Teraz jest 20 lut 2025, 06:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 18:04 
Moderator forum

ej dziewczynki....dajcie sobie looz bo mnie palec na cyngu swierzbi....
a tyle tu mozna usoowac ^-^ pogiety pierwszy post....gadka o piractwie...wrzuty na siebie ^-^ ra dla admina :!: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 18:47 

Konrador, zamknąłbyś w końcu jadaczkę, bo ja też jestem w SPQR, mam oryginała i nie życzę sobie by byle osioł pisał źle o moim klanie.

Larsen, Larsen, wszystko pomyliles! To nie PheoniX, tylko JA pisalem zle o twoim tzw. klanie... Co to za klan, jesli nie odpowiadacie za wypowiedzi swoich ''czlonkow'' na publicznych forach? To w koncu jestescie tym klanem, czy nie? Mi to bardziej wyglada na zbieranine najgorszego smiecia z internetu :(

Guzik mnie obchodzi z kim miałeś kiedyś na pieńku u mnie w klanie ale teksty typu "w SPQR nic się nie zmienia" to możesz sobie w kole gospodyń wiejskich publikować.

Wow, tekst z kolkiem gospodyn wiejskich oryginalny jak wasze BFy...

Uważam, że ktoś w PRGK powinien ci zwrócić uwagę, że zupełnie niepotrzebnie psujesz powietrze między klanami.

Atmosfera zepsula sie bardzo dawno, a ze ja sobie lubie pogadac... Bardzo wiele osob podziela moja opinie o waszym ''klanie'', Larsen, ale moze po prostu nie chce im sie strzepic na darmo jezyka, tracic nerwow...

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 19:05 

A ja widze, że ty nic się nie zmieniłeś konrador.... Wykorzystujesz każdy pretekst aby obrazić nasz klan....

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 19:25 

konrador napisał(a):
Co to za klan, jesli nie odpowiadacie za wypowiedzi swoich ''czlonkow'' na publicznych forach? To w koncu jestescie tym klanem, czy nie? Mi to bardziej wyglada na zbieranine najgorszego smiecia z internetu :(

Każdy odpowiada za swoje wypowiedzi. To, że jesteśmy razem w jednym klanie nie oznacza, iż wszyscy myślą w ten sam sposób, słuchają takiej samej muzyki, głosują na tą samą partię etc.

Różni nas wiele, łączy granie w jednej drużynie. Jak już było wcześniej podkreślane, wypowiedzi na forum są indywidualnymi przemyśleniami poszczególnych graczy i nie można ich rozciągać na całą grupę ludzi grających w tym samym klanie.

W sprawach SPQR, jako do całości, władni są wydawać wiążące wypowiedzi jedynie CL i VCL.

Polemiki na forum, poszczególnych członków są ich prywatną sprawą. Można jedynie czasami ubolewać nad tym, że niektórzy na ich podstawie tworzą wizerunek SPQR jako całości.

To, że ktoś ma w klanie kopię oryginalną inaczej, nie oznacza, iż wszyscy takowe mają. Należy również podkreślić to, iż są również w SPQR, osoby czynnie zwalczający piractwo i tworzący akty oskarżenia przeciwko osobom rozpowszechniającym oprogramowanie wbrew przepisom ustawy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 20:44 

Każdy odpowiada za swoje wypowiedzi. To, że jesteśmy razem w jednym klanie nie oznacza, iż wszyscy myślą w ten sam sposób (...)

To szkoda :(

Różni nas wiele, łączy granie w jednej drużynie. Jak już było wcześniej podkreślane, wypowiedzi na forum są indywidualnymi przemyśleniami poszczególnych graczy i nie można ich rozciągać na całą grupę ludzi grających w tym samym klanie.

Ale to sie niestety tak samo rozciaga, jak smrod, bo wiekszosc gada bardzo podobnie.

Można jedynie czasami ubolewać nad tym, że niektórzy na ich podstawie tworzą wizerunek SPQR jako całości.

Ubolewac mozecie tylko nad ty, ze zrekrutowaliscie takich wlasnie ludzi :(

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 21:36 

konrador napisał(a):

Ale to sie niestety tak samo rozciaga, jak smrod, bo wiekszosc gada bardzo podobnie.

Można jedynie czasami ubolewać nad tym, że niektórzy na ich podstawie tworzą wizerunek SPQR jako całości.

Ubolewac mozecie tylko nad ty, ze zrekrutowaliscie takich wlasnie ludzi :(

Nie sposób się z tym nie zgodzić. Równocześnie nie zmienia to, w zasadzie, podstaw wcześniejszej mojej wypowiedzi.

