art(zn) napisał(a):
A może by tak dla zwiększenia grywalności:
1)dać przejmowalne bazy ,dzięki temu było by o co walczyć a nie tylko walka dla samej walki.
2)Na starcie każda z drużyn ma po trzy flagi, w środku neutralna i pierwsze starcie było by na tej fladze

Tu sie niezgodze. Kharkov, Kursk, Stalingrad i wiele innych maja nieprzejmowalne flagi baz glownych i gra sie w miare dobrze. Jak mowilem, jest mechanizm dzieki ktoremu po zajmowaniu kolejnych flag przez Ruskich pojawiaja kolejne sie czolgi w bazie glownej Axis. Gdyby teraz po zajeciu przeleczy Ruscy zajeli baze glowna Axis, bylo by po grze.
To samo tyczy sie ustawienia flag po rowno z neutralna na srodku. Ruscy na starcie musieli by posiadac przełęcz, a przeciez chodzilo mi o to zeby byla o nia walka.
Aha przypomnialem sobie ze zmniejsze ilosc ticetow do 100%, przez zmiane spadku do 4 na minute, nie spadaja tak mocno i gra nigdy nie skonczy sie do zera.
Est paka40 raczej niedoloze , bo by wymiatal - ciezki do zniszczenia i niezle sieje. Moge dolozyc ewentualnie druga Wespe, co do drugiej Katiuszy to nie wiem. Niby latwo ja zniszczyc (z karabinu mg np),ale jak zaczna siac 2 - juz sam nei wiem. Moze pograjmy dluzej na mapie przy wiekszej ilosci graczy 12 vs 12 i wtedy zdecydujemy.