Teraz jest 6 kwi 2025, 00:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2004, 15:08 
Moderator forum

A co maja niby zrobic moderatorzy? Temat topicu jest kretynski IMO i juz powinna calosc wyladowac w hyde parku, bo kompletnie nie wiadomo o co chodzi piszacemu. Poza tym od kilku dni nie odpisal i pewnie stracil zainteresowanie idnosnie "odpalania tej cholernej gry". Za dzien lub dwa zamkne temat, ktory utonie wsrod innych.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2004, 19:36 

yacub napisał(a):
ZwieRZak napisał(a):
no kurde ludziska czy wy nie znacie sie na żartach juz 2 wyrazów człowiek z błędem nie moze napisac TO oficjalnie zaświadczam ci iż gdybym był takim człowiekiem co czyta tylko instrukcje to nie studiował bym teraz humanistycznego kierunku na państwowej uczelni!

:shock: Zdesperowana uczelnia to to musi być :P To nie jest Twój jedyny post, w którym walisz byki na bykach (Fernando, nic osobistego :wink: )

ps. przegapiłeś też wykład o interpunkcji? :D

o co ci chodzi ? bo dla mnie to szukasz wielkiej afery w byle gownie. Jak masz uczulenie to sobie spraw recepte i srodek zaradczy

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2004, 23:49 
Moderator forum

hatysz napisał(a):
o co ci chodzi ? bo dla mnie to szukasz wielkiej afery w byle gownie. Jak masz uczulenie to sobie spraw recepte i srodek zaradczy

Jakiej znowu afery? O czym Ty właściwie mówisz? I uczulenie na głupotę mi nie przejdzie, sorry, ale nie mam zamiaru go eliminować. Mamy XXI wiek, ludzie latają w kosmos, mamy 3-kolorową pastę do zębów, więc chyba nie jest wielkim wysiłkiem sprawdzić sobie pisownię, kiedy nie jest się jej pewnym, prawda? IMHO jest to olewanie osoby czytającej, licząc na to, że jej też jest "wsio rawno". Mnie nie jest.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2004, 08:15 

A może gość nie wie że każdorazowo przy pierwszym uruchomieniu mapy musi sobie wybrać miejsce respawnu (bo przecież jeżeli tego nie zrobi to co nawyżej sobie mapkę poogląda wraz z odliczaniem "time to respawn")

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2004, 10:20 

Ludzie, ja tu widze degradację społeczeństwa.
Po pierwsze primo:
KUP ORYGINAŁ!!
Po drugie primo:
Przeczytaj instrukcję.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2004, 10:35 
Maskotka BF.pl

X PEPE napisał(a):
Hej Paweł!
Na początek podaj więcej szczegółów dotyczących problemu.

Może do tego kilka rad:
Po pierwsze olej Yakuba. On jest z Enclave i pozjadał wszelkie rozumy. Nie licz na jego pomoc, bo jedyne co potrafi na forum to posługiwać się "słownikiem języka polskiego".

Większość z pozostałych wypowiadających się w tym topiku to zarozumialcy grający od 3 miesięcy, którym wydaje się, że wszelkie rozumy pozjadali a jeszcze niedawno pytali jak barkę otworzyć.

Korzystaj często z opcji "szukaj" na forum, gdyż większość tematów już była poruszana (min. przez tych którzy teraz się wymądrzają).

Pozdrawiam.

Ps.
Ciekawe gdzie są moderatorzy pozwalający na taki burdel w topiku. Spośród 20 wypowiedzi aż 2 są na temat. Reszta to nabijanie postów....

1) Masz coś do enclave ? Może jeszcze napiszesz co dokładnie? :x
2) Nie masz za grosz poczucia humoru...
3) sorry, ale jeśli koleś wchodzi na forum, wali taki topic i takiego posta - w którym NIC właściwie nie jest napisane i oczekuje że mu pomożemy (niby w czym, bo ja nadal nie wiem z czym dokładnie ma problem, z jaką grą i dlaczego do niej wejść nie może), to się bardzo myli... Nie dość, że nie umie odpalić gry, to jeszcze korzystać z forum nie umie...
4) jakby mu zależało, to by się odezwał i napisał coś więcej, a jak do tej pory, to napisał tylko 1 posta i .. zniknął...
5) może nie powinniśmy sobie tak z niego żartować, tylko ładnie poprosić, żeby napisał coś więcej o swoim problemie... ale Ty też nie zachowałeś się w porządku pisząc tego posta - obraziłeś enclave, Yacuba i nas wszystkich tu wypowiadających się... Swoje niezadowolenie mogłeś okazać inaczej, bez obrażania innych... ale Ty widocznie inaczej nie umiesz...

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2004, 10:53 

lady vicky napisał(a):

3) sorry, ale jeśli koleś wchodzi na forum, wali taki topic i takiego posta - w którym NIC właściwie nie jest napisane i oczekuje że mu pomożemy (niby w czym, bo ja nadal nie wiem z czym dokładnie ma problem, z jaką grą i dlaczego do niej wejść nie może), to się bardzo myli... Nie dość, że nie umie odpalić gry, to jeszcze korzystać z forum nie umie...
4) jakby mu zależało, to by się odezwał i napisał coś więcej, a jak do tej pory, to napisał tylko 1 posta i .. zniknął...

To też prawda... wiec może nie dociekajmy "Co autor (Paweł) miał na myśli... nie odezwał sie wiecej (chyba że już nie wie jak odpalić to cholerne forum :wink: )... składam wniosek formalny o offtopic - bo z tematu sie debata na inny temat zrobiła.
P.S.
... gdy wszystko inne zawiedzie... przeczytaj obstrukcję usługi ... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2004, 10:58 
Maskotka BF.pl

ja bym jeszcze chciała przed zamknięciem tematu przeczytać odpowiedzi X PEPE na moje pytania... o ile to jest możliwe :P

@Kyokushin: Twój post powinno się dodać do FAQ :D Najbardziej podoba mi się ta 1 opcja :P

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2004, 16:47 

Wogole ten temat nie powienien powstac a piszacy albo juz dawno sie zrazil do gry albo do odpowiedzi na forum :) a tu sie nastepny temat o bledach zaczyna...
Yacub uspokoj sie wiem ze to moze irytowac ale szczeze nie tobie ani mi czy komu innemu osadzac czy dana osoba ma dyslekcje na papierku czy na serio...a jak na serio musisz mi na slowo uwierzyc ze czasami czlowiek jest przekonany ze beldu zadnego nie zrobil a jednak...
podpisano:
niepoprawny dyslektyk...

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2004, 17:02 
Moderator forum

Inna opcja: nasz wszechstronnie uzdolniony :wink: Pawełek jednak zajrzał do instrukcji, uruchomił grę, olał forum i te pouczające odpowiedzi :lol: i napieprza już na różnych serwerach wszystkich "dziadków" BFa :wink:

Tytuł: Najlepsza
PostNapisane: 29 lis 2004, 17:07 

Najlepsza opcja : zrob tak : wez siekiere walnij pierw w to cos kwadratowego gdzie zawsze patrzysz (zapomnialem nazwy :lol:)
Nastepnie wez siekiere i walnij w to duze srebrne pudlo z takimi 2 guzikami :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2004, 18:25 

a ja się zastanawiałem po co są w instrukcjach ostrzeżenia o epilepsji jak zainstalować program/grę;) hehe
już wiem po co:D

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2004, 19:37 
Moderator forum

lady vicky napisał(a):
1) Masz coś do enclave ? Może jeszcze napiszesz co dokładnie? :x

Jakieś kompleksy chyba :P

@Wyspa - nie, nie uspokoję się - kultura wypowiedzi wymaga, aby poprawić błędy przed wysłaniem tekstu - w przeciwnym wypadku olewasz czytającego. I nie wmawiaj mi, że znakomita większość Polaków to dyslektycy/dyscośtam - kłania się lenistwo i brak oczytania.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2004, 20:29 

nie mowie ze wiekszosc to dyslektycy i pewna kultura musi byc zawsze ale nikogo tutaj ortografi nie nauczysz owszem jak razace bledy kiedy ktos pisze tak ze nie da sie go rozszyfrowac...nie wiem szczeze mowiac czy robie bledy bo mam dyslekcje i nic na to nie zaradze pracuje nad tym... jezeli chodzi o oczytanie to ostatnio malo czytam ale nie jedna ksiazka w rece mi wpadla
PS
wole nie urzywac znakow takich jak ó i ę bo by dziwne rzeczy wyszly a jak nie uzywam to bledy sa mniej wyraziste...

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2004, 23:18 

Kurde przeczytałem ostatnio CAŁE "Kamienie na szaniec" ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2