Teraz jest 7 wrz 2025, 19:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 00:10 

podzielcie sklad jakos, dajcie 8 na jeden. U nas podzial wyglada nastepujaco, pepsee narysowal: ;)

Team Enclave

kapitan Michal A
Sierzant Maniek A
Sierzant Vegeta
Sierżant Hunterkiller
ogniomistrz Colar
ogniomistrz Piasecznik
działonowy Look
Sierżant Mohammed

Team Enclave Special

kapitan sztabowy Pepsee
sierżant Zooltar
sierżant Claviert
sierżant (mobile AT infantry) Cubituss
ogniomistrz Kleszcz
ogniomistrz Pandora
sierżant (dziwka plutonu w stopniu sierżanta) Coug
sierżant (special forces) Warsaw Kamikazze

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 00:11 

Ech, kurcze.... Lan Party jest po to, aby sie dobrze bawic, poznac swoje geby a wieczorem to wszystko opic... a z tego co widze zaraz sie wszyscy pozrecie i powydrapujecie sobie oczy :( Nie trakujmy tego lana kurcze jak mistrzostwa swiata o zlotego mercedesa z platynowymi felgami :D Podejcie do tego troche bardziej na luzie :D Przynajmniej tak mi sie wydawalo, ze tak powinno byc :) Dajcie tez innym szanse, bezklanowcy tez chca sobie pograc, spokojnie beda zespoly pewnie nawet bez jednego lotnika... Pkazmy, ze jestesmy zgrana, mila i przyjazna scena :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 00:16 
Oldboy Battlefield.pl

a czemu sie tak zrobilo?
bo za drogie nagrody sa! ot co!
jakbysmy grali ze kazdy dostanie koszulke bfv za pierwsze 5 miejsc a 1 team mychy mx310 2 sluchawki 3... costam to by bylo ok
a tak... widze klany daja po 2 teamy... jeszcze sie klucicie o mapy! no ludzie... ja tam bym chetnie pogral w rtr mimo ze mam, to nigdzie w to niegram... a inne mapy? a co by sie stalo jakbysmy grali na wszystkich mapach z podstawki? co zle by bylo? nie nudzi wam sie czasami to ze stoicie na stalinie juz 28 mecz z rzedu przy ammo boxie i zucacie przez okienko granat ktory rozwala goscia... ech...

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 00:27 
Moderator forum

bcj popić to ja mogę z Tobą po lan party :) ale do gry podchodze jak do pracy :).............. hmmmm nie..... źle napisałem poważniej niż do pracy bo do pracy nie poświęcam tyle wysiłku w doskonalenie umiejętności :).

Dupiato to wyszło no ale cóż - może panowie z EA się zreflektują na przyszłym LAN party. Bo prawda jest taka że klany ćwiczą 10 vs 10 i gra 8 vs 8 może nie będzie stanowiła dla nich powazniejszego problemu - straci tylko widowiskowość - a szczerze wątpię ze przypadkowy team dał radę ogranym ze sobą klanowiczom.

Okota skoro tylko 8 uniwersalnych żołnierzy ma walczyć to czemu tobie ma być lepiej zagrasz na "uniwersalnych" myszkach i joyach - jak równość to równość. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 00:32 
Oldboy Battlefield.pl

no wiec zauwaz ze o tym mowiem :) a mnie tam nie zalezy moge latac nawet na drzwiach od stodoly choc wolal bym Grippena...
ale mapy powinny byc wszystkie! chyba ze gramy na wersji 1.0!

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 00:33 

Okota napisał(a):
a czemu sie tak zrobilo?
bo za drogie nagrody sa! ot co!
jakbysmy grali ze kazdy dostanie koszulke bfv za pierwsze 5 miejsc a 1 team mychy mx310 2 sluchawki 3... costam to by bylo ok
a tak... widze klany daja po 2 teamy...

co to ma za zwiazek z nagrodami? :o poprostu chcemy zeby kazdy z klanu mogl grac? nie robimy jednego super teamu do wygrania LANA a reszta ma jechac 500km siedziec i kibicowac tylko kazdy od nas ma sobie pograc

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 00:35 

Moim zdaniem to bardzo dobrze we sa klany co maja takie zaplecze ze moga wystawic po dwa lub wiecej teamow. Dzieki temu rozgrywka bedzie jeszcze bardziej urazmaicona.

