Teraz jest 6 kwi 2025, 00:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 15:48 

Jestescie prze z takiego topica zrobiliscie offtopica gratuluje sprawa poważna wy sobie jaja robicie !!!

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 16:53 

Ci, którzy mają pretensje , że zrobił się temat pełen offtopiców niech popatrzą, że to kapitan TP przytoczył rozmowę z lady vicky. Chyba wiedział , zważywszy na przedmiot rozmowy :) , czym to grozi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 18:56 

Cytuj:
przedmiot rozmowy
:shock: :shock: jestem normalnie oburzony jak mozesz tak mowic o kobiecie :lol: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 19:07 

die_hard napisał(a):
Cytuj:
przedmiot rozmowy
:shock: :shock: jestem normalnie oburzony jak mozesz tak mowic o kobiecie :lol: :twisted:

przedmiot to kalendarz :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 21:10 

jezu.
Wiec ja sie wypowiem jako tenm ktory jest w TP.
NIe przychodze na treny spary bo po 1:
Mam zajebista kobiete i nie chce znof wybierac Bf a kobieta (ja zawsze wole ten tego od gry :P)
po2: Mam w huj nauki na 3 roku studii i czasem nie mam nawet czasu sie po dupie podrapac.
po 3 : Uwazam ze swoje juz w NC zrobilem wczesniej.
po 4 : Czasem poprostu nie mam nawet pojecia kiedy spar albo kiedy tren (jest napisane na forum TP ze jest tren dzis ale4 godz np nie ma i to mnie wkurwia, a z reguly godzina jest podana na niedlugo przed trenem)
po 5 : Jestem za slaby i w TP sa ludzie ktozy sa i lepsi i maja wiecej zapalu do tego przedsiewziecia (i bardzo im za to dziekuje w imieniu swoim i sceny)
Ale nie powiem jesli Franek powie ze mnie akurat potrzebuje to stane na jego wezwanie (choc bede uwzal zdecydowanie ze nie zasluguje na taki zaszczyt i miejsce nalezy sie tym co pracuja).
To jest moje stanowisko w tej sprawie i nie bede mial nikomu za zle jak powie ze nie powinienem byc w tp albo gdy Franek np wylaczy mnie ze skaldu na stronie cb. Notabene sam uwazam ze nie zasluzylem na TP.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2