Teraz jest 7 wrz 2025, 16:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 17:40 

CloneTrooper napisał(a):
Gore to "W" w ejw na Twoim banerze reklamowym jest do czegoś podobne :D.

Wydaję mi się, że to było zamierzone :) Podkreśla MĘSKOŚĆ klanu i wszystkie związane z tym efekty uboczne ;) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 17:44 

Nie rozumiem was kurde zakladacie topic o naszym sponsorze a potem krzyczycie ze spamujemy :shock: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 17:45 

Panowie zajmijcie sie wlasnymi sprawami i nie robcie wielkiej burzy nie wiadomo o co.

Widze ze banerki sa lekko za duze wiec juz grafikowi powiedzialem zeby je troszeczke zmniejszyl.

Sami wiecie jakies sa realia polskie i nie tylko i sponsor jest potrzebny zeby wspomoc rozwoj klanu.

Klanowiczow WILD_A & WILD_V obowiazuje umowa ze sponsorem i banerki bedziemy uzywac gdyz jest to element umowy miedzy WILD_A a sponsorem.

Uwazam ze temat powinien zostac w ogole usuniety, bo robicie sensacje z rzeczy normalnej jaka jest sponsoring.

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 17:58 

Ethan napisał(a):
Widze ze banerki sa lekko za duze wiec juz grafikowi powiedzialem zeby je troszeczke zmniejszyl.

Nie wiem czy to troszeczkę wystarczy (może by więcej niż troszkę)... kurcze zamiast jakoś delikatnie przemycić reklamę weszli z butami na forum i się dziwią zachowań innych.

Ethan napisał(a):
Sami wiecie jakies sa realia polskie i nie tylko i sponsor jest potrzebny zeby wspomoc rozwoj klanu.

Klanowiczow WILD_A & WILD_V obowiazuje umowa ze sponsorem i banerki bedziemy uzywac gdyz jest to element umowy miedzy WILD_A a sponsorem.

A co mnie to obchodzi to sobie używaj bannerów na stronie www WILD_A lub na własnym forum.

Ethan napisał(a):
Uwazam ze temat powinien zostac w ogole usuniety, bo robicie sensacje z rzeczy normalnej jaka jest sponsoring.

Dobrze powiedziane, robimy sensację, z rzeczy normalnej jaką jest spammerstwo reklamowe. Może i to rzecz normalna, jak odlewanie się żuli pod mostem czy plucie na poręcze. Nie oznacza to, że musi być akceptowalne przez otoczenie :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 18:03 

a czemu nie robicie takich problemów Helmutowi, on ma baner(podpis) podobnych rozmiarów... fakt że jest to tylko jeden człowiek ale jeśli wypowie się w jednym topicu kilka razy to tak jakby kilku ludzi z WILD_A się wypowiedziało.
ale co racja to racja niektóre z proponowanych banerów są za duże 8)

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 18:05 

Ethan napisał(a):
Panowie zajmijcie sie wlasnymi sprawami i nie robcie wielkiej burzy nie wiadomo o co.
<ciach>

Spokojnie, naród jest ciekawy i pyta o co chodzi, zaraz tam sensacja... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 18:05 

CloneTrooper napisał(a):
Gore to "W" w ejw na Twoim banerze reklamowym jest do czegoś podobne :D.

Qrde Clone wogóle nie wiem o co Ci chodzi :roll:
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 18:07 

Pancho to moze weź jeszcze każ wywalić reklamy z bilboardów bo walą po oczach...

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 18:08 

Gore, brzydko tak, Garet zaraz wstawi "*" zamiast "W" :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 18:08 

Pancho napisał(a):
Ethan napisał(a):

Nie wiem czy to troszeczkę wystarczy (może by więcej niż troszkę)... kurcze zamiast jakoś delikatnie przemycić reklamę weszli z butami na forum i się dziwią zachowań innych.

Ethan napisał(a):

A co mnie to obchodzi to sobie używaj bannerów na stronie www WILD_A lub na własnym forum.

Ethan napisał(a):

Dobrze powiedziane, robimy sensację, z rzeczy normalnej jaką jest spammerstwo reklamowe. Może i to rzecz normalna, jak odlewanie się żuli pod mostem czy plucie na poręcze. Nie oznacza to, że musi być akceptowalne przez otoczenie :evil:

Pancho wyluzuj czlowieku, powiedziales co miales do powiedzenia kazdy przeczytal i koniec dyskusji.
Powiedzialem ze zmniejszymy banerki do rozmiarow jakie uznamy za stosowne i estetyczne. W weekend dostaniemy banerki na forum do tego czasu mozesz nacieszyc oczy tymi co sa.
To czy ja mam zamieszczone jakis obrazek czy banerek z tym ile gralem czy baner sponsora to jest moja prywatna sprawa. Tak dlugo jak bede gral w WILD_A bede uzywal takich banerkow a jak Tobie sie cos nie podoba to mozesz dalej wylewac swoje zale.

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 18:14 

ej spokojnie chlopaki, bez zadymy.

o tym JAK DUŻE mogą być banerki decyduje ADMIN tego forum i tego serwisu,

o ty CO MA NA NICH BYC decyduje użytkownik. moze być reklama, moze być jego wynik z bftracka, moze byc dupa maryny albo druga para cycków, o to sie nie ma co kłócic.

tyle w tym temacie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 18:15 

Glupie klotnia. Ja mowie ostatnia rzecz i sat spieprzam.

aiv napisał(a):
Twój podpis musi spełlniać następujące kryteria:

a) nie może być dłuższy niż 80 znakow,
b) umieszczone grafiki mogą mieć maksymalne wymiary 300x70 oraz wielkość 30kb

Zaczynam kasowac sygnaturki 20.II.2003

Wiem ze wam tez sie podoba nowa zasada ;]

BTW: Nie czepiam sie, sam lamie przepis regulaminu :wink: .

Ostatnio edytowano 5 mar 2004, 18:15 przez Splinter, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 18:15 

Scae napisał(a):
Ethan napisał(a):
<ciach>

Spokojnie, naród jest ciekawy i pyta o co chodzi, zaraz tam sensacja... ;)

Sprawa jest prosta : zawarlismy umowe i jednym z warunkow jest uzywanie banerkow reklamowych.
Niestety nie mielismy jeszcze banerkow wersja na forum, wiec uzylismy banerkow wiekszych z www. W weekend zostanie to zmienione. Z racji ze tez uczestniczymy w zyciu pl sceny bf to przez te dwa dni beda wieksze banerki za co przepraszamy jezeli kogos tym urazilismy. A tak na zakonczenie to dla mnie zrobiono wielkie halo o to ze banerek jest szerszy i dluzszy o kilka centymetrow poprostu sick :!:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 18:26 

To z Rolce Roisem mi sie podoba.Najlepiej to by miec sponsora z Microsoftu albo EA Games

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2