Twoje konstatacje są trafne, jedynie, co do formy można mieć zastrzeżenia, często aż nazbyt jest bezpośrednia.

Nie chcę jednakże wdawać się tu, w prowadzącą donikąd, polemikę, więc kończę swoje wywpowiedzi w tym temacie, niniejszym postem.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 22:38 

Pfff za szczery ? Mam palić głupa i robić z siebie świętą cnotke jak co poniektórzy ? :) Ty wiesz ile "znanych i lubianych" ludzi z polskiej sceny BF grało już w piraty R2R? Popytaj może znajomych :)
A co do tego "SPQR nic sie nie zmiania" to jest to prostu żenujący tekst. Jak mam kupić oryginał skoro go nadal nie ma ? Nie ma też dema więc jak mam sprawdzić czy to co kupie jest tym co bym chciał kupić ? A jak większość polaków nie jestem na tyle kasiasty aby wydać 80zł w ciemno. Pograłem w pirata i wiem ze 80zł nie wydam bo dla mnie to nie jest warte więcej niż 30zł i więcej nie dam. A jeśli sądzisz że na piratach można pograć to chyba niewiele jeszcze wiesz albo masz bardzo małe wymagania co do komfortu gry :)

ps. nie wiem co to za gadanie że niektórzy mają BF'y oryginalne inaczej. Przecież napisałem jasno że oryginał BF'a mam. A jak ktoś tego nie kuma to już jego problem :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 22:57 

konrador napisał(a):
Larsen, Larsen, wszystko pomyliles! To nie PheoniX, tylko JA pisalem zle o twoim tzw. klanie... Co to za klan, jesli nie odpowiadacie za wypowiedzi swoich ''czlonkow'' na publicznych forach? To w koncu jestescie tym klanem, czy nie? Mi to bardziej wyglada na zbieranine najgorszego smiecia z internetu :(

Buhahaha człowieku ale ty przykry jesteś :)
Te twoje wypowiedzi świadczą tylko o twoim buractwie bo pierwsza zasada jaka panuje na wszystkich scenach chyba wszystkich gier to nie obrażanie innych klanów. Ty tego nie kumasz bo jesteś lamka chamowata :)
Potrafisz kogoś pobrażać i chyba tylko tyle... a ciekawe co tam u ciebie w tym komputerku siedzi... z pewnością 100% legalnego softu :) MP3 tez pewnie nie słuchasz :lol: Śmieszą mnie takie lolki robiące z siebie ciotke przyzwoitke i sruża moralności, chyba za dużo komiksów się naczytałeś :)
I weź już nie pier... że mam pirackiego BF'a bo to tylko dowodzi że nie kumasz nawet textu który ktoś pisze.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 23:27 

jestescie ble :P i skonczcie to juz w koncu

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 23:34 

konrador napisał(a):
Bardzo wiele osob podziela moja opinie o waszym ''klanie'', Larsen, ale moze po prostu nie chce im sie strzepic na darmo jezyka, tracic nerwow...

A pytales ich napewno :?: , bo rozmawialem niedawno z jedna osoba, i jakos Twoich tekstow niepopierala... Poza tym tak sie zlozylo ze byles przeszkoda przystapienia do PRGK dobrych graczy.

PS. Phenix rozsiales pozywke, niektorzy tylko na to czekaja, zeby znowu zakwitac na forum :D.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2003, 23:58 

(...) Twoje konstatacje są trafne, jedynie, co do formy można mieć zastrzeżenia, często aż nazbyt jest bezpośrednia. (...)

HEHE, Praetorius, bez takiego slownictwa prosze, bo chlopaki z SPQR beda musieli po slowniki latac:( Forma jest, jaka jest, zeby kazdy mogl szybko zalapac o co chodzi.
Reszty nie bede komentowal, bo do ciebie akurat nigdy nic nie mialem i moze niech tak zostanie D:

Buhahaha człowieku ale ty przykry jesteś :)

Przykro ci jest, czy smiac ci sie chce? W koncu nie wiem, bo usmieszkow nie szczedziles. Czesto masz takie nagle zmiany nastroju i niekontrolowane wybuchy smiechu? Moze powinienes skontaktowac sie ze specjalista?

Te twoje wypowiedzi świadczą tylko o twoim buractwie bo pierwsza zasada jaka panuje na wszystkich scenach chyba wszystkich gier to nie obrażanie innych klanów. Ty tego nie kumasz bo jesteś lamka chamowata

Fajnie. Ciekaw jestem kto takie zasady ustala. Widze, ogor z ciebie straszny, a twoje kartofelstwo nie zna granic, bo piszesz mi o jakichs nieistniejacych zasadach rzekomo panujacych na mikroskopijnych polskich ''scenach'' D:

Potrafisz kogoś pobrażać i chyba tylko tyle... a ciekawe co tam u ciebie w tym komputerku siedzi... z pewnością 100% legalnego softu MP3 tez pewnie nie słuchasz Śmieszą mnie takie lolki robiące z siebie ciotke przyzwoitke i sruża moralności, chyba za dużo komiksów się naczytałeś :)

Pobrazac? Pobrazowic? Pograzac? Pograzac kogos potrafie rzeczywiscie. Z pewnoscia posiadam 100% legalnego softu na komputerze, dwa slonie i jumbojeta w garazu, ale nie pisze o tym na forum publicznym.

I weź już nie pier... że mam pirackiego BF'a bo to tylko dowodzi że nie kumasz nawet textu który ktoś pisze.

Twoj tekst w ogole trudno ''skumac''. Jakbys te wyrazy jakos logiczniej zlepial do kupy i polowe zastapil czyms innym (najlepiej pustym miejscem), to wszystkim byloby o wiele latwiej i w ogole fajniej.

A pytales ich napewno, bo rozmawialem niedawno z jedna osoba, i jakos Twoich tekstow niepopierala...

Tak, zlecilem CBOSowi przeprowadzenie sondazu. 79% ankietowanych stwierdzila, ze smierdzicie. Reszta nie potrafila udzielic odpowiedzi na pytanie.
Ja nie mowilem przeciez, ze wszyscy moje ''teksty'' popieraja. Mowilem o wiekszosci.

Poza tym tak sie zlozylo ze byles przeszkoda przystapienia do PRGK dobrych graczy.

No co ty? Wszyscy dobrzy gracze sa juz w PRGK. Reszta random ex-SPQR-smiecia rozlazla sie po DAK.

PS. Phenix rozsiales pozywke, niektorzy tylko na to czekaja, zeby znowu zakwitac na forum

Dokladnie. Popatrz, CloneTrooper cicho siedzi zawsze, a teraz nagle wylazl i cos jak zwykle bredzi :(

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2003, 00:21 

Clone masz racje dlatego lepiej ignorować trola niż go karmić :)
Szkoda że na forum nie można do plonka (ignora) takich troli dorzucać :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2003, 02:57 

konrador napisał(a):
No co ty? Wszyscy dobrzy gracze sa juz w PRGK. Reszta random ex-SPQR-smiecia rozlazla sie po DAK.

:lol: wlasciwie zdziwilbym sie gdybys napisal cos innego lub nie napisal wcale :lol: Zgdzam sie z Toba (moze Panem, bo nie jestemy na "Ty"). Mysle ze wiele osob podziela Pana opinie. Juz przestaje karmic Trola.

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2003, 03:41 
Moderator forum

geez.....
znowu :roll: ile razy do jasnej cholery bede zamykal takie tematy??
panowie dajcie sobie serio siana z tymi wrzutami...po 1 zle sie to czyta
a po 2 co to za przyklad dla mlodszych graczy???
ehhh ja myslalem ze jak czlowiek jest troche dloozej na scenie to proobuje robic dla niej jak najlepiej...
a co do obu stron konfliktu....i z jednej i z drugiej strony sa loodzie wprowadzajacy ferment...a ja nie bede tego tolerowal....
rozwiazujcie to na polu bitwy....

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2003, 12:46 

Co do wypowiedzi kolegi PhoeniX'a : rzeczywiście trochę niepotrzebnie "szczerze" powiedział o swoim legalnym "inaczej" sofcie, ale w mojej opini jego intencje były dobre.

Co do kolegi konradora : już dawno przestałem zwracać uwagę na jego zaczepki i texty, które wyraźnie pokazują wszystkim (mam nadzieję) użytkownikom forum jego poziom. Do tego brak konsekwencji: uważa, że texty członka jakiegoś klanu źle przedstawiają cały klan... ale chyba zapomniał, że kij ma dwa końce... Szkoda, żeby opinia ludzi o tak przyzwoitym klanie jak PRGK była psuta przez nieodpowiedzialne jednostki.

Zresztą to dotyczy wszyskich graczy i wszystkich klanów. Dobrze by było trochę ugryźć się :wink: w palce, zanim coś się napisze.

Pozdrawiam i życzę friendshipu,
Scaevola

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2