Teraz jest 14 kwi 2025, 14:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 02:54 

Mam nadzieje ze w BFV lepiej rozwiaza opcje wychodzenia z barki - powinni zorobic tak zeby klapa sie otwierala !!!!!! :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 03:14 

FranticPL napisał(a):
Mam nadzieje ze w BFV lepiej rozwiaza opcje wychodzenia z barki - powinni zorobic tak zeby klapa sie otwierala !!!!!! :wink:

FranticPL,przecież w BF1942 da sie otwierać klape barki,klape otwierasz kursorami wskazującymi - "dół" - "góra". 8) Wiecej na temat BFV dowiemy sie dokładnie za 21 dni,14 godzin,41 min,48 sekund :lol: .Pytanie które sie nasuwa to kiedy gra trafi do polskich sklepów,mam nadzieje że bardzo szybko bo już kaske zaczołem odkładać.No pozdro4all i ide w kime bo jutro trzeba rano wstać. :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 03:37 
Moderator forum

jaka klape w barce? chyba dzrzwi w Hueyu :) wyobrazicie sobie uwiezione w Hueyu ludziki bo jakis kretyn nie umie otworzyc drzwi :lol: (tak tak wiem ze beda otwarte ;) ), moze lepiej juz pojde w kimacza 8)

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 04:00 

(NeW)Ambo napisał(a):
Witam Yavora,mojego starego kumpla z czasów UT i pozdro dla całego klanu "Save Your Soul".RaTa,Avatar etc przesyła Rive. 8) :D

Rive, lamko, to ja Cie witam :-P Bys wpadl niekiedy polamic z czegos innego niz dzialo armatnie.... :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 06:13 

Dzięki za szybką odpowiedź, ale czy mógłby Mi ktoś przybliżyć dokładniejsze wymagania sprzętowe takie jak procek, grafa, ramy, itp. :?: :wink: Bo już sam nie wiem czy zbierać na BFV czy nowy sprzęt :roll: I jeszcze tak BTW: zamierzacie zrezygnować z gry w BF1942 dla BFV :?:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 10:00 

Holman napisał(a):
jaka klape w barce? chyba dzrzwi w Hueyu :) wyobrazicie sobie uwiezione w Hueyu ludziki bo jakis kretyn nie umie otworzyc drzwi....

Dobre Holman :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MiSiEk napisał(a):
I jeszcze tak BTW: zamierzacie zrezygnować z gry w BF1942 dla BFV ?

Co to wogóle za pytanie? Przecież nikt ci nic teraz konkretnego nie powie.
Ja będę to wiedział wieczorem w dniu premiery to dam znać ;)
Poprostu nie wszyscy mają czas grać w kilka gier (ja już niestety nie mam :(), ja poswięcam się jednej. Której? - Najlepszej, aktualnie BF i nic innego. Jeśli BF:V da radę jeszcze lepiej to - ŻYĆ NIE UMIERAĆ - i pociągnie za sobą większość z nas :)

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Ostatnio edytowano 24 lut 2004, 16:29 przez MataDor, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 11:21 

MataDor napisał(a):

Ciekawe czy wieczorem, w dniu premiery, posypią sie posty
"Czas się pożegnać, dzięki za wspólnie spędzone miesiące, było miło, itp...
;)

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 12:46 

Shelton napisał(a):
MataDor napisał(a):

Ciekawe czy wieczorem, w dniu premiery, posypią sie posty
"Czas się pożegnać, dzięki za wspólnie spędzone miesiące, było miło, itp...
;)

Eee tam,wszystko będzie dobrze.Yavor he he,czekam aż wyjdzie nowy Tribes,oglądałem ostatnie filmiki i gierka prezentuje sie super.BTW: mam nadzieje że będziesz mucił w Vietnama. 8) :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 15:51 
Moderator forum

MiSiEK napisał(a):
Dzięki za szybką odpowiedź, ale czy mógłby Mi ktoś przybliżyć dokładniejsze wymagania sprzętowe takie jak procek, grafa, ramy, itp. :?: :wink: Bo już sam nie wiem czy zbierać na BFV czy nowy sprzęt :roll: I jeszcze tak BTW: zamierzacie zrezygnować z gry w BF1942 dla BFV :?:

Liczę, że na A2500@3000+, 1GB DDR i R9700@Pro wszystko będzie chodziło super (modernizacja planowana na kwiecień - koniec z półśrodkami) 8) Czy zrezygnuję z BF1942? No way, ale Vietnam kupię na bank :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 16:12 

Mam prawie to samo co Yacub i zrobie dokładnie to samo co on , chyba ze w ogole dam se spokoj na jakis czas.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 16:54 

Dziwinie sie składa bo ja też planuje modernizacje w tym samym terminie.Upgrade płyty na jakąś dobrą,pocka athlon 3.0,karta graf,myśle że R9800 PRO i of course 1 GB DDR 400 Twimson. :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 17:31 

Ech :cry: To lepiej zmienię najpierw sprzęt a później kupie BFV :wink: Póki co muszę się cieszyć starym, dobrym BF1942 - w końcu gram prawie 4 miechy, więc nie jestem jeszcze tak znudzony jak Wy :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 18:07 

Misiek może nie będzie tak zle.Ludziska też niby narzekają na Far Cry że ma straszne wymagania a u mnie na MSI GF3Ti200 Pro-VT 128 DDR,256 MB RAM,Athlon 1,7 wszystko na high,tylko texture filter quality jest na medium bo wiadomo że GF3 nie pociagnie textur na taką odległość.Pomieli z 2-3 min i potem gierka już bryka,choć w przypadku gry sieciowej wiadomo że lepiej mieć kompa na którym gra będzie chodzic płynie aby przyjemność z gry była jak najwieksza.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 18:14 

yavor --> gdyby interfejs nie był ważny, to grałbym do dzisiaj w CSa, gdzie mam do dzisiaj mnóstwo znajomych. BF mnie znużył już, znam mapy, znam sztuczki, znam ludzi - jest wesoło, ale czasu mam skończone ilości, a w grach komputerowych zawsze widziałem fabułę, a nawet małe dziełka sztuki bardziej niż interfejs czy sposób komunikacji z innymi. Tu mam dwie niezawodne metody: gdy chcę z kimś pogadać, idę z nim na piwo, gdy postrzelać, to idę na paintballa. BF1942 jest super, ale już mam dość. W nieco zmienionych warunkach taktycznych powinienem się znaleźć, o czym zresztą przekonam się jak nie dziś to jutro (BF:V review przyszło, jeszcze tylko na masę kartek z kodami i hasłami czekam i sprawdzam jak to wygląda. BTW: w instalatorze gry - tyle zobaczyłem bez cdkeya - jest opcja zainstalowania BFV mod making tool oraz BFV map editor. Czuję, że będzie wysyp modów).

PostNapisane: 24 lut 2004, 18:25 

AnubiS.PL napisał(a):
Czy to już koniec .....?

Nie!
To początek....nowego...
Ewentualnie "początek końca...",dla tych co mają słabsze maszyny...
Scena BF42 straci rangę ,ale będzie istniec przeciez....

Cubituss napisał(a):
a w grach komputerowych zawsze widziałem fabułę, a nawet małe dziełka sztuki bardziej niż interfejs czy sposób komunikacji z innymi.

Podobnie jak ja....
Teraz powoli szykuje sie do relaksacji umysłu przy "Kingdom Hearts"...a potem "Final Fantazy X-2"...oczekując spokojnie na "Nam 67"...skacze sobie pomiedzy swiatkiem offline a online...konsol i PCetów,czasem automatów...

Co do dziel sztuki....tak,mysle ze Square(Ci od serii FF )potrafia nadac im Virtualną postać... :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2