Pepsee napisał(a):
Ja sie nie będe wtrącał , bo z tym obrażaniem to jest różnie. Hatysz potraktował Vicky jak by była jedną z chłopaków spotykających sie tu na forum i wyzywających sie od gejów itp. Nie znam Vicky ale znam kobiety

Z nimi roznie bywa, jedna się może obrazić , że potraktowało sie ją w wulgarny sposob, a inna może sie obrazić , że nie traktujemy jej jak równej , po męsku i robimy dla niej specjalnie wyjątki . Sami zresztą wiecie o czym mówie:)
Powiem więcej - generalnie większość kobiet jest taka, że niezależnie od tego, którą z opcji by się wybrało- i tak by walnęły focha jakby miały zły dzień

Jeśli kobieta chce się do czegoś przyczepić, bo ma zły dzień - to może przyczepić się do wszystkiego
Btw. gdybym wzięła tamten text do siebie, to w tej chwili Garet

dawałby mu tymczasowego bana na moją prośbę, jednak ponieważ mam poczucie humoru i to dosyć duże - to tym razem mu daruję... Po prostu z takimi żartami należy uważać, bo nie wiadomo jak inni na taki żart zareagują...
Sama często mam zboczone poczucie humoru, ale... trzeba wiedzieć gdzie jest ta magiczna granica

W tym wypadku trudno powiedzieć czy Hatysz ją przekroczył czy nie

Ponieważ mam dobry humor - to mu daruję
Btw. Hatysz - ja oglądając te fotki miałam ręce na klawiaturze... a Ty gdzie je 3małeś?

(chciałam napisać że na klawie i na myszce - ale to 2 można by było różnie rozumieć

)