Teraz jest 20 lut 2025, 05:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2003, 20:10 

Ja nikogo nie namawiam do zakupu.. gralem w testa rzecz jasna i mi sie spodobalo.. tyle.. przypuszczam ze jakbym pogram 2 tygodnie to by mi sie znudzilo :D

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2003, 20:24 

małe sprostowanko, żeby cię knrador podniecić i adrenalinę podnieść: w EVERQUESTA gra ponad 400.000 osób, a gra jest cool (zagotowałeś się już? :lol: - jak ktoś nie wie o co chodzi, to zapraszam na mmorpg.pl, przejrzyjcie flame`owe bitwy konradora z miłośnikami EQ :lol: :lol: :lol: )

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2003, 21:37 
Moderator forum

powiem jedno:
rozwalil mnie system hackowania!!
przechodze demo tylko zeby sobie pohackowac ^-^ fajowe to jest !!

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2003, 21:46 

Skad te numerki thom? :\ 400k to chyba lekka przesada, no ale moze i masz racje. Gotuja sie panowie, z ktorymi dyskutuje... Mi tam ryba co kto o tej grze sadzi i swojego zdania nie zmienie.

Garet, w grze jest pelno rzeczy, ktore mozna sobie hackowac. Przejscia do roznych ciekawych miejsc, roboty, z ktorych wyjmuje sie bardzo cenne itemiki i w koncu outposty, ktore mozna shackowac, przejac i dzieki temu otrzymywac bonusy w postaci kaski, albo zwiekszonych umiejetnosci :)
Szkoda, ze w demie nie ma mozliwosci przejechania sie jakims pojazdem, poszalec sobie po pustyni hoverbikiem to jest dopiero cos...

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2003, 17:07 

no cóż konrador, oficjalne informacje z sonystation, o zarejestrowanych. Przyznam się szczerze do pewnego zdziwienia twoim prawie osobistym stosunkim do tematu 8) grałem w everquesta jakiś czas i przyznam, że gdybymm nie kupił zupełnie przypadkiem i nie spróbował neocronu, dalej szalałbym w norath (świat EQ)grałem już w UO, AO i wybrałem ostatecznie EQ (no oczywiście teraz neo). fakt, pierwsza wersja była okrutnie brzydka, ale teraz po poprawkach grafa jest duużo lepsza. a klimacik też niewąski :P no, ale już się nie denerwuj, odłóż tę bazookę nie jest to forum EQ tylko......... no właściwie teraz to nie wiem :lol: . na pewno nie EQ :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2003, 19:43 

Ale ty mnie chyba z kims pomyliles. Prawie osobisty stosunek do tematu? To nie ja...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2