniej nie marudzili na TK w wyscigach po pojazdy