Teraz jest 6 kwi 2025, 00:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 13:27 
Moderator forum

Nie ma co czuć niechęci do CB. CB to liga... po prostu. Ma jakieś zasady itp itd. Jednak w związku z tym, że nie sa chyba oni zainteresowani wspieraniem naszej Ligi (zbyt mała ilość klanów itd itp - ma to prawdopodobnie związek z tym, ze w polskim ladderze przed Ligą mecze nie były rozgrywane), chyba jednak zwrócimy się dio Pif Pafa o wsparcie. O tym jednak zdecydujemy 8 stycznia.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 13:30 
Moderator forum

artih napisał(a):
No to ok ... chociaż wydawało mi się, że propozycja Pif-Paf była takze ciekawa ... jakoś niechęć lekką czuję do CB :wink:

No to dalej grajcie w bierki na stole :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 13:54 
Moderator forum

yacub napisał(a):

Takie teksty zostaw dla swoich kolesi ... żenada.

Est - chodzi mi o sposoby rozpatrywania pewnych nietypowych sytuacji przez CB. Wiele o tym czytałem na forum chociażby ...

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 14:10 
Moderator forum

artih napisał(a):
yacub napisał(a):

Takie teksty zostaw dla swoich kolesi ... żenada.

Est - chodzi mi o sposoby rozpatrywania pewnych nietypowych sytuacji przez CB. Wiele o tym czytałem na forum chociażby ...

Dla takich "kolesi" jak Ty je zostawiam. Jak możesz czuć... "niechęć" do czegoś, z czym nie miałeś nigdy żadnego związku? ESL nie bo cośtam, CB nie, bo kolegi kolega powiedział... Zostają Wam bierki, bo innych sensownych lig nie ma. Nie chcecie się rejestrować, to nie marudźcie i grajcie FFA. Skoro w tym przypadku liga opierająca sie na CB ma nie mieć żadnego związku z burakami pokroju stx'a czy DvO to jestem za. Płaczący niech nie grają - simple.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 03:37 

Yacub jaki ty brutalny ostatnio i cos o stxie duzo mowisz :twisted: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 10:11 
Moderator forum

yacub - trolku wejdź do działu CB na forum i przeczytaj parę tematów to zobaczysz, "kto" się skarży i "jak" na działalnosć CB i ich adminów ... potem mi mów co mam robić i mówić ... są to znani "wymiatacze" ze znanych klanów a nie "kolega kolegi" :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 15:04 
Moderator forum

artih napisał(a):
yacub - trolku wejdź do działu CB na forum i przeczytaj parę tematów to zobaczysz, "kto" się skarży i "jak" na działalnosć CB i ich adminów ... potem mi mów co mam robić i mówić ... są to znani "wymiatacze" ze znanych klanów a nie "kolega kolegi" :twisted:

Ta, najlepiej zostań przy bierkach :roll: Nie masz zielonego pojęcia o grze w ladderach, więc na jaką cholerę się wypowiadasz? Zdarzają się jaja z niektórymi adminami (na scenie jestem już dosyć długo, więc znam większość konfliktów), ale przy rozegranych grubo ponad 40 meczach miałem może ze 3 takie ostrzejsze sytuacje, więc nie pieprz głupot. Po prostu boisz się, że będą Was tam lali i dlatego nie partycypujesz w Conqest Ladder. Proste. Najlepiej siedzieć na dupie i płakać jaki to świat jest zły, znając go TYLKO z opowieści :lol:

A za "trolka" to masz wpierdol :] W przeciwieństwie do Ciebie nie istnieję tylko na forum :P

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 15:59 
Moderator forum

Zlać to mogę ja Ciebie chłopcze ...

