Teraz jest 9 kwi 2025, 05:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 00:13 

dragon napisał(a):
Dziś na nasz ts skolei, wpadł tajemniczo użytkownik o tajemniczej ksywce "lady". Puścił nam demo jakiejś łagodnej muzy, głośnej muzy, coś tam jeszcze burkną po cichu, oczywiścieie czeszczał, ale po chwili również tajemniczo znikną jak się pojawił!! ;))
Ale mjuzik był całkiem, całkiem ObrazekObrazek

co chcesz od naszego nowego gracza :D?

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 00:18 

dragon napisał(a):
Dziś na nasz ts skolei, wpadł tajemniczo użytkownik o tajemniczej ksywce "lady". Puścił nam demo jakiejś łagodnej muzy, głośnej muzy, coś tam jeszcze burkną po cichu, oczywiścieie czeszczał, ale po chwili również tajemniczo znikną jak się pojawił!! ;))
Ale mjuzik był całkiem, całkiem

eee... :> To nasza nowa rekrutKA i nie umiała się jeszcze skonfigurować TSa :|...

Zrobiłem z nią... tego TSa ;)...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 00:22 
Moderator forum

mcmt napisał(a):
dragon napisał(a):
Ale mjuzik był całkiem, całkiem

eee... :> To nasza nowa rekrutKA i nie umiała się jeszcze skonfigurować TSa :|...

Zrobiłem z nią... tego TSa ;)...

Jeszcze raz bardzo proszę o nie robienie z tego tematu OffTopic'a. Chcecie pogadać, to zapraszam do HP. Nie róbcie sobie jaj z pogrzebu ;) Dziękuję.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 01:29 

yacub a co ty taki nerwowy jesteś co :?: twoją wypowiedź zrozumiałem a pisałem do kogo innego nie miałem na celu się z nikim kłucić czy też komuś ubliżać a tekst ze studiami był odpowiedzią na dopisek okoty co do interpunkcji nie ma tu ona akurat nic do rzeczy :lol: jeśli cię w jakiś sposób uraziłem to przepraszam

Ps.Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 01:32 
Moderator forum

JAKUBASS napisał(a):
yacub a co ty taki nerwowy jesteś co :?:

To forum wyzwala moje alter-ego. Następnym razem zaznacz do kogo kierujesz swoją wypowiedź.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 01:37 

ok nie ma sprawy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 08:24 

Piospi napisał(a):
Widać że mamy nową aferę na scene bf'a
A tak na serio: zauważyłem że po wypuszczeniu na rynek Clasica więcej jest lamek na scenie i serverkach Szkoda że wyszedł ten Clasic
A Wiest_PL powinien się odezwać i przeprosić SPQR za swoje zachowanie

Piospi moze nie jestes zbyt odkrywyczy ale masz racje po obnizce doznalismy wysypu lamek...
Niestety scena bf'a nie miala zaszczyctu wzbogacic sie przez te 6 miechow o wartosciowych ludzi ktorzy sa kulturalni itp.. ( oczywiscie Zbawca jest inny )
Ale mysle ze trzeba sie zastanowic czym dla tych z ptsu jest bf..
wedlug mnie jest on dla nich:
- kolejna strzelanina gdzie mozna pokazac jakim to sie jest silaczem... i mocarzem, bo po wyjsciu na ulice przewracaja sie o wlasne nogi...
- scena bf jest dla nich banda nic nie wiedzacy frajerow przecierz oni i tak wiedza lepiej wkoncu grali w cs'a
- maja gleboko nas gdzies... pewnie jush zrezygnowali z bf i biegna po mohaa do empiku bo jest jush za 40 zl
Ostatnim moim stwierdzeniem jest to, iz klanowicze klanow SSR i PTS ( wedlug mnie) zachowuja sie jakby:
- bf to byla ich pierwsza gra online...
- zabardzo sie wszystkim narzucaja tekstami typu heh SzAq ale fajnie co nie?

Wiecej nic do nich nie mam, wedlug mnie powinni dorosnac przemyslec kilka spraw, i grac dalej lub zmienic gre.[/quote]

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 08:25 
Moderator forum

ale na co wy wszyscy czekacie...na to zeby ktos z tego klanu pts1939 (czy jakos tak) sie odezwal???przeciez tego potworka dawno juz nie ma...tak jak pisalem byl to 1-dniowy klan i smrod po nim juz wietrzeje wiec nie doczekacie sie odpowiedzi... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 09:09 

Werminator napisał(a):
Hmmm...
Sorry, za lekkie zejście z tematu, ale czemu tak... nie lubicie nowych klanów?! ...

....Ciebie nie lubimy.... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 10:23 

Z trudem przebiłem się przez te trzy strony postów zawierającymi poza słusznymi uwagami na temat Wiesta (a w domyśle wielu innych "graczy" tego pokroju) pełno niepotrzebnego bełkotu wkraczającego czasami w prostactwo i chamstwo (vide Wojtas i jego "przemyślenia"). Od dwóch tygodni jestem członkiem PTS1939, klanu nowego, wciąż szukajłcego stałej załogi i dopiero wchodzącego w sieciowy świat. Nie jestem CL, więc wypowiadam się prywatnie (choć sądzę, że większość z członków PTS ma podobne zdanie).
Wiest przegiął i należy mu się kara. Ale od tego są szefowie klanu. Dlaczego jednak szanowne gremium tego forum jego zachowaniem obciąża nas wszystkich?!? Nie twierdzę, że zjedliśmy wszystkie rozumy. Ja sam gram w sieci od niedawna i wciąż uczę się obowiązującej tu netykiety. Do mistrzostwa i profesjonalizmu, jakie prezentują przeciwnicy z którymi się spotykaliśmy dzieli nas kilka galaktyk. Ale jeśli dyskusja pójdzie w tym kierunku niedługo przeczytam, że Wiest robił to na polecenie naszych liderów!!! Opamiętajcie się trochę z krytyką wszystkiego dookoła!
Szczerze mówiąc nie podoba mi się sposób w jaki podchodzicie do osób które kupiły grę po NORMALNEJ jak na polskie warunki cenie. Czy nie zapominacie, że oficjalna śpiewka o średnich zarobkach (coś koło 2000 miesięcznie) ma się nijak do rzeczywistości? Że gra po 100 złotych oznacza, że warta jest ona 1/6 czyjejś pensji?!? A gdzie cena dostępu do Netu??? Uważam, że w sieci, tak jak na wolnym rynku, przyda się nieco więcej konkurencji. Od kiedy udało mi się uzyskać "Stały Dostęp do Internetu" szukałem klanu, do którego mógłbym się zapisać lub przynajmniej poterminować. Marzenia ściętej głowy! Tych kilka elitarnych klanów które do tej pory istniały było szczelnie zamkniętych. Nic dziwnego, skoro ciężką pracą zdobyły i wyszkoliły świetnych zawodników, więc o zamknięte drzwi nie mogę mieć żalu. Pozwólcie jednak bez cienia zawiści i wyższości rozwijać się nowym! Pomóżcie im! W końcu będziemy wszyscy reprezentować w Clan Base... no kogo? Polskę (wiem, wiem - to brzmi dumnie, ale to fakt). Doszlifowanie nowych teamów zajmie sporo czasu i takich buraków jak Wiest jeszcze na pewno (niestety) spotkamy. A co do młodych (jak wynika z listy cztłonków klanu Wiest ma tych latek 17 (ja 31)) - skoro oni zachowują się jak buraki, a wy jak szlachta - to nauczcie ich czegoś. Nobless oblige (młodym tłumaczę - SZLACHECTWO ZOBOWIęZUJE).
Za Wiesta jeszcze raz szczerze przepraszam!!! Do zobaczenia na polach bitew (zamiast na tak gorących forach :) ). Pamiętajcie wbre temu co pisze "smrodek-potworek Wojtas" (sorki za personalną wycieczkę Wojtasku, ale nie potrafiłem się powstrzymać - przegiąłeś z nadmiarem kulturki) chcemy istnieć nieco dłużej ;) i postaramy się jak najszybciej nawrzucać tym renomowanym :D
P.S. Przepraszam za ewentualne literówki, ale pisałem ten tekst na "jabłuszku" z krzaczkami zamiast pięknych, polskich literek... :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 10:38 

Jednak w klanie PTS sa ludzie z glowa na karku.
I musze przychylic sie do wypowiedzi MARKA bo zaczeliscie wieszac psy na caly klan PTS, a przeciez zawinil tylko jeden z klanowiczow tego klanu.
Wiec szlachcice karajcie i oczerniajcie tylko tych chlopow, ktorzy sa temu winni a nie cala wioske.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 10:42 
Moderator forum

nie no jesli sa tacy ludzie w tym klanie to cofam swoje slowa...Marek27-Verba Magistrii

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 10:44 
Moderator forum

Eh... czy tutaj zawsze musi się zrobić taki pieprznik? :roll:

Przeczytajcie mój pierwszy post i post Pancha. To jest temat tego topicu, nie jakieś idiotyczne, wyssane z palca wyzwiska padające pod adresem PTS'u. I proszę się go trzymać. Resztę animozji rozładowywać na serwerach, ewentualnie w osobnym temacie.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 10:58 

Yacub wiekszosc z osob, ktore sie wypowiedzialy w tym topicu uzyla slowa PTS jako winnego wiec slowa moje byly tez skierowane tych osob bo niektorzy faktycznie tego nierozrozniaja, ze sprawa dotyczy Wiesta.
Tak na marginesie dyskusja w tym topicu rozwinela sie do osob nowych w BF'ie, ktore nie maja za grosz pojecia o nalezytym zachowaniu, a jak na to nie spojrzec temat ten jest zwiazany z tym co napisales z swoim 1 poscie tego topicu. Wiec nie wkurzaj sie o to, ze ktos nie wymienia w swoich wypowiedziach slowa "WIEST"

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 10:59 

no to Marek27 powiedz nam jeszcze kto wam dal pozwolenie na korzystanie z naszego TSa?? czy nie wypadaloby spytac sie kogos z SPQR o pozwolenie??

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2