Teraz jest 9 kwi 2025, 02:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 22:14 

On jest dalej wśród nas :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 22:15 

ASEMBL napisał(a):
Eh najlpsze jest to że jast w klnie 7bg, nie wiem jak mogli go przyjąć :D

Te lolu wejdz sobie na http://7bg.ede-clan.de/ i zobacz sobie na sklad klanu jezeli jest ktos taki to ja jestem chory, a jezeli niema to ty stwarzasz niestworzone historie :!:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 23:02 

GOGITO TO JEST SKONCZONY BARAN .ZROBIL TEZ BURDE U NAS NA FOUM

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 23:17 

Cytuj:
Eh najlpsze jest to że jast w klnie 7bg, nie wiem jak mogli go przyjąć

A ja niewiem jak twoja matka mogła cię urodzić bez uprzedniego skonsultowania z lekarzem czy aby napewno będziesz normalnym dzieckiem...
KTO CI POWIEDZIAŁ ŻE GO PRZYJELIŚMY ? :twisted: TERAZ TO TY ZA TĄ SWOJĄ GŁUPOTE NIEDOINFORMOWANY OŚLE POWINIENEŚ ZOSTAĆ TROLLEM MIESIĄCA !

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 23:30 

Okota, aaaaaaaaaa, hej! Gdzie jestes...?! Okotko, chodz...! Brakuje Ciebie :wink: . Oczernianie sie nawzajem nie ma sensu, ma to swoje granice, ale bez przesady. Asembl sie pomylił i tyle :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 23:54 

pomylił się ? to po co niesprawdzone rzeczy rozpowiada ? to nie jest pomyłka ! to sie inaczej nazywa ! LENISTWO! bo jakby mu się "zachciało" to by sprawdził czy tak naprawde jest...

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 00:00 

Ben napisał(a):
pomylił się ? to po co niesprawdzone rzeczy rozpowiada ? to nie jest pomyłka ! to sie inaczej nazywa ! LENISTWO! bo jakby mu się "zachciało" to by sprawdził czy tak naprawde jest...

Ech, NaVy (za tego nicka stawiasz mi loda :lol: ) pomylilo mu sie i tyle. Rozumiem, ze bronisz sowj klan, ale nie przesadzajmy. Nie po to jest forum, zeby sie klocic (co najwyzej do zalatwiania "randek") :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 00:19 

Ben, wiechol krynie asembla bo jest takim samym trolem jak on, a jak wiadomo trole bronią sie nawzajem :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 00:48 

nie no kłócic sie kto jest największym trollem bo wiecie ze to ja nim jestem :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 08:12 

Gonzopl napisał(a):
Ben, wiechol krynie asembla bo jest takim samym trolem jak on, a jak wiadomo trole bronią sie nawzajem :twisted:

Co ja bym bez Ciebie zrobił :oops: . Ben, chyba nie musze mówic, że Gonzo nie ma racji, prawda? :wink: Nie powinienes czuc sie obrazony w takim stopniu, zeby np. wywoływać aferę pomiedzy klanem a pojedynczym uzytownikiem :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 08:28 

wiechol napisał(a):
Co ja bym bez Ciebie zrobił :oops: . Ben, chyba nie musze mówic, że Gonzo nie ma racji, prawda? :wink: Nie powinienes czuc sie obrazony w takim stopniu, zeby np. wywoływać aferę pomiedzy klanem a pojedynczym uzytownikiem :roll:

Jestesmy tylko ciekawi skad on wzial taka informacje :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 10:22 

muszę Cie wierchol przeprosić ...... myślałem że tak sobie ciekawie piszesz bo nie masz co robić lub koledzy Cię biją więc siedzisz w domu
.....teraz zwalam to na twój wiek oraz gumowe trollowe zabawki, którymi Cię obdarzono...no i myślę że rodzice powinni Ci zabronić oglądania filmów szpiegowskich i temu podobnych bo to nienajlepiej na Ciebie działa ..... Oczywiście nie bierz tego do siebie bo to tylko moja uwaga ale rozważ wstąpienie do MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKI czy jakoś tak .... z tego co obserwuję mógłbyś się tam zrealizować ......

nie chcę żebyś się obrażął tylko tak sobie z Ciebie żartuję ...możesz się zrewanżować bo sprawi mi to olbrzymią radochę .... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 14:03 

Cytuj:
Mam nowego kandydata
Jego nick to 'Dead'
A został nominowany do Trola za Temat Problem z All Seeing Eye
(http://forum.battlefield1942.pl/viewtopic.php?t=5554)

TAAAK!!! Oddaję głos na tego trolka!

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 14:54 

Ben napisał(a):

NO nie na pewno. Sam jesteś trollem miesiąca. GOGITO czy inaczej ~~~_~~~ jest waszym rekrutem, i nie gadaj mi że nie. Albo weź Ehelion i wpisz ksywe GOGITO no i zobaczymy kto ma racje.

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 15:04 

<niT> napisał(a):
muszę Cie wierchol przeprosić ...... myślałem że tak sobie ciekawie piszesz bo nie masz co robić lub koledzy Cię biją więc siedzisz w domu
.....teraz zwalam to na twój wiek oraz gumowe trollowe zabawki, którymi Cię obdarzono...no i myślę że rodzice powinni Ci zabronić oglądania filmów szpiegowskich i temu podobnych bo to nienajlepiej na Ciebie działa ..... Oczywiście nie bierz tego do siebie bo to tylko moja uwaga ale rozważ wstąpienie do MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKI czy jakoś tak .... z tego co obserwuję mógłbyś się tam zrealizować ......

nie chcę żebyś się obrażął tylko tak sobie z Ciebie żartuję ...możesz się zrewanżować bo sprawi mi to olbrzymią radochę .... :lol:

Bujaj się na ryj garbaczu(?) - logika tego zdania jest podobna do logiki twojego posta. :roll: Rozumiem, rewanz, a zwlaszcza wygrana zawsze sprawia radoche, ale widzisz - mi nie zawsze. Telewizji prawie w ogóle nie oglądam, co najwyzej codzienne wiadomosci i "Hit", który zresztą jak inny tego typu "hity" jest beznadziejny. Czasami strzele sobie komedie z poczuciem humoru. Nic nie robie sobie z twojego postu - ende gut, ales gut :P O tym ruchu jeszcze nie slyszalem, a tym bardziej nie chce - pewnie kolejni socjaldemokraci :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2