Okota chcialem zauwazyc ze to ty musiales wspomniec o jakis nagrodach kazdy mysli zeby spotkac sie z ludzmi pogadac , popic i pograc a ty jako jedyny o nagrodach. Okota jak jest taki turniej tej klasy to musza byc w miare atrakcyjne nagrody zeby zmobilizowac graczy i wplynac na frekwencje na turnieju.

WILD_A bedzie w skladzie :

Adon
Asalut
Darthprivate
Ethan
Kura
Luki
Massca
NightMax
Tom
Skwarek
Wo_jo

Z tego sobie ustalimy kto bedzie gral na jakich mapkach. Chyba ze organizatorzy powiedza ze nie bedzie mozna sobie wymieniac graczy, jednak to by bylo niezbyt ciekawe.

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 00:36 
Moderator forum

Coug ale toż o to chodzi - jesli naszych np ma być 12 to z tego ci nie zmontuję 2 teamów a stosując system rotacyjny zagrają wszyscy, może wy z enclave jesteście w tej komforowej sytuacji ze większośc z was mieszka w wawie u nas z wawy jest 3 zawodników reszta musi dojechać a wątpię żeby naszych 4 chciało grać z ludzmi przypadkowo poznanymi na LAN party z 0 taktyką bo sam grasz nie od dzisiaj i wiesz że takie granie to Quake 3 na większej mapie.

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 00:38 

Ethan napisał(a):

Adon
Asalut
Darthprivate
Ethan
Kura
Luki
Massca
NightMax
Tom
Skwarek
Wo_jo

hmm 11 osob. Tin, drprzem? z tego co wiem jada. to juz 13, jesio 3 i bedzie 2 team :)

tak btw: FoP na lanie na wegrzech wystawia 3 teamy ;] graja dzien po nas

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 00:39 

Sluchajcie, moze by troche wyluzowac? LAN Party ma byc przede wszystkim dobra zabwa. Mam nadizeje ze poznam tam ludzi ktorych nicki przewijaja sie od czasu do czasu w grze i to jest dla mnie najwazniejsze. Mam nadzieje, ze nawet jesli odpadne w pierwszym meczu to nie bede zalowal ze pojade na LAN Party, bo bedzie tam przyjazna atmosfera. Gdybysmy chcieli zagrac sobie turniej, to mozna by to zorganizowaac po necie i kazdy by mial swoja myche, klawiature i joya. Tu chodzi bardziej o poznanie sie, chwile rozmowy i dobra zabawe, a nie o podnoszenie swojego morale gdy sie wszystkich wymiata.

Aczkolwiek tez mam pytanie:

Czy jesli musze jako niepelnoletni posiadac zgode rodzica, toczy musi ona byc w formie pisemnej, a jesli tak to prosze o podanie jakiegos szablonu pod ktorym rodzic powinien sie podpisac.

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 00:40 
Moderator forum

ee no wiesz z tego co my wiemy Tin i drprzem jeszcze nie podjeli decyzji :) a co do FOP to przy ich zapleczu wcale się nie dziwię :) w końcu ludzi u nich na 2 klany :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 00:44 
Oldboy Battlefield.pl

hehe a wogole to by bylo najlepiej zeby bylo losowanie zawodnikow! kazdy dostaje numer... numerki do bebna i... losujemy sklad teamu! byloby po rowno ale wiem ze nikt z was na to nie pojdzie... a zabawa wtedy bylaby przednia.... i niech bedza inne mapy tez...

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 00:46 

nie no i miec takiego okote w teamie :P no way ;D

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 00:47 

Max, ok mi tylko chodzi o to, ze klocimy sie juz na samym poczatku :(

btw: mam propozycje - podejzewam, ze z kazdego klanu moze "zostac" po kilka osob, ktore sie nie zmiescily w tej 8 i jej wielokrotnosci - mysle, ze spokojnie mozna pozbierac taka grupke i zrobic z nich teamy na zasadzie gatherowej :) Jak pamietacie to tez swietnie wychodzilo ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 00:49 
Oldboy Battlefield.pl

no wiec mowie gather!
!join
:)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2