Teraz jest 16 kwi 2025, 20:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2004, 10:53 

Feniks napisał(a):
już mam taką tapetke :) z Turkiem na środku :twisted:

:shock: :shock: zboooooooooooooooczeniec ........... *

z kad masz moje zdjęcie :lol: :D

ps.czity wysłane do panów od pb

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2004, 11:01 

marcinek napisał(a):
Nie tylko czolgi inaczej strzelaja, lamki Michal i Maniek sa jechane na Stalinie przez noobow i placza, ze karabiny im spieprzyli.

wiesz, jakos nie zauwazylem :?

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2004, 11:09 

Panowie nikt nie powiedzial ze jak wyjdzie PB to bedzie super. Jest to przelomowy patch ktory ma wiele uchybien ale i tak chwala za wprowadzenie do spolecznosci BF1942 PB.

Sadze ze jezeli beda naplywac negatywne opinie od graczy to prawdopodobnie wyjdzie 1.65 ktory zlikwiduje czesc bledow.

Fizyka gry ....

Panowie bez przesady, czlowiek przez cale zycie sie czegos uczy a najgorsze jest popadanie w automatyzm.
Gram assaultami i czolgami i musze powiedziec ze jako assault zmian nie widze , natomiast jezeli chodzi o czolgi lekkie to owszem zmieniona jest troche fizyka jazdy nie ktorych czolgow oraz tor lotu pociskow jest inny. Ale nie sa to zmiany ktore powodowalyby wieksze problemy w grze czolgami.

Zauwazylem tez ze chyba M10 i tiger maja wzmocione pancerze w szegolnosci przednie.

Wiele osob mowi o lagach itd. Sa to mikro lagi ktore powstaja w momencie kiedy PB robi wam zdjecie. U mnie pojawiaja sie one srednio co 5-10 minut wiec nie jest to cos co by paralizowalo moja gre, da sie z tym grac.

Przynajmniej narazie nie ma bogow na serwerach i mozna naprawde pograc na rownym poziomie. Wszystko dalej bedzie zalezec od aktualizacji PB i od programistow co pisza nowe cheaty i inne wspomagacze. Jedynym sposobem na zachowanie czystej sceny bf jest wspolpraca miedzy graczami a tworcami PB. Wiec jezeli natkniecie sie gdzies w sieci na cheaty wysylajcie je do tworcow PB a oni juz sie tym zajma.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2004, 11:15 

Homer napisał(a):
marcinek napisał(a):
Nie tylko czolgi inaczej strzelaja, lamki Michal i Maniek sa jechane na Stalinie przez noobow i placza, ze karabiny im spieprzyli.

wiesz, jakos nie zauwazylem :?

Jak bylismy na pustym serwie, to sprawdzalismy i sa prawie pewni, ze cos sie zmienilo. Poza tym prawie wszyscy kolesei ktorzy z nimi grali stwierdzili to samo. Ja zreszta nie zgalebiam sie w to, ja gram glownie w AA. W bfie jestem lama i wkurzam sie jak kolesei z kilometra mnie zabijaja, w dodatku idac :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2004, 20:08 
Oldboy Battlefield.pl

mam pytanko czy na CB ktos dopisal do regulaminu przepisowe ustawienia PB? ew czy o tym mysli?

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2004, 20:13 

TuReK napisał(a):
Feniks napisał(a):
już mam taką tapetke :) z Turkiem na środku :twisted:

:shock: :shock: zboooooooooooooooczeniec ........... *

z kad masz moje zdjęcie :lol: :D

ps.czity wysłane do panów od pb

nie trudno znaleźć
Obrazek
bez skojarzeń

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 00:05 
Moderator forum

To ostatnie to już totalnie off topic :). Ale wracając do początku to w sumie niewiele się zmieniło z cheatami po punk busterze - te najbardziej wkurzające dalej działają. Nie czepiam się fizyki bo jej zmiany są moim zdaniem ok. Jakby lepiej mi się lata :). A jak dorwać się na Kursku do IŁa to naprawde miazga (polecam w tym celu serwer Nateos :) ). Acha i jeszcze jedno - co jest z serwerem IRS??? Zniknął mi a jak wchodze na IP podane na tej stronie to jest jedna - dwie osoby (noc).

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 01:28 
Oldboy Battlefield.pl

ooo to bardzo ciekawe
1: ktory server IRS?
4web? czy Multimedia?
jesli ci chodzi o 4web to nie dzialazie moze jutro... znaczy dzis a multimedia dziala.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 15:45 
Moderator forum

chodziło mi o 4web - a na multimedia co nie wejde to pusto : ).

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 19:41 

to byl cios ponizej pasa panie feniks i tak sie odwdzięczasz :D za cytowanie

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 21:34 

przepraszam za ten cios. celowałem wyżej :) a tak apropo topicu to punkbuster na DRZEWO :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 21:37 

Hynol napisał(a):
A jak dorwać się na Kursku do IŁa to naprawde miazga (polecam w tym celu serwer Nateos :)

Taaa... szkoda, że X-Winga nie dali jeszcze, albo Star Destroyera, żeby Rosjanie mieli jeszcze bardziej "realistyczne" samoloty. :(

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 21:55 
Moderator forum

No troszke przgieli z manewrowością i mocą silnika, ale nie zapominaj że IŁ-2 był naprawde udaną konstrukcją, do której ładowali sporo różnego uzbrojenia. W grze nie ma ani bomb kasetowych ani rakiet niekierowanych ani nawet działka, którego trafienie było w stanie rozsmarować po ścianie lżejsze pojazdy pancerne. Stukas nie był tak dobrą maszyną i to się czuje w grze. Pomijam kompletnie nierealistyczny model lotu - dostosowany do rozmiarów map i nie mający wiele wspólnego z dobrą symulacją.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2