Od nikogo lania się nie boimy (a juz najbardziej od takich "wymiataczy" :lol: ja Ty), znamy swoje obecne miejsce w szeregu ... a o Twoim ograniczeniu intelektualnym świadczy chociażby fakt, że traktujesz wszystkich ze słabszych Klanów tak jak te Klany a niejeden z tych słabszych Klanów zlał by Ci dupę aż miło :lol:

Koniec rozmowy ... z trolkiem :idea: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 16:12 

artih napisał(a):

Hej sluchaj kolego, nie zmuszaj mnie.......... zebym Ci nie pokazal...... gdzie..... raki zimuja ookkkeejjjj

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 16:16 

artih napisał(a):

Od nikogo lania się nie boimy

KLAPSA sprzedamy spalimy Twoj ulubiony BAR MLECZNY na Fordońskiej i zobaczymy jak sie poczujesz kiedy wylowia Twoje zwloki gdzies pod Chalupami :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 16:28 

artih napisał(a):

Od nikogo lania się nie boimy (a juz najbardziej od takich "wymiataczy" :lol: ja Ty), znamy swoje obecne miejsce w szeregu ... a o Twoim ograniczeniu intelektualnym świadczy chociażby fakt, że traktujesz wszystkich ze słabszych Klanów tak jak te Klany a niejeden z tych słabszych Klanów zlał by Ci dupę aż miło :lol:

Koniec rozmowy ... z trolkiem :idea: :wink:

Myślę, że chyba lekko kolega przegiął. A poza tym nie znasz historii yacuba, więc myślę, że najpierw pomyśl później napisz.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 16:37 
Moderator forum

Dobrawek - co mnie obchodzi jego historia :?: Oceniam to co pisze tutaj i to co pisze do mnie. Dużego myślenia tu nie trzeba (co udowadnia też yacub) ... i proszę mi tu bez kółek wzajemnej adoracji - "bo on tu jest dłuzej to jego bronimy" :evil:

Bonifacy - widać, że się orientujesz w Bydgoszczy :wink:

KonewA - nie rozśmieszaj mnie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 16:40 

Ok.......soorka ale jakiś tydzień temu, po poscie Bcj, w którym pisał, że CB nie będzie wspierać naszej ligi, napisałem do niego, pisząc, że oferta pifpafu jest nadal aktualna. Z naszej rozmowy wynikło, że mam zabierać się za ustalaniem detali z pifpafem(jako że pifpaf już wcześniej wyraził zgode). Pifpaf powiedział ok, tylko ich system wymaga lekkich modyfikacji i to wymaga troche roboty, a był to okres świąteczny, więc nasza liga będzie gotowa w styczniu. W związku z tym chciałbym jednak, żeby LigaPL była hostowana przez pifpaf, za ofertą Pifpafu przemawiają także możliwe nagrody w postaci punktów do serwerów jet, lub nagród fizycznych (sprzęt) dla najlepszych klanów.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 16:49 

artih napisał(a):
Dobrawek - co mnie obchodzi jego historia :?: Oceniam to co pisze tutaj i to co pisze do mnie. Dużego myślenia tu nie trzeba (co udowadnia też yacub) ... i proszę mi tu bez kółek wzajemnej adoracji - "bo on tu jest dłuzej to jego bronimy" :evil:

Wiesz, twoje argumenty typu - "najeżdżasz na słabsze klany" są po prostu śmieszne. Więc myślę, że obchodzić Cię może historia yacuba, UKFu czy Husariii (7Bg)... Po prostu ćwiczyli aby coś osiągnąć, a nie ubolewali że są słabii i nigdy nie obrażali wyjadaczy sceny od troli.
Nikt by Ci nic nie odpisywał gdyby:
a) wiedziałbyś o czym piszesz (np znał CB i w nim grał)
b) nie wyzywałbyś naszych dobrych znajomych od troli.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 16:49 
Moderator forum

Nie obchodzi mnie ani historia Yacuba ani UKFu ani Enclave.
I nie pisz mi tu proszę, ze kogoś wyzywam od troli - napisałem tak bo tak się zachowuje mówiąc mi (rozkazując) w co mam grac ... w bierki może gra sam - ja pogram jak będę odczuwał taką potrzebę.
I czy ja nad czyms ubolewam czy płaczę :?:

Także nasz Klan jest za ofertą Pif-Paf.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2