Teraz jest 6 kwi 2025, 18:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 15:33 

bcj napisał(a):
hmm, teoretycznie moga miec gorszego skilla z racji krotszego okresu grania w gre :]

ale to tylko teoria

Jak juz powiedzial pan E. wszystko jest wzgledne... no bo np. wezcie zrobcie team najwiekszych lamerów i kamperów z neciku.. i posadzcie ich obok druzyny murzynków bambo, którzy 1 raz widzialby kompa na oczy... 8) 8) .... ale jaja by były jakby druzyna Bambo Team skopala dupe druzynie Lamerzy_PL :twisted: :twisted: :twisted:

Ostatnio edytowano 24 lis 2004, 15:34 przez calavero, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 15:33 

dobrze, że się przynajmniej przyznajesz ;) ale ok zarekfiruje Twoj sprzet jak tylko cię zobacze :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 15:47 
Maskotka BF.pl

kamillos napisał(a):
dobrze, że się przynajmniej przyznajesz ;) ale ok zarekfiruje Twoj sprzet jak tylko cię zobacze :)

hehe, zauważ tylko, że ja nie napisałam nigdzie, że dobrowolnie oddam swój sprzęcik :P Będziesz musiał się troszkę namęczyć zanim go zdobędziesz...

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 16:07 

Cytuj:
hehe, zauważ tylko, że ja nie napisałam nigdzie, że dobrowolnie oddam swój sprzęcik Razz Będziesz musiał się troszkę namęczyć zanim go zdobędziesz...
heheh wyczuwam pewna dwuznacznosc :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 16:52 

hehehe 8) ja tez to wyczuwam

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 18:02 

Z teorią 'gracza za 2 dychy' należy się tak obchodzić: Kiedy jeszcze rok temu battl kosztował ponad bata, to poziom na polskich serwerach był wyższy. Tu nie chodzi kto za ile ma battl'a, głównym aspektem tej teorii jest to, że jeżeli ktoś dał ponad 100 za gre, to chce w nia grać i dużo dokłada serca, jeżeli ktos dał 20 zeta to może po prostu olać tą grę i robic sobie jaja, po za tym więcej pieniędzy za grę dadzą ludzie, którzy juz rozumieją zasady multiplayer i gry teamowej... Oczywiście, nie wszyscy za 20 zeta są skundlonymi chipsami :D, ale w przewadze ;)

KonewA - nie chciej sprzętu, przyponij sobie, nie dawno zabezpieczono grę przed niektórymi czitami, więc mozesz ten sprzęt zmarnować ... ;) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 18:14 

Wypoor PL napisał(a):
Z teorią 'gracza za 2 dychy' należy się tak obchodzić: Kiedy jeszcze rok temu battl kosztował ponad bata, to poziom na polskich serwerach był wyższy. Tu nie chodzi kto za ile ma battl'a, głównym aspektem tej teorii jest to, że jeżeli ktoś dał ponad 100 za gre, to chce w nia grać i dużo dokłada serca, jeżeli ktos dał 20 zeta to może po prostu olać tą grę i robic sobie jaja, po za tym więcej pieniędzy za grę dadzą ludzie, którzy juz rozumieją zasady multiplayer i gry teamowej... Oczywiście, nie wszyscy za 20 zeta są skundlonymi chipsami :D, ale w przewadze ;)

Hmmm mam pytanie osobiscie za ile byś wolał kupic gre za 19,90 czy za 129zł ?? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2004, 18:23 

Wiadomo, że za 20 zyków, ale nie czekałbym na to 2 lata, teraz wiem, że dużo bym stracił, a zaczęcie gry teraz nie dawałoby tyle atrakcji co przez te miesiące. Ja już kupiłem battla za 119 zeta w listopadzie 2002. ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2004, 12:59 

@Wypoor PL-twoja teoria napewno w jakimś stopniu sprawdza się na serwerach.Ale np. ja zagrywałem się te 2 lata temu w demo,obiecałem sobie że kupie full wersje.Pamiętam jak na tym forum zapowiadałem nadejście graczy ze sceny Tactical Ops,ponieważ na jednym ze zlotów ów sceny wszyscy zagrywali się w demo BFa :D Część rzeczywiście przesiadła się na BFa.Ja niestety nie mogłem sobie pozwolić na wydanie ponad 100zł na gre.Wiecznie to odkładałem.No ale jeśli ma się opłaty równe wypłacie to cóż :roll: W końcu pare miechów temu zdecydowałem sie na zakup BFa,zreszta byłem przekonany że nadal kosztuje te 100pln.Gdy trafiłem do esklepu,miałem małą niespodzianke,nie wiedziałem nic wczesniej o obniżce ceny.
Wniosek z tego taki,że jeśli człowiek juz kawał czasu chciał mieć tą grę,to nie ważne czy kupił ją odrazu czy po 2 latach.
Wypoor PL-"Wiadomo, że za 20 zyków, ale nie czekałbym na to 2 lata, teraz wiem, że dużo bym stracił, a zaczęcie gry teraz nie dawałoby tyle atrakcji co przez te miesiące. Ja już kupiłem battla za 119 zeta w listopadzie 2002. "
To fakt,ale płakac nie będe.Swoje łzy juz wylałem z tego powodu :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2004, 15:16 

hmm ja tam wiem moze i oziom nie jest najlepszy ale przeciez trzeba zwrocic uwage na to ze ne tylko polscy gracze zagladaja na polskie serwy... a jezeli chodzi o bfa za 20zł to niewazne za ile ktos kupil bo jezeli calkowiecie olewa ta gre to i za 20 nie kupi a jak nie zna etykiety czy tez jest z deka niewychowany to coz wyskillowani panowie bierzecie sie za edukacje :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2004, 15:46 

hmmmmmm

Po pierwsze BF kosztje 35 zl a nie 20 to pierwsza uwaga...

Sam kupilem za 35 zl poniewaz wczesniej bardzo duzo gralem w singla i nie mialem neta...wiec po co mialem kupowac bf'a za 120 zl jak nie mialem neta a pirat oddaje te samo rozgrywke na singlu...Ludzie co kupili bf'a za 35 zl nie sa gorsi od tych co kupili za 120 zl...ci drudzy maja tylko wieksze doswiadczenie bo co do skilla mozna sie klocic...Wy tylko patrzycie na ilosc postow i date przylaczenia do forum i juz widzicie KOLES KUPIL BF'a za ,,20'' ZL i JESZCZE GLUPOTY NA FORUM PISZE...Blad panowie nie wszyscy pracuja maja kase a kochaja te gre...i wlasnie ta promocja pozwolila niektorym spelnic swoje marzenia...oczywiscie sa tacy co kupia BO TANIE nie spodoba sie im i zaczna wariowac beke toczyc TAKICH TEPIC ale to odosobnione przypadki...

Pozdrawiam wszystkich co kupili BF'a za 35 zl :D innych tez...

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2004, 10:55 

Poczucie zasad BF'owego "sawułarwiwru" nie zalezy chyba od kwoty za jaką kupiło się grę.
Zwykle polega to na tym że taki kolo nie bardzo wie w jakiej specjalności uda mu się zdobyć jak najwiekszą liczbę fragów/skalpów. Wtedy wszelkie zasady gry zespołowej biorą w łeb. Wiadomo że wraz ze zmieniającą sie sytuacją na mapie czasem trzeba zmienić specjalność ale to nie powód żeby używać samolotu/czołgu jako taksówki.
Insza inszość że takich rzeczy raczej nie robią osoby obecne na scenie BF'a, a jest to domeną "niedzielnych" graczy.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2004, 11:43 

Ja grałem na jakims zagraniczym serwerze w Dc i mapka była dosc duza zwłaszcza bazy i widze jak jakis gostk wział bradelja i jedzie do abramasa i go zostawia na to porządny admin daje kompunkiat " Nie wolno używać pojazdów do jeżdzenia po bazie " ( po polsku było po angiilsku ) i gostek dostał kicka hmm moze to i dobre

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2004, 12:51 

Chyba to dobry pomysl tylko ze tzeba tych niedzielnych graczy uswiadomic w tym co robia zle bo jak dostaa kicka i nie bede wiedzieli za co to wroca predko i to samo beda robic...
>>>A tak wogule na kazdej planszy powinno byc 10 samolotow na team :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2004, 13:45 
Maskotka BF.pl

Wyspa napisał(a):
Chyba to dobry pomysl tylko ze tzeba tych niedzielnych graczy uswiadomic w tym co robia zle bo jak dostaa kicka i nie bede wiedzieli za co to wroca predko i to samo beda robic...
>>>A tak wogule na kazdej planszy powinno byc 10 samolotow na team :lol:

Zgadza się, powinno być FAQ gdzie byłoby napisane co wolno, czego nie można, a co jest oznaką lamerstwa - jednak... kto by to czytał? Z doświadczenia wiem, że ludzie z reguły nie czytają takich rzeczy, no bo po co?
Dobrym pomysłem IMO jest, by na polskich serwerkach pojawiały się komunikaty typu: "Nie wolno używać pojazdów jako taxi - czyt. FAQ na http://www..." a jeśli ktoś się do tego niestosuje, to wtedy kick z reasonem "przeczytaj FAQ na http://www..." i wtedy taki delikwent może by się skusił żeby takie FAQ przeczytaj (chociaż na pewno znaleźli by się tacy, którzy zamiast poczytać, walnęli by posta na forum, jak to wredny admin ich kopnął bez powodu...